Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günler yaklaştıkça öyle içim sıkılıyorki anlatamam resmen şimdiden kalp krizi geçirecekmişim gibi elimde değil çok sıkılıyorum. Dua edin kızlar

bende de yok allah a şükür:) ben doktorların yaklaşımı açısından sordum ben herkesi beğenmem de :)) Bir de bir önceki aydn ilaç falan kullandırttı mı onu merak ediyorum:)

Hiç bir ilaç kullandırtmadı ama tahlillerim filan vardı onları gösterdim herşey normal dedi zaten önceden başka doktorlarada gitmiştim kısmetse adetin 2. günü başlıycağım:)

Günler yaklaştıkça öyle içim sıkılıyorki anlatamam resmen şimdiden kalp krizi geçirecekmişim gibi elimde değil çok sıkılıyorum. Dua edin kızlar

sıkılma canım ben de tefriciye ye falan başlıcam. Hem kafam dağılır hem de boş boş oturmak olmaz dedim kendi kendime. Sende bol bol dua et ve eşinle betaber pozitif olmaya çalışın :)

ben de çalışıyorum:) bir de meryem suresini de okumaya çalışıcam:) Dua her an dilimde herkes için bütün evlat isteyenler için dua ediyorum sürekli. Rabbim yüzümüzü güldürsün...

Merhaba kizlar
geçmisi okudum okuya okuya bitmedi baya kaynatmisiniz
herkes yasini söyledi
bende size yasimi söyleyim bugün dogum günüm 29 oldum. Hiç mutlu degilim yas gelip geçiyor halen çocuk yok
insallah en kisa zamanda hepimiz kavusuruz

o zaman doğumgünün kutlu olsun a.s. allahın izniyle seneye anne olarak kutlarsın inşallah :))

aa kimse kalmamış yine nerdesiniz ya
ESPOıR doğum günün kutlu olsun canım
SAYES canım benim yazamadım hemen kusurabakma.ilk reglin 3. günü muyene oluyosun 15 gün antibyotik vs.sonra lucrin die iğnelere başlıyosun.yine regl oluyosun bu süreçte iki günde bir muayene.2. regl den itibaren farklı bir iğne daha göbekten hepsi bu arada.yumurtlama dönemi 14 - 16. günlere denk geliyo o aradada yumurta toplama 3 gün sonrada transfer.benim tedavi sürecim bu şekeilde oldu.ama bazılarının 15 gün de halloluyomuş.45 gündü benim.merkeze ve yumurtaların gelişimine göre değişiyo sanırım.

işte ben de bu süreci tamamen anlayabilmek için bu haftasonu gideyim diyorum Umut tüp bebeğe. Senin ki uzun protokol herhalde bir de kısası var çünkü zaman benim için değerli beraber çalıştığımız arkadaş hamile ve doğum iznine ayrılacak benim temmuz sonu allah izin verirse tatilim . Biraz sıkışık bir zaman oluyor ona da canım sıkılıyor ama ne yapayım. O izinden gelene kadar çok zaman geçecek allah izin verse de hep öyle dua ediyprum Ramazan bayramına hamile girsem ya rabbim inşallah!! herkes çok sormaya başladı çünkü bi kapak olsak onlara:)))

bir de rapor işi var işte şartlara uyuyoruz niye 5 milyar verelim diyoruz onunla da uğraşıcaz ay ne bileyim işte onun için canım sıkılıyor bu aralar... Bi tanıdık doktor bulsak işimiz kolaylaşır da bakalım işte...

ay inşallah canım ya bende çok dua ediyorum her seferinde sizler içinde ediyorum allah evlerimizi hayatlarımızı çocuksuz bırakmasın inşallah.neye göre belirliyolar o kısa veya uzun protokolü bilmiyorum ama uzun olduğunu biliyorum komik dimi :)))çünkü biz bu işe damdan düşer gibi daldık.bencede herşeyi araştır iyicene konuş en azından bilinçli girersiniz bu işe.he kilon fazla değilmiş ama tüp bebek tedavisi bi okadarda aldırır zaten.

Herkese merhabalar....uzun zamandır yoktum arkadaŞlar...ama Çok fazla deĞıŞen bırŞey yok sanırım mehtap dıŞında...

MEHTAP...arkadaşım hayırlı olsun inşallah tutunurlar sana canım... allah yüzüne baksın...ne zaman kan vereceksin arkadaşım sanırım azkaldı.....

canım rapor 3 ay dan önce çıkmıyomuş haberin olsunda.ona göre başlarsınız biz araştırmıştık hem zaten devlette bile olsa 4 bin tl yi göze alın bikere.bizim merkezde ameliyatla birlikte 6 bin tuttu ilki ama ilk günden beri harcadığımız toplam mebla 15 bin olmuştur.çok zor ya dünya borca girdik napçaz bilmiyorum.

SAYES...arkadaşım ben adetimin 3.günü başladım 7 gün iğne oldum 8.günde çatlatma iğnesi oldum 10. günde yumurtalarım toplandı...yani hepsi 10 gün sürdü...15 yumurtam olmuş yani heralde bu kısasıdır arkadaşım.....

melishim kilom fazla değil amma tedaviden önce vermem lazım accık dediğin gibi zaten o zaman da alıcam. Ayyyhhhh bilmiyorum vallahi başımı alıp gidesim geliyorrr aslında eşime güveniyordum tedaviyi erteler diye belki ama o benden cevval çıktı temmuz da yapalım ne var ne yok görelim dedi. HAyırlı zamandır inşallah....

melisçim....az önce yanlışlık oldu sana hayırlı olsun demek istemiştim canım allah yüzünü güldürsünde bebklerini kucağına al....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…