Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba canım benimde eşim hem varikosrli var hemde azosperm acaba varikosel ameliyatı olsa faydasını görürmüyüz çünkü bir ürolog gerek yok demişti sen böyle yazınca kafam kaeıştı

Canım hangi doktora gittiniz ve azosperm olduğu halde neden ilaç verdi yanlış anlama sakın genelde sadece ameliyat diyorlarsa eğer böyle bir durum varsa denemeye deger
İlacla tedavi edyrlar bitkisel seyler var hemen ameliyat cok yanlis bencede doktrda boyle dusundu once ilavc tedavisi sonra amelyat demsti ama sukur artis var

Kaan aydosu duymuştum hatta gidecektik ama nasip olmadı sizin tahliller de 1tane bile olsa sperm çıkmışmıydı. ilaç ve muayene için ne kadar ödediniz acaba

Kaan aydosu duymuştum hatta gidecektik ama nasip olmadı sizin tahliller de 1tane bile olsa sperm çıkmışmıydı. ilaç ve muayene için ne kadar ödediniz acaba
Yuzde 0 di ilk sperm testmz ilaclardan 10 gun sonra yuzdelik dilimleri oldu cok sukur haftaya tekrar test yaotrcaz ve yumurta toplancak herhalde ne kadar bilmyrm ama 120 mi 150 mi para verdm kadn dgm icin ordan kagan beye gttk para vermedk herhalde oraya tam hatrlayamadm tup bebek icinde murat sonmezer cok iyi oldgnu.duyduk

Cok tatli bi doktor ve cok onerilen biri ben kaposinda 3 saat bekledim odasinin onunde sende git bekle derslere gryor sadece

Esimde azosperm vardi onun icin kulladik ama iykide gtmisim ta kastamonudan gttm kaan ho ca ya canm iykide gitmssm sayesinde spermlerimzsde masaallah artis oldu cok azda olsa bunada sukur canim insaalla bekleyen herkee evlat naip edee rabbim once esinize test yaptrn sonucunu gosterin odasina gidin hc randevyla ugrasmayin bile

Ayy maşallah çok sevindim yaaa benim eşimde azosperm hiç sperm yok bir kac tane bile oluşsa inanılmaz umut verir çok sevindim senin adına inşallah daha da çoğalır tez zamanda kavusursunuz bebeğinize

Once esin icin herseyi goze al severek evlen o kadar
Ayy maşallah çok sevindim yaaa benim eşimde azosperm hiç sperm yok bir kac tane bile oluşsa inanılmaz umut verir çok sevindim senin adına inşallah daha da çoğalır tez zamanda kavusursunuz bebeğinize
Cok sagol canim sizinde artar insaallah hc vakit kaybetme kaan aydosa git ilac versn zaten kisa surede etki edyor ilaclar sonra keciboynuzu kurleei uygula

Bundan bir sene önce bende böyle düşünüyordum ne olur bir tane çıksın die hep dua ettim Sperm çıkan arkadaşlar vardı onlar için sevinirim sanırım azoda yenisini mücadele edin kazanacaksınız ama yılmadan bizim zorlu yollamız ama umutsuz değil ins Rabbim kat kat fazla çıkış nasip eder elinizde gelen mücadeleyi yapın biz çok ugrastik bu uğurda eşim çok yıprandi halada öyle bu hafta rahim filmi çekilecek onu düşünüyorumhep bir kosturmaca uğraş ama hiç yılmadimm bir sene ist gittik şimdide bursaya hep yollarda hep ugraslardayiz eşime gidiyom elimden geleni yapalım evdeyim beş aydır artık başlamak lazım die Bismillah dedik

Kuzenimin cocugu olmuyordu tek caresi tup brbekti bi gecede tupleri patladi ve alindi artik doktr hc cocugu olmaz gozyle bakarken kendlgnden hamile kaldi kizlar bunlar umut olsn bize suan dogum yapcak Allah ol dedikten sonra olur biz ugraslarimuzi gosterelim Allaha birakalim gerisini UNUTMAYALİM Kİ MERYEM ANAMİZDA İSAYİ DOGURURKEN ALLAHİN SADECE OL DEMESYLE DOGURDU KENDİLİGİNDEN HAMİLE KALMİSTİ

Evet canım 3 yıllık evliyim bebek hemen düşünmedik sonra sonra olmayınca dr a gidelim dedik azosperm denildi dünya başımıza yıkıldı .Artık bu saatten sonra sabırla mücadele etmek.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese bebeğinin kokusunu almayı nasip etsin.inşallah tez zaman da siz de kavuşursunuz.Sabrınızın karşılığını alırsınız

Haklısın hiç bir zaman umut bitmemeli sadece sabır ve mücadele etmeliyiz

Evet arkadaşlar Rabbim ol desin inş hepimiz için evlat hasreti başka birşey inş çok çok mutlu olalım sahur vaktinde Rabbim inş bizimde evimiz taclandirir herkesten sperm çıkış olsun inş şu azoo sperm bitsin artık isterim Allahtan sularında hepiniz varsınız kızlar yaşınız kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…