Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi inşallah kuzum bende hangi kadın doğumcuya gitsem diye düşünüyodum esimde kaan aydosun hastası murat bey iyiyse ona gidelim bizde hrs de mi olacaksnz yoksa sizde
Canim ben cok arsstrdm murat hocayi cok iyi dediler ankara ticaret merkezinde ofisi var ozel yapiyo herseyi ve herseyden onemliside cok iyi laboratuar ortami var kendide profser zaten

Sende arastrabilirsin ben hemen hemen hc olmsz yorum duymadm turkiye 1. Ligine oynyr dediler yurtdsi calismalari cok

Canim ben cok arsstrdm murat hocayi cok iyi dediler ankara ticaret merkezinde ofisi var ozel yapiyo herseyi ve herseyden onemliside cok iyi laboratuar ortami var kendide profser zaten
Kaan bey ben sizi profesör bi arkadaşıma yönlendircem demişti ama inşallah murat beydir o zaman eşim suan klomen ve promotil forte kullanıyo doktor eğer sonuçlar değişmezse direk tüp bebek demişti inşallah doğal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz

Ne zamandan nero k
Canim ne zamandan beri kullaniyrsnz ilaclari bzide aynilarini kullanyrz

Canim devlete gitme bosuna para harcamis olursun ve merdiven alti isler cok donuyor imkaniniz varsa ozelde yaptrn daha cok ilgilenirler murat hoca cok iyi ilgileniyr cokta iyi biri bana tek ek yumurtalarimi gosterdi muanede bunu hc.bi dktr yapmamisti mesela

Biz bu ilaclarin 10 gunde etkisini gorduk canim bizde cok yeniyiz daha gecen ay gttim bu ay adet olur olmaz gel dedi esimede ne buluysam yedryrm

Aynen canm benm kesinlikle güzel sonuç felan alırsan kesinlikle ozelden mesaj at tedaviye gittiğin zamnda at burdan bazen yetisemiyorum gözümden felan kaçıyo çünkü ama en güzel haberlerini bekliyorumm canm benim
İnsaallah beraber guzel haberler aliriz canim insaallah bu ilaclar etki eder kisa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…