- 11 Mayıs 2016
- 98
- 125
- 8
İnşallah inşallah canm benim bugün içimde garip bi his var sanki hepimizn yüzü gülecek gibii :)Aynen oyle canim Allah dua etmemizi bekliyor sesimizi duymak istyor Yaradan bizide boyle siniyor bende cok inaniyorum gun gelecek hepimiz hayirli haberler alcagz
Ay insaallah canim 10 gune kadar gtcem ankaraya yumurta toplancak ilk olcak insaalllah hayirli olurİnşallah inşallah canm benim bugün içimde garip bi his var sanki hepimizn yüzü gülecek gibii :)
İnşallah yüzümüz gülecek canımİnşallah inşallah canm benim bugün içimde garip bi his var sanki hepimizn yüzü gülecek gibii :)
Hadi inşallah :) hepinizin güzel haberlerini bekliyorummİnşallah yüzümüz gülecek canım
Hadi inşallah canm benm durumdan beni haberdar et kaan aydosa mı gidiyosunuz yoksa sizde :)Ay insaallah canim 10 gune kadar gtcem ankaraya yumurta toplancak ilk olcak insaalllah hayirli olur
evet mutlaka haber ver güzel haberlerini bekliyoruzAy insaallah canim 10 gune kadar gtcem ankaraya yumurta toplancak ilk olcak insaalllah hayirli olur
Aynen canim esim ona bende murat sonmezere gdyrmHadi inşallah canm benm durumdan beni haberdar et kaan aydosa mı gidiyosunuz yoksa sizde :)
Tamam canmevet mutlaka haber ver güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi inşallah kuzum bende hangi kadın doğumcuya gitsem diye düşünüyodum esimde kaan aydosun hastası murat bey iyiyse ona gidelim bizde hrs de mi olacaksnz yoksa sizdeAynen canim esim ona bende murat sonmezere gdyrm
Canim ben cok arsstrdm murat hocayi cok iyi dediler ankara ticaret merkezinde ofisi var ozel yapiyo herseyi ve herseyden onemliside cok iyi laboratuar ortami var kendide profser zatenHadi inşallah kuzum bende hangi kadın doğumcuya gitsem diye düşünüyodum esimde kaan aydosun hastası murat bey iyiyse ona gidelim bizde hrs de mi olacaksnz yoksa sizde
Kaan bey ben sizi profesör bi arkadaşıma yönlendircem demişti ama inşallah murat beydir o zaman eşim suan klomen ve promotil forte kullanıyo doktor eğer sonuçlar değişmezse direk tüp bebek demişti inşallah doğal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmazCanim ben cok arsstrdm murat hocayi cok iyi dediler ankara ticaret merkezinde ofisi var ozel yapiyo herseyi ve herseyden onemliside cok iyi laboratuar ortami var kendide profser zaten
Ayy bu habere çok sevindimm gerçekten hangi doktoru sececegim konusu beni çok yormustu çok Teşekkür ederim canm benmSende arastrabilirsin ben hemen hemen hc olmsz yorum duymadm turkiye 1. Ligine oynyr dediler yurtdsi calismalari cok
Canim ne zamandan beri kullaniyrsnz ilaclari bzide aynilarini kullanyrzKaan bey ben sizi profesör bi arkadaşıma yönlendircem demişti ama inşallah murat beydir o zaman eşim suan klomen ve promotil forte kullanıyo doktor eğer sonuçlar değişmezse direk tüp bebek demişti inşallah doğal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz
Canim devlete gitme bosuna para harcamis olursun ve merdiven alti isler cok donuyor imkaniniz varsa ozelde yaptrn daha cok ilgilenirler murat hoca cok iyi ilgileniyr cokta iyi biri bana tek ek yumurtalarimi gosterdi muanede bunu hc.bi dktr yapmamisti meselaKaan bey ben sizi profesör bi arkadaşıma yönlendircem demişti ama inşallah murat beydir o zaman eşim suan klomen ve promotil forte kullanıyo doktor eğer sonuçlar değişmezse direk tüp bebek demişti inşallah doğal yolla olurda tüp bebeğe gerek kalmaz
irtibati koparmayalim birbirimize haber verriizAyy bu habere çok sevindimm gerçekten hangi doktoru sececegim konusu beni çok yormustu çok Teşekkür ederim canm benm
Kuzum biz dha yeni başladık ilk başta ciprol felan vermişti eşim kullandi sonuç değişmedi sonra tese oldu ameliyattan sonra başladı bu ilaçlara 1 haftadır felan kullanıyo işte :)Ne zamandan nero k
Canim ne zamandan beri kullaniyrsnz ilaclari bzide aynilarini kullanyrz
Aynen canm benm kesinlikle güzel sonuç felan alırsan kesinlikle ozelden mesaj at tedaviye gittiğin zamnda at burdan bazen yetisemiyorum gözümden felan kaçıyo çünkü ama en güzel haberlerini bekliyorumm canm benim;
irtibati koparmayalim birbirimize haber verriiz
İnsaallah beraber guzel haberler aliriz canim insaallah bu ilaclar etki eder kisa suredeAynen canm benm kesinlikle güzel sonuç felan alırsan kesinlikle ozelden mesaj at tedaviye gittiğin zamnda at burdan bazen yetisemiyorum gözümden felan kaçıyo çünkü ama en güzel haberlerini bekliyorumm canm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?