- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
23Evet arkadaşlar Rabbim ol desin inş hepimiz için evlat hasreti başka birşey inş çok çok mutlu olalım sahur vaktinde Rabbim inş bizimde evimiz taclandirir herkesten sperm çıkış olsun inş şu azoo sperm bitsin artık isterim Allahtan sularında hepiniz varsınız kızlar yaşınız kaç bu arada
Benimde karşı komşum eşi ilk evliliği çocuğu olmuyor die bitirmiş eski eşi tedavi görmek istememmis komşum çocuğu olmayıp ayrılan abiyle evlendi daha kırk gün oldu ikizleri doğurdu tüp bebekle maşallah barikallah çok mutluluk sabret ti kazandı ...Kuzenimin cocugu olmuyordu tek caresi tup brbekti bi gecede tupleri patladi ve alindi artik doktr hc cocugu olmaz gozyle bakarken kendlgnden hamile kaldi kizlar bunlar umut olsn bize suan dogum yapcak Allah ol dedikten sonra olur biz ugraslarimuzi gosterelim Allaha birakalim gerisini UNUTMAYALİM Kİ MERYEM ANAMİZDA İSAYİ DOGURURKEN ALLAHİN SADECE OL DEMESYLE DOGURDU KENDİLİGİNDEN HAMİLE KALMİSTİ
Bende 27 canım genciz dimi zmanimiz var inş tedavi için sen daha geçmişsın maşallah cnm
Maşallah Allah bizde mucizelerinden nasip etsin ne güzel maşallahKuzenimin cocugu olmuyordu tek caresi tup brbekti bi gecede tupleri patladi ve alindi artik doktr hc cocugu olmaz gozyle bakarken kendlgnden hamile kaldi kizlar bunlar umut olsn bize suan dogum yapcak Allah ol dedikten sonra olur biz ugraslarimuzi gosterelim Allaha birakalim gerisini UNUTMAYALİM Kİ MERYEM ANAMİZDA İSAYİ DOGURURKEN ALLAHİN SADECE OL DEMESYLE DOGURDU KENDİLİGİNDEN HAMİLE KALMİSTİ
En cokta neye uzuluyorum biliyormusunz esimle evlenirken neleri goze almstm ya .sirf sevdgm icin butu hayallerimden vazgecmstm esim askeri persnldi dogunun ucsuz bucaksz ilcelerinde gorev yapmstk kurdugumuz yuvada birgun olsn otramamastk bende memurdm esim goreve giderdi aylarca sesini duyamazdim esimin neler yasadim neler 20 yasindan beri cok cektm tam rahata erdik dedm simdide cocugumuz olmuyor yine yikildm Allahin sevdgi kuluymssmda bu kadar derdim var demekki güçlüymssmde kaldrablyrm bu kadar seyi dye kendimi avutrym hep
Yasimiz cok genc ama benim tek carrm tup bebekMaşallah Allah bizde mucizelerinden nasip etsin ne güzel maşallah
zor bir durum tabiki ama sınanıyoruz bize düşen çabalamak , kaderimize razı olmak Allah elbet yardım ederEn cokta neye uzuluyorum biliyormusunz esimle evlenirken neleri goze almstm ya .sirf sevdgm icin butu hayallerimden vazgecmstm esim askeri persnldi dogunun ucsuz bucaksz ilcelerinde gorev yapmstk kurdugumuz yuvada birgun olsn otramamastk bende memurdm esim goreve giderdi aylarca sesini duyamazdim esimin neler yasadim neler 20 yasindan beri cok cektm tam rahata erdik dedm simdide cocugumuz olmuyor yine yikildm Allahin sevdgi kuluymssmda bu kadar derdim var demekki güçlüymssmde kaldrablyrm bu kadar seyi dye kendimi avutrym hep
Benimde tek çarem tüp bebek cnm burda ki arkadaşların geneli böyle tüp bebek son caremizYasimiz cok genc ama benim tek carrm tup bebek
Kadere sonsuz inancim var zaten aynen oyle cabalamak pes etmemekzor bir durum tabiki ama sınanıyoruz bize düşen çabalamak , kaderimize razı olmak Allah elbet yardım eder
Allah buyuk ya umudu hic bir zaman kesmemek lazim bazen kendmizi kaybedyrz ve unudu doktrlardan bekliyrz oysa onlar bi vesile Herseyi Allahtan beklemeliyiz tup bebek asilama o bu hep bos onemli olan tek sey nasip onlar vesilesiBenimde tek çarem tüp bebek cnm burda ki arkadaşların geneli böyle tüp bebek son caremiz
Ben eşimle tam yedi seni görüştüm çok severek evlendik ailemden bend wiki satılık uzaktayim kimse yok Burada bir eşim bir ben bende ilk zmanlar istemiyorum diyorlardum laylaylom du yani benim için benden snra evlenen herkes hamile kaldı doğurdu bebekleriyle geziyorlar işte ozaman olayın ciddi yetindi farkına vardım iki sene sıfırdik altı aydır filan Sperm çıkışı var biz çıkan spermleri dondurduk yinede.. bende hep Allahın sevgili kuluyuz ondan hersey üst üste geliyır diyorum hamdimiz çoğaldı inş ben inanıyorum olacağına tüm kalpmle danışınız yüksek inş hepimizin Yasimiz genç çok şükür sağlıklıdır buna şükür elhamdullahEn cokta neye uzuluyorum biliyormusunz esimle evlenirken neleri goze almstm ya .sirf sevdgm icin butu hayallerimden vazgecmstm esim askeri persnldi dogunun ucsuz bucaksz ilcelerinde gorev yapmstk kurdugumuz yuvada birgun olsn otramamastk bende memurdm esim goreve giderdi aylarca sesini duyamazdim esimin neler yasadim neler 20 yasindan beri cok cektm tam rahata erdik dedm simdide cocugumuz olmuyor yine yikildm Allahin sevdgi kuluymssmda bu kadar derdim var demekki güçlüymssmde kaldrablyrm bu kadar seyi dye kendimi avutrym hep
Aynen oyle canmBen eşimle tam yedi seni görüştüm çok severek evlendik ailemden bend wiki satılık uzaktayim kimse yok Burada bir eşim bir ben bende ilk zmanlar istemiyorum diyorlardum laylaylom du yani benim için benden snra evlenen herkes hamile kaldı doğurdu bebekleriyle geziyorlar işte ozaman olayın ciddi yetindi farkına vardım iki sene sıfırdik altı aydır filan Sperm çıkışı var biz çıkan spermleri dondurduk yinede.. bende hep Allahın sevgili kuluyuz ondan hersey üst üste geliyır diyorum hamdimiz çoğaldı inş ben inanıyorum olacağına tüm kalpmle danışınız yüksek inş hepimizin Yasimiz genç çok şükür sağlıklıdır buna şükür elhamdullah
Ay nen oyle canm gec kaldik gbi biraz hc aklima gelmezdi birgun doktorun tek carr tup bebek zaman kaybetmeden baslayalim diycegi of aman of birazda ihmalkarlik var bende cocuk olayini ciddiye almyrdm ama Suan o kadar cok istyrm ki elimizi avcumuzu bunun icin harciyrz bi taraftandanda borc odyrz cok zorlanrsak arabayi bi satcaz bu ugurda geri donus yok artkevet benim de en büyük pişmanlığım bu aynı senin gibi düşünüyordum aynı şeyleri düşünüyoruz demekki kaç sene daha gidecekti kim bilir sonra yaş 30 gececek ondan sonra giderek sans azalacaktı
Aynen oyle canim Allah dua etmemizi bekliyor sesimizi duymak istyor Yaradan bizide boyle siniyor bende cok inaniyorum gun gelecek hepimiz hayirli haberler alcagzŞöyle yazılanları okuyorumda bizler ALLAH'in en sevdiği kullardaniz sanırım bi gün babama baba neden herşey benim başıma geliyo diye sorduğumda şükret kızım demek ki yüce yaradan seni bizden daha çok seviyo o sevdiği kulunun sesini duyabilmek için ona sürekli bir dert verir o şekilde senin ettiğin dualarlada sesini duyar demişti işte tamda o gün unuttum isyan etmeyi mutlu bile olsam hep dua ettim çok yıprandık hepimiz biliyorum ama kızlar baksanıza biz farklıyız yüce yaradan dualarla sesimizi duymak istiyo ki bu derdi verdi ve ben inanıyorum ki burda herkes bir gün güzel haberleri de vercek bize inşallah rahman ve rahim olan ALLAH'ın adıyla inşallah rabbim o güzel yureklerinizden çıkan duaları duysun yar ve yardımcimız olsun canlar bi ölüme çare yok şu koca dünyada yüreklerinizi ferah tutun bu günlerde geçecek hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?