Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Murat bey hrsde mi yoksa ayrı bi yerde mi cnm kaan bey bize hrs de yaptırın demişti çünkü kaan beyin anlaşmalı olduğu bi hastahane sanırım özel bi yer eşim orda tese ameliyatı olmuştu çünkü

Aynen canm benm kesinlikle güzel sonuç felan alırsan kesinlikle ozelden mesaj at tedaviye gittiğin zamnda at burdan bazen yetisemiyorum gözümden felan kaçıyo çünkü ama en güzel haberlerini bekliyorumm canm benim
Esine bal corek otu yedir bolca keci boynuzu kurude icir gercekten faydasi var

Murat bey hrsde mi yoksa ayrı bi yerde mi cnm kaan bey bize hrs de yaptırın demişti çünkü kaan beyin anlaşmalı olduğu bi hastahane sanırım özel bi yer eşim orda tese ameliyatı olmuştu çünkü
Canim bilmyrm nerde oldgni biz cukurambara ofisine gtmstik murat hocannda ozel hastaneyle anlasmasi var bende tam olarak bilmiyrm

Esine bal corek otu yedir bolca keci boynuzu kurude icir gercekten faydasi var
Onlarida deneyim eşim evde kaldıkça belki bizde bi faydasını görürüz biz daha azo olduğunu öğrenmeden keçi boynuzu kürünü denemiştik öğrendikten sonra bide nohut kurunu duydum 1 ayda onu denedik bende yumurtaliklarin daha sağlıklı ve olgunlaşması için incir ve havuç kurunu denemistim iğrenç bi tadı var ama yolun sonu güzel olunca insan hiç gıkını çıkartmadan iciyo valla :)

Yumurtliklarin icin bal tarcin corek otu karisimini yap ye canm

Promotul mforte ve klomen kullanyrz canm ilac olarak arastrabilirsiniz
Merhaba sizi tanimasamda cok sevindim adiniza umut oldunuz acikcasi insallh daha da saglikli spermler cikar daha. Butun yazismalarinizi okudum diger iki arkadasin yorumlariyla birlikte inanin bende sizler gibiydim laylaylom takildim simdi benimle ayni sene evlenler ikinci cocugunu dogurdu 4 yillik evliyim. Ben suan yurtdisindayim kaan hocadan randevu almak icin arayacam acikcasi korktum randevu verilmiyorsa ne yaparim ben, Ankara'da olsam hergun kapisina giderdim de ! Bizde tahliller iyi uretim var ama cikis yok sizde ki sorun neydi ? 2 yil oldu ogreneli ama yol alamadik malesef ne yapacagimi bilemiyorum ailelerimizin haberi yok , esimde arastir bak nereye gidelim diyor bende tek basima care bulamiyorum zamanimizda kisitli esim yurtdisinda calisiyor gelirse 1-2 ayligina geliyor sonra gidiyor yani o zaman icerisinde hep ihmale geliyir olmuyor. Simdi bende yanina geldim iki ayligina birlikte donecez insallh Turkiye'ye o sirada kendimizi tedaviye vercez kismetse offff cok yazdim kusura bakmayin icimi doktum bir nevi caresizim !

Onuda arastirayim ben yada sen gittiğin zaman beni bilgilendir olur mu cnm çünkü bizde ta vandan çıkıp gelcez ve ankarada hiçbir yer bilmiyoruz ikimizde :)
Tamam canim ben ankarali sayilirim zaten ben sana yardimci olurum ama bak iyi arastr canm sonra emeklerin bosuna gitmesn internete murat sonmezerle ilgili yorumlar yaz cikar zaten ben ilk ona niyetlendm ve ne olursa olsn ona gtcem bu konuda kararliym cunku bunu ankara topta calisanlardanda duydum tup bebek denemeri cok basariliyms

Canim
İnan internetten arastra arastra ondan bundan duya duya gittim o doktorlara randevum dahi yoktu hocanin odasinin onnde bekledm o da sagolsn ilgilnedi

Canmm benm öncelikle sıkma canını kaan beyden randevu almak sıkıntı ta aylar sonrasına atıyorlar siz tüm tahlillerinizi yaptırın bi urologta sonra kaan bey ankra tıpta çalışıyo oraya gidin ve kapısının önünde bekleyin ancak o şekilde görüşebilirsiniz aksi takdirde aylar sonrasına gün verilir inşallah güzel haberler verirsin :)

Bende denym ne buluysm ben cok aratrma yaptim hayit otu ne icydm biraktim oyle seyler sende icme ters etki yapar canm belki

Bende baktm bi kaç yere güzel yorumlar okudum inşallah sende güzel sonuç alirsinda banada bi umut olursun btanem bende suan kafama murat beyi koydum:)

Canim

İnan internetten arastra arastra ondan bundan duya duya gittim o doktorlara randevum dahi yoktu hocanin odasinin onnde bekledm o da sagolsn ilgilnedi
Bnde zaten arastira arastira kafayi yiyecem.
sanirim bnde ole yapacam gunubirlik gidip gelecdktik randevuyu oyuzden alacaktim .

Bende baktm bi kaç yere güzel yorumlar okudum inşallah sende güzel sonuç alirsinda banada bi umut olursun btanem bende suan kafama murat beyi koydum:)
Ben 2 aydir onu dusunuydm ve gercekten cok ilgili guleryuzu yeter canm ins hep boyle sabirli olur ankara tipta calisan bi kac kisiden de duymstm doktru

Bende denym ne buluysm ben cok aratrma yaptim hayit otu ne icydm biraktim oyle seyler sende icme ters etki yapar canm belki
Bende öyleydim cnm bi görsen resmen evim bitkisel kurlerle doluydu bende 15 gün soğan kürü bi sonraki ay 15 günde incirle havucu denedm ama tavsiye etmem çünkü sonrasnda regli döneminde aşırı sancı yapıyo regli dönemini anlamayan ben artık sancidan koltukların kenarini yiyorum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…