canım rapor 3 ay dan önce çıkmıyomuş haberin olsunda.ona göre başlarsınız biz araştırmıştık hem zaten devlette bile olsa 4 bin tl yi göze alın bikere.bizim merkezde ameliyatla birlikte 6 bin tuttu ilki ama ilk günden beri harcadığımız toplam mebla 15 bin olmuştur.çok zor ya dünya borca girdik napçaz bilmiyorum.
melisçim....az önce yanlışlık oldu sana hayırlı olsun demek istemiştim canım allah yüzünü güldürsünde bebklerini kucağına al....
SAYES...arkadaşım ben adetimin 3.günü başladım 7 gün iğne oldum 8.günde çatlatma iğnesi oldum 10. günde yumurtalarım toplandı...yani hepsi 10 gün sürdü...15 yumurtam olmuş yani heralde bu kısasıdır arkadaşım.....
yaaa ben öyle bilmiyorum.. Allah allah ben de ilaç raporu 1 ay tüp bebek raporu 1 sene geçerli diye biliyorum yoksa o da mı değişti ben onun bekliyorum ilaç raporu ile bir daha uğraşmayayım diye bak sen şimdi... :uhm:
canım benim bildiğim o eşimin dr u sölemişti bize.ama sen rapor çıkarttınmıki çıkarttıysan geçerlilik süresini bilmiyorum ben.yanlış bilgi verip telaşlandırmak istemem seni.
yok gülüm çıkarttırmadım haziranda çıkartırım diyorum işte yok yok sen merak etme telaşlanmadım ben sen mutlu ol yeter :)))
yok gülüm çıkarttırmadım haziranda çıkartırım diyorum işte yok yok sen merak etme telaşlanmadım ben sen mutlu ol yeter :)))
canım bende hiç kadın doğumcuya gitmedim...beni muayene etmeden yani sadece ilk gidişimde adetin 3.günü gel dedi giittim ogün ilk iğnemi yaptılar....yaş önemli olabilir onun haricinde bişeye bakılıyomu bilmiyorum bana bakılmadı....
canım benim biz ne olucaksa biran önce olsun dedik işte yeni ev yapmıştık.üç kuruşumuz olmayı bırak dünya borçla borca girdik en azından aklımızda kalıp keşke dicemize apar topar yaptık işte.zamanda alehimze çalışıyo yaşlar malum eşim 33 yaşında ben 26.bence yolunu bul iyicene araştırıp en uygun zamanda başlayın ertelemek sadece beynini kemircek.umut tüp bebekte kaça mal oluyomuş fiyatını biliyomusun canım
melisscım merhaba ...
tupbebek fıyatları ilaç dahıl 5000 tl mı?
bu fıyatlar ozel de mı? devlette raporla mı?
slm kızlar opuyorumnanaktan TOSBİK izmirdesin sanırım nerde başlıcan tedaviye şimdiden hayırlısı olsun inşallah hamilelikle sonuçlansın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?