- 14 Temmuz 2016
- 2
- 1
- 1
- 35
Verirm canim ankara universitesi kaan aydosa gitmistik klomen ve promotil verdi yaninda keci boynuzu pekmezi bal ne de yiyordu ek olarakperimasalı3737 arkadaşım hangi fakülteye gittiniz sperm değerleri O dı ve ilaç verdi doktor çıkış oldu yazdın yanlış okumadıysam ayrıca hangi ilaçları verdi bilgi verebilirmisin
Estg.canim ne zahmeti canim biz ilk sperm testi yaptrdik sonuc 0 olunca ertesi gun ankaraya geldik. Kaan hoca sonucumuza bakti yazdigim ilaclari verdi." iki hafta kullan artis olmazsa tese yapcagim dedi".test ne hic yaptrmamistik .sonra ilaclari kullandi esim 10 gun snra sperm testi yaptrdik artis vardi ondan sonra hormon testi yaptrdik sadece o da normal cikti biz genetige hormon testine ne pek takili kalmadik artis olunca gerisi onemli degil canim ..eşinizin hormon değerleri normalmiydi belli bi sıkıntısı varmıydı eski mesajlara baktım ama göremedim tekrar cevaplayacaksanız zahmet olacak
Canim aradılar mi hastaneden transferin ne zman kaç tane yumurta döllenmisEstg.canim ne zahmeti canim biz ilk sperm testi yaptrdik sonuc 0 olunca ertesi gun ankaraya geldik. Kaan hoca sonucumuza bakti yazdigim ilaclari verdi." iki hafta kullan artis olmazsa tese yapcagim dedi".test ne hic yaptrmamistik .sonra ilaclari kullandi esim 10 gun snra sperm testi yaptrdik artis vardi ondan sonra hormon testi yaptrdik sadece o da normal cikti biz genetige hormon testine ne pek takili kalmadik artis olunca gerisi onemli degil canim ..
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Neden 6 aydan sonra devam edilmiyor onu bilemedim, duymadım, biz sperm buluncaya kadar devam ettik, 10 ay sürdü, hala ilaca devam ediyoruz, hormonları yerine koymak için. Doktorunuz daha iyi biliyordur ama sizin rezerviniz yeterli ise bence ilaca devam edip canlı çıkınca tüp bebek yaptırmak daha başarılı sonuç veriyor. Bizim doktorumuz Müfit Günel di, kendisi aynı zamanda tese uzmanı o bize tese önermedi, ilaçla canlı sperm elde etmeyi önerdi. Benim yumurta rezervim çok düşüktü, sperm çıkınca hemen tüp bebek tedavisine başladık genartta.
Allah yardımcınız olsun, canlı sperm olması çok sevindirici, moralinizi hiç
Canim bizde genartta gttik
Bizde genarta gittik canim sizde sonuc nasilMesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Neden 6 aydan sonra devam edilmiyor onu bilemedim, duymadım, biz sperm buluncaya kadar devam ettik, 10 ay sürdü, hala ilaca devam ediyoruz, hormonları yerine koymak için. Doktorunuz daha iyi biliyordur ama sizin rezerviniz yeterli ise bence ilaca devam edip canlı çıkınca tüp bebek yaptırmak daha başarılı sonuç veriyor. Bizim doktorumuz Müfit Günel di, kendisi aynı zamanda tese uzmanı o bize tese önermedi, ilaçla canlı sperm elde etmeyi önerdi. Benim yumurta rezervim çok düşüktü, sperm çıkınca hemen tüp bebek tedavisine başladık genartta.
Allah yardımcınız olsun, canlı sperm olması çok sevindirici, moralinizi hiç bozmayın.
Kabız olmamaya dikkat et cnm bol bol su hosaf tüket bi iki gün yattım şurası dinlenme oldu ağır is yapma ama dolan evde rahime kan gitsin çok hareketsiz kalma. ilaçlarını zamninda al iğneni zamninda vurdur inş hersey güzel olsun cnmTransferden sonra ne kadar sure yattiniz neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz agrilariniz oluyor muydu
Canim tuvalete gitmekten korkar oldumKabız olmamaya dikkat et cnm bol bol su hosaf tüket bi iki gün yattım şurası dinlenme oldu ağır is yapma ama dolan evde rahime kan gitsin çok hareketsiz kalma. ilaçlarını zamninda al iğneni zamninda vurdur inş hersey güzel olsun cnm
Korkma balım Rabbim büyük Allaha sigin katı gıdalar yeme ekmek az ye. Sulu gıdalar ye hiç korkan gerektiricek bir durum yok zaten o ilaçlar kabızlık yapmıyorCanim tuvalete gitmekten korkar oldum
Canim midem cok agriyor tuvalete gittigimde acaba dustumu diyorum kendi kendime psklojik olarak ;(Korkma balım Rabbim büyük Allaha sigin katı gıdalar yeme ekmek az ye. Sulu gıdalar ye hiç korkan gerektiricek bir durum yok zaten o ilaçlar kabızlık yapmıyor
Canim dun oldm iki taneKaçıncı günün bugün transferin kaç tane transfer oldun
Dua edermisin o kadar cok duaya ihtiyacim var ki suan..Kaçıncı günün bugün transferin kaç tane transfer oldun
HEer daim dualrim hayırlı evlat nasip eyle Allahım die hepimize bizi bizden başkası anlamaz Rabbim kucagimizi doldusun annelige ilk adımın olsun inş hamileyim yazmak nasip olsun cnm çok kafanı karıştırma burda yazıları okuyup rahat davranma kasma kendini psikoloji çok önemliDua edermisin o kadar cok duaya ihtiyacim var ki suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?