Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba , benim eşim de azolu. Bir başarısız tese denememiz var şu anda chorimon 5000 ünite iğne tedavisine yeni başladık.kaan. aydosun hastasıyız. Bundan sonrasında neler yapmamız gerekiyo ve nelere dikkat etmek gerekir. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

perimasalı3737 arkadaşım hangi fakülteye gittiniz sperm değerleri O dı ve ilaç verdi doktor çıkış oldu yazdın yanlış okumadıysam ayrıca hangi ilaçları verdi bilgi verebilirmisin

Arkadaslar ya yumurta donduran var mi ya da yumurta dondurmanin avantaji nedir..

perimasalı3737 arkadaşım hangi fakülteye gittiniz sperm değerleri O dı ve ilaç verdi doktor çıkış oldu yazdın yanlış okumadıysam ayrıca hangi ilaçları verdi bilgi verebilirmisin
Verirm canim ankara universitesi kaan aydosa gitmistik klomen ve promotil verdi yaninda keci boynuzu pekmezi bal ne de yiyordu ek olarak

eşinizin hormon değerleri normalmiydi belli bi sıkıntısı varmıydı eski mesajlara baktım ama göremedim tekrar cevaplayacaksanız zahmet olacak

eşinizin hormon değerleri normalmiydi belli bi sıkıntısı varmıydı eski mesajlara baktım ama göremedim tekrar cevaplayacaksanız zahmet olacak
Estg.canim ne zahmeti canim biz ilk sperm testi yaptrdik sonuc 0 olunca ertesi gun ankaraya geldik. Kaan hoca sonucumuza bakti yazdigim ilaclari verdi." iki hafta kullan artis olmazsa tese yapcagim dedi".test ne hic yaptrmamistik .sonra ilaclari kullandi esim 10 gun snra sperm testi yaptrdik artis vardi ondan sonra hormon testi yaptrdik sadece o da normal cikti biz genetige hormon testine ne pek takili kalmadik artis olunca gerisi onemli degil canim ..

Canim aradılar mi hastaneden transferin ne zman kaç tane yumurta döllenmis

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Neden 6 aydan sonra devam edilmiyor onu bilemedim, duymadım, biz sperm buluncaya kadar devam ettik, 10 ay sürdü, hala ilaca devam ediyoruz, hormonları yerine koymak için. Doktorunuz daha iyi biliyordur ama sizin rezerviniz yeterli ise bence ilaca devam edip canlı çıkınca tüp bebek yaptırmak daha başarılı sonuç veriyor. Bizim doktorumuz Müfit Günel di, kendisi aynı zamanda tese uzmanı o bize tese önermedi, ilaçla canlı sperm elde etmeyi önerdi. Benim yumurta rezervim çok düşüktü, sperm çıkınca hemen tüp bebek tedavisine başladık genartta.
Allah yardımcınız olsun, canlı sperm olması çok sevindirici, moralinizi hiç bozmayın.

Bizde genarta gittik canim sizde sonuc nasil

Transferden sonra ne kadar sure yattiniz neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz agrilariniz oluyor muydu

Transferden sonra ne kadar sure yattiniz neler yaptiniz nelere dikkat ettiniz agrilariniz oluyor muydu
Kabız olmamaya dikkat et cnm bol bol su hosaf tüket bi iki gün yattım şurası dinlenme oldu ağır is yapma ama dolan evde rahime kan gitsin çok hareketsiz kalma. ilaçlarını zamninda al iğneni zamninda vurdur inş hersey güzel olsun cnm

Canim tuvalete gitmekten korkar oldum

Korkma balım Rabbim büyük Allaha sigin katı gıdalar yeme ekmek az ye. Sulu gıdalar ye hiç korkan gerektiricek bir durum yok zaten o ilaçlar kabızlık yapmıyor
Canim midem cok agriyor tuvalete gittigimde acaba dustumu diyorum kendi kendime psklojik olarak ;(

Dua edermisin o kadar cok duaya ihtiyacim var ki suan..
HEer daim dualrim hayırlı evlat nasip eyle Allahım die hepimize bizi bizden başkası anlamaz Rabbim kucagimizi doldusun annelige ilk adımın olsun inş hamileyim yazmak nasip olsun cnm çok kafanı karıştırma burda yazıları okuyup rahat davranma kasma kendini psikoloji çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…