- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
Cok sagol canim insaallah bir gun hepimiz evlat sahibi oluruz..HEer daim dualrim hayırlı evlat nasip eyle Allahım die hepimize bizi bizden başkası anlamaz Rabbim kucagimizi doldusun annelige ilk adımın olsun inş hamileyim yazmak nasip olsun cnm çok kafanı karıştırma burda yazıları okuyup rahat davranma kasma kendini psikoloji çok önemli
Canim dun oldm iki tane
Canim hayirli olsun Allah ol desin oluversin insaAllah sana sımsıkı tutunsunlar insaAllah. Allah yardimcin olsun.Dua edermisin o kadar cok duaya ihtiyacim var ki suan..
Allah bin kere razi olsun amin cumle alem icin canimCanim hayirli olsun Allah ol desin oluversin insaAllah sana sımsıkı tutunsunlar insaAllah. Allah yardimcin olsun.
Aleyküm selam canım Allahım bol bol Sperm çıksın hamileyim yaz inş kuzummmmm Rabbim isinizi rast getirsin dualarimız seninle cnmKizlar selamun Aleykum. Cumaniz mubarek olsun.
Tedaviye basliyoruz Allah in izni ile bugun ilk ignemi vurulcam . Allahim hepimizin dualarini kabul etsin.
Kuzummm Aminnn Allah razi olsunn inşaAllahAleyküm selam canım Allahım bol bol Sperm çıksın hamileyim yaz inş kuzummmmm Rabbim isinizi rast getirsin dualarimız seninle cnm
Nerde basladin canim tedaviyeKuzummm Aminnn Allah razi olsunn inşaAllah
Canim memorial şişli deNerde basladin canim tedaviye
Insaallah hayirli sonuclar alirsin canimCanim memorial şişli de
Oyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bizlere umut olursun sendeKizlar selamun Aleykum. Cumaniz mubarek olsun.
Tedaviye basliyoruz Allah in izni ile bugun ilk ignemi vurulcam . Allahim hepimizin dualarini kabul etsin.
Canim benim Allah razi olsun agzindan bal damliyor insaallah hepimiz hayirli haberlerimizi yazarizOyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bizlere umut olursun sendePerimasali3737 de inşallah pozitif haberler verirsniz canlar dualarim sizlerle ne güzel ya tedaviler olmaya başlandı rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim burdaki olan olmayan herkese nasip etsin inşallahhhhh
Canim kaç tane yumurta toplandı yumurta sayısı çok olunca oluyor benim öyle olmuştuKizlar bende asiri karin ve mide agrisi var bi turlu gecmedi napayim sizce hastaneye gidiyim mi nefesimde cok daraliyor ve biseyler batyo sanki
Canım korkma kullandığın ilaçlar yüzünden ödem olustu ve tüm organların karnına sığmıyormuş gibi hissedebilirsin derin nefes alamayabilirsin ama geciyo 3-4 gun sonra azalıp geciyo kuzum korkma. Yanı en azından bana böyle olmustu ve dr um ödem oluştuğu icin oluyo demisti canimKizlar bende asiri karin ve mide agrisi var bi turlu gecmedi napayim sizce hastaneye gidiyim mi nefesimde cok daraliyor ve biseyler batyo sanki
Canim aynen ya derin nefes alamiyorum catlycak gibi oluyorum yarinda sinavim var derste calisamyrum agrilar yuzundenCanım korkma kullandığın ilaçlar yüzünden ödem olustu ve tüm organların karnına sığmıyormuş gibi hissedebilirsin derin nefes alamayabilirsin ama geciyo 3-4 gun sonra azalıp geciyo kuzum korkma. Yanı en azından bana böyle olmustu ve dr um ödem oluştuğu icin oluyo demisti canim
Kuzummmm Allah razi olsun inşaAllah Rabbim nasip etsin hepimizeOyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bizlere umut olursun sendePerimasali3737 de inşallah pozitif haberler verirsniz canlar dualarim sizlerle ne güzel ya tedaviler olmaya başlandı rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim burdaki olan olmayan herkese nasip etsin inşallahhhhh
Can'ım öylesine girmiştim mesajını gördüm tedavin hayırlı olsun Allahım güç versin inşallah olumlu sonuç alırsınız dualarım sizinleKuzummmm Allah razi olsun inşaAllah Rabbim nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?