Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok sagol canim insaallah bir gun hepimiz evlat sahibi oluruz..

Kizlar selamun Aleykum. Cumaniz mubarek olsun.
Tedaviye basliyoruz Allah in izni ile bugun ilk ignemi vurulcam . Allahim hepimizin dualarini kabul etsin.
Aleyküm selam canım Allahım bol bol Sperm çıksın hamileyim yaz inş kuzummmmm Rabbim isinizi rast getirsin dualarimız seninle cnm

Kizlar selamun Aleykum. Cumaniz mubarek olsun.
Tedaviye basliyoruz Allah in izni ile bugun ilk ignemi vurulcam . Allahim hepimizin dualarini kabul etsin.
Oyyyyy kuzummmmm hadi hayırlısı olsun inşallah canım inşallah bizlere umut olursun sende Perimasali3737 de inşallah pozitif haberler verirsniz canlar dualarim sizlerlene güzel ya tedaviler olmaya başlandı rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim burdaki olan olmayan herkese nasip etsin inşallahhhhh

Canim benim Allah razi olsun agzindan bal damliyor insaallah hepimiz hayirli haberlerimizi yazariz

Kizlar bende asiri karin ve mide agrisi var bi turlu gecmedi napayim sizce hastaneye gidiyim mi nefesimde cok daraliyor ve biseyler batyo sanki

Kizlar bende asiri karin ve mide agrisi var bi turlu gecmedi napayim sizce hastaneye gidiyim mi nefesimde cok daraliyor ve biseyler batyo sanki
Canım korkma kullandığın ilaçlar yüzünden ödem olustu ve tüm organların karnına sığmıyormuş gibi hissedebilirsin derin nefes alamayabilirsin ama geciyo 3-4 gun sonra azalıp geciyo kuzum korkma. Yanı en azından bana böyle olmustu ve dr um ödem oluştuğu icin oluyo demisti canim

Canim aynen ya derin nefes alamiyorum catlycak gibi oluyorum yarinda sinavim var derste calisamyrum agrilar yuzunden

Kuzummmm Allah razi olsun inşaAllah Rabbim nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…