Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adet mi oldun Can'ım Noldu iyi misin

Kizlar herkese merhaba... Biraz azospermiden uzak kalmak istedim ve neredeyse 1 ay gibi bir sure girmedim topiğe. Ne cok şey olmuş. Kizlar okuyorum okuyorum ama yinede anlayamiyorum. Bir cok arkadaşimiz tup bebek embriyo transferi noktalarina kadar gelmisler cok şukur! Rabbim hepimizin yuzunu guldursun In saa Allah. Kizlar eşinde 0 (sifir) sperm olupta tedavi ile sperm cikişi yaşayanlar varmi????Lutfen yazin... Yazinda mutlu edin beni... Umut olun bana...))))

Arkadaslar, doktordan randevu almak bizi esimle bole mutlu ediyorsa olumlu sonuc gorursek insallh ne yapariz. Yurtdisindayim gelir gelmez aradim ve Dr Kaan aydos'tan randevu aldim. Tam tarih verilmedi en erken kasim ayina dediler ama biz yurtdisinda yasiyoruz diye bizim izne gore sıkistiracaklarmis yani telefon bekliyorum insallh.. rabbim hocbirimizin emeklerini bosa cikarmasin..

İnş olumlu sonuçlar nasip olur en yakın zamanda mucize yaşarsın Rabbim hepimize size de...

Canim In saa Allah tedaviniz en yakin zamanda guzel mutlu edici sonuclar alirsiniz canim☺☺☺. Canim sizin sorun neydi? Azospermi sebebiniz ne???

Arkadaslar mrb..yarın transferım var benım ıcın dua edermısınız_? allahım hepımızın yuzunu güldürsün inşallah...
Canim guzel Rabbim yardimciniz olsun... Cok cok cok guzel haberler yazmayi nasib etsin sizede bizede... Canim ben buranin yenisiyim. Senin gibi transfere kadar gelmişleri okuyunca icim umitle doluyor... Canim sizin durum neydi? Tedavi oldinuz mu? Bizim icin tup bebek noktasina gelmek bile buyuk hayal....

Mrb arkadasım bız hıc tedavı olmadık..eşim azospermdi..hormon testleri genetık test hersey normaldi..küçükken gecırmiş oldugu amelıyattan dolayı azosperm ..gıtmedıgımız doktor kalmamıştı ..her gıttıgımız doktor dırek tese dedı..ilaç bıle vermedıler ...ben evde kecıboynuzu kürü nohut kürü vs vs yaptım ..ama oda 1 hafta surmemıstır..neyse karar verdık tese olduk ..cok şükür 5 tup sperm cıktı ..hareketlı hareketsiz..sonra ben hazırlandım 43 yumurta toplandı 37 yumurta kullanıldı...2 tüp sperm kullanıldı..3 tane saglıklı embrıyo oluştu .. 3.gun embrıyosu..cmrt gunu 2 tanesını aldım geldım ..geriye 1 tane kaldı..Onuda 5. Gune götürecekler bakalım hayırlısı ..hersey allahtan allahım ol derse olacak .. Allahım hepımızın yardımcısı olsun.

Eşimin azospermi nedeni testis yetersizliği ve FSH hormonunun yuksekligi. Cok sukur normale indi hormon deyeri... maalesef bizde hic sperm yok... Onerebileceyinuz yiyecek icecek veya kurler vs yok mu? Lutfen yardimci olun... kontrole gitmesine bir aydan az bir sure kaldi. 9 aydir tedavi goruyoruz mayistaki son kontrde cok sukur nadirde olsa spermatid ve elonge spermatidler goruldu. Bu bir ay faydali şeyler yedirmek istorum kizlar sperm ciksin diye... Lutfen yardimci olun... Lutfen

Canım bizde 2 yılı geçtik yaza bırakmayı düşünüyoruz artık. elongelerde duruyoruz çünkü.tese için yer bakılacak siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Canim merhaba... Sizin elongeler kacinci aşamaya gelip durdular??? Benim eşimdede elonge cikti tedavinin 6.ci ayinda 1 ve 2 aşamali... senin yazdiklarindan sonra daha sevinmek icin bir neden olmadigini anladim... tese oldunuz mu? Sonuc ne canim?

Allah yüzünüzü güldüsun ins sIkI sıkı tutunsular size

feraheymen canım nasılsın microtese ne Zaman seni merak ettim de girdim yoksa buralara pek bakmıyorum... Dualarım seninle bizi haberdar et...
Canimm Allah razi olsun merak etmissin. Sali gunu Allahin izni ile inşaAllah Rabbim nasip etsin. Butun isteyen herkesede bu aciz kulunada hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin Nasip etsinki Evlatlarimizla birlikte de Rabbimizi zikredebilelim. Onlarla birlikte Allah icin namaz kilabilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…