Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik canım kafamdakiler yerine yavaş yavaş oturmaya başladı benimde. Yeni sorularla boğuşuyoruz inş rabbim bize bu güzel duyguyu yaşattırır. Bizde istanbul memorialde başladık şimdilik bir sıkıntım yok aksine fazla sakin geçiyor rabbim yardımcımız olsun inş ne zaman tese dicekler yumurtaların nekadarı büyücek nekadarda çatletma iğnesi vuruluyor hiç bilmiyorum. İnternette 18-22 mm arası diye okudum ama hakkımda hayırlısı inş

inşallah bizde en kısa zamanda o aşamalara geliriz canım

allah kimseye böyle zor imtihanlar yaşatmasın gerçekten çok zor. eşim için de çok üzülüyorum nasıl destek olacağımı da bilemiyorum çok yoruldum ağlamaktan çünkü

allah kimseye böyle zor imtihanlar yaşatmasın gerçekten çok zor. eşim için de çok üzülüyorum nasıl destek olacağımı da bilemiyorum çok yoruldum ağlamaktan çünkü

Amin canım inş. Ben konuyu çok açmamayı hiç birşey yokmuş gibi davranmayı seçtim eşimde bende yavaş yavaş alıştık yada öyle gözüküyoruz bilmiyorum özelimize yansıtmadık bu durumu ama araştırdım sürekli şimdi hormon testi kromozom testi falan yapılır üretimin neden olmadığı kontrol edilir. Hormonlara bakılmışmıydı peki ?? bence tüm testleri hızlı bir şekilde yaptırıp işi bilen bir doktora gidin canım birde elindeki bütün sonuçlarla peşini bırakma 1 2 aya kadar alışıp sağlıklı çözümler aramaya başlayacaksın zaten

Birde Ankara da önerebileceğiniz bi üroloji uzmanı
Canım sorun ne bilmiyorum ama Ankara da Kaan aydos var burdan gidip memnun kalan. Mufit günel var ona da gidenler var. Biz Ahmet Hakan Haliloğlu na gittik memnun kaldık fazlasıyla bunları araştır aklına hangisi yatarsa değerlendir derim

Tamam mon ame saol cnm azosprem için ameliyat dediler ama eşim pek sıcak bakmıyor ne yapacağımı bilemedim yaşım 46 olmazsa sorun değil de yaradan vermeyince olmuyor aslında

eşim de azosperm , kaan hocayla email üzerinden görüşebiliyorum randevu sırası gelmedi. soğuk algınlığı ilacı verdi tıkanıklık olabilir diye 2 hafta kullanın test yaptırın dedi sonuç yine sıfır tese dedi eşim tese ameliyatı olacak bunun hiç tese olmadan tedavi yolu yok mu ?kendi kafamıza göre burdan okuduğum testleri yaptırıyoruz.ne yapılacağını bilmeden hangi dr.a gitsek birşey demiyor.zoraki biz istiyoruz test yapılmasını

Tamam mon ame saol cnm azosprem için ameliyat dediler ama eşim pek sıcak bakmıyor ne yapacağımı bilemedim yaşım 46 olmazsa sorun değil de yaradan vermeyince olmuyor aslında
Valla hic öyle düşünme beneklerime hamileyken hastanede Bi ablayla tanıştım tam 52 yasındaydı önünde ikizleri vardı rabbim ona nasip etti Bi kız Bi oğlan doğurdu hemde 3er kilo ama bana nasip olmadı. Bunun yasla alakasının olduğuna inanmıyorum ben rabbim ol deyince oluyo. Ben cok cok gençtim o ablaya göre 24 yasındaydım. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lutfen

kesinlikle katılıyorum ben de hastanede denk gelmiştim o yaş civarında bir ablaya onun da ikizleri olmuş tüp bebek diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…