canm valla bende senle aynı durumdayım okadar çok okuyup konuşuyomki sonra kimle konuşmuştum unutuyombiz üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırcaz kısmetse haftaya salı dosya açmak için randevumuz var eşim buarada üroloğada gitti tabibütün testleri vs yapıldı doktor tese dedi ama tabi öncesinde dosya açılıp tüp bebek merkezinin bizi ürolog doktora yönlendirmesi gerekiomuş bakalm hakkımızda hayrlısı
inşallah bizde en kısa zamanda o aşamalara geliriz canımYüzdük yüzdük kuyruguna geldik canım kafamdakiler yerine yavaş yavaş oturmaya başladı benimde. Yeni sorularla boğuşuyoruz inş rabbim bize bu güzel duyguyu yaşattırır. Bizde istanbul memorialde başladık şimdilik bir sıkıntım yok aksine fazla sakin geçiyorrabbim yardımcımız olsun inş ne zaman tese dicekler yumurtaların nekadarı büyücek nekadarda çatletma iğnesi vuruluyor hiç bilmiyorum. İnternette 18-22 mm arası diye okudum ama hakkımda hayırlısı inş
inşallah bizde en kısa zamanda o aşamalara geliriz canım
4 yıllık evliyim zekai tahir burak hastanesine gittik biz şimdi kromozomlara falan bakılacak sonrası nasıl olacak bilmiyorumkaç yıllık evlisiniz?? Nerde öğrendiniz azospermi olduğunu biraz bahsedermisin ?
allah kimseye böyle zor imtihanlar yaşatmasın gerçekten çok zor. eşim için de çok üzülüyorum nasıl destek olacağımı da bilemiyorum çok yoruldum ağlamaktan çünkü
Canım sorun ne bilmiyorum ama Ankara da Kaan aydos var burdan gidip memnun kalan. Mufit günel var ona da gidenler var. Biz Ahmet Hakan Haliloğlu na gittik memnun kaldık fazlasıyla bunları araştır aklına hangisi yatarsa değerlendir derimBirde Ankara da önerebileceğiniz bi üroloji uzmanı
off ne kadar zor bu işler Allah yardımcımız olsun.Kapasite sanırım yok bizde aynı durumdayız eşim de olmak istemiyor ameliyat ne yapacağımı şaşırdım
28 yasındayımAmin cnm allahım hayırlı evlat nasip eder inşallah sen kaç yaşındasın cnm
Amin Allah isteyen tüm herkese nasip etsin28 yasındayım
Mrb canim bizde ogreneli bir bucuk yil oldu bir yildir celalettin beye gidiyoruz ameliyatsiz cikis yolu ariyor size onu tavsiye ederim butun tahlillerinizi alin ona gidin ameliyat olunca tedavi biraz daha zor oluyor tadaviyi deneyin bence onceAmin isteyen tüm herkese nasip etsin
Valla hic öyle düşünme beneklerime hamileyken hastanede Bi ablayla tanıştım tam 52 yasındaydı önünde ikizleri vardı rabbim ona nasip etti Bi kız Bi oğlan doğurdu hemde 3er kilo ama bana nasip olmadı. Bunun yasla alakasının olduğuna inanmıyorum ben rabbim ol deyince oluyo. Ben cok cok gençtim o ablaya göre 24 yasındaydım. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lutfenTamam mon ame saol cnm azosprem için ameliyat dediler ama eşim pek sıcak bakmıyor ne yapacağımı bilemedim yaşım 46 olmazsa sorun değil de yaradan vermeyince olmuyor aslında
Mrb canim bizde ogreneli bir bucuk yil oldu bir yildir celalettin beye gidiyoruz ameliyatsiz cikis yolu ariyor size onu tavsiye ederim butun tahlillerinizi alin ona gidin ameliyat olunca tedavi biraz daha zor oluyor tadaviyi deneyin bence once[/QUO
aaa bu iyiymiş canım bir bakıyim eşimle bir konuşayım ,teşekkür ederim.
kesinlikle katılıyorum ben de hastanede denk gelmiştim o yaş civarında bir ablaya onun da ikizleri olmuş tüp bebek diyordu.Valla hic öyle düşünme beneklerime hamileyken hastanede Bi ablayla tanıştım tam 52 yasındaydı önünde ikizleri vardı rabbim ona nasip etti Bi kız Bi oğlan doğurdu hemde 3er kilo ama bana nasip olmadı. Bunun yasla alakasının olduğuna inanmıyorum ben rabbim ol deyince oluyo. Ben cok cok gençtim o ablaya göre 24 yasındaydım. O yüzden umudunuzu kaybetmeyin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?