- 11 Mayıs 2016
- 63
- 33
- 88
- 32
Canim Allah yardimciniz olsun In saa Allah... Yuzunuzu guldursun guzel Rabbimiz)))Tabiki yazarım canım burda bibirimize destek veriyoruz çok saol duaların için kuzu ama heyecanımm çok inş hersey güzel olur öpüyorum canım❤
Bizde de Tikaniklik olabilir mi diye suphelendi veHangi tahlilleri yaptiniz tikaniklik olup olmadigi ogrenmek icin ? Bjzde tikanikliktan supheleniyor doktorlar. Kismetse bir ay sonra Kaan aydosa gidecez allahin izniyle ..
Canim Merhaba çok teşekür ederim inş hepimizin yüzü Guler hep inş .adeten bir gün önce gel demesi acaba hormonlarıniza mi bakıcak benimde fikrim yok benim tüp bebek için adetin ikinci yada üçüncü gün kontrole gidiyorsun sabret inş hersey güzel olsun senin adına doktora sormak En mantıklı siKizlar lutfen yardimci olun lutfeeen. Siradan rutin kontrole cağirsaydi eyer neden adetinde 1 gun once desin ki? Bildigim kadariyla adet olduktan bir kac gun sonra gidilmiyormu siradan kontrollere? Yoksa tup bebek tedavisi icin mi cagiriyor? Doktora ulasamiyorum resmen ne dusunecegimi bilmiyorum (((
Pınar kuzumm Rabbim hayirlisi ise nasip etsin evladini. InsaAllah hersey istedigin gibi olurAllah Razı olsun Aytenimmm başladım cok sveindim mesajina moral oldu kuzum inş hepimizin kucagi dolar yakın zman da arkadaşım ❤
Allah Razı olsun Zeliham iyiki varsınız iyikiPınar kuzumm Rabbim hayirlisi ise nasip etsin evladini. InsaAllah hersey istedigin gibi olur
Zelihamm canım benim nasılsın daha iyi misin toparlanabildinmi biraz dr bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinizi soyledimi rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah en hayirli zamanda evladını nasip etsin inşallahhhhhPınar kuzumm Rabbim hayirlisi ise nasip etsin evladini. InsaAllah hersey istedigin gibi olur
Canimm benim Allah a hamdolsun Rabbimiz biliyo bizim icin en hayirli olani. Doktor 1 yil hic bisi yapmayin dedi yeni bi tese vs. Bu surecte evde takviye yapariz tabi. Ama herhangi bi tedavi soylemedi 1 yildan sonra goruselim dedi. Raporumuzu aldik nadir germ hücre var ana hucrelermis. Rabbimiz bilir yaratan o yoktan vareden o. Hayirlisiysa bi evladimzin olmasi verir zaten. Vermiyorsa da boynumuz kildan ince. Rabbim yuvalarimizi yureklermizi ferahlatsinZelihamm canım benim nasılsın daha iyi misin toparlanabildinmi biraz dr bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinizi soyledimi rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah en hayirli zamanda evladını nasip etsin inşallahhhhh
Canimm benim Allah a hamdolsun Rabbimiz biliyo bizim icin en hayirli olani. Doktor 1 yil hic bisi yapmayin dedi yeni bi tese vs. Bu surecte evde takviye yapariz tabi. Ama herhangi bi tedavi soylemedi 1 yildan sonra goruselim dedi. Raporumuzu aldik nadir germ hücre var ana hucrelermis. Rabbimiz bilir yaratan o yoktan vareden o. Hayirlisiysa bi evladimzin olmasi verir zaten. Vermiyorsa da boynumuz kildan ince. Rabbim yuvalarimizi yureklermizi ferahlatsin
Merhaba canım ins hepimiz bebisimize kavusuruz bende gonal f vuruluyorum benim dozum 225 sana tavsiyem bol bol bu süreçte şu iç protein ağırlıklı Beslen et yumurta her gün bir tane haşlama ye süt ve süt ürünleri tüket sana tavsiyem bunlar cnm ilerleyen zmanlarda karnında şişlik olacak buda normal bel ağrısı normal yumurtalar büyüyor ya bende burdaki arkadaşlardan öğrendiklerim yine sormak istediğin varsa sor canım iğnelerini saati satın yap ilaçlarınida hangi gün başladın canım iğnelere ...Gonalf
Canim benlik bisi yok Rabbim ferahlatti gönlümüzü sakinlestirdi bizi. o gunku gibi kalsaydim Allah korusun. Dualarin icin tesekkur ederim.Allah razi olsun canim Rabbim benden once tum arkadaslarima versin. 2.gununde gulebiliyordum gulebiliyorsam Rabbim buna izin verdiyse hic boyle Rabbe küsülür mü. Demek ki bizim isyan etmemizi degil tevekkul.etmemizi istiyo. Çok sey oğrendim ogreten Allaha hamdolsun. Allahim öyle bi sabir versin ki kimsenin dedigini kimsenin bakislarini gormez olalim.insaAllah. bizim şer gordugumuzde hayir hayir gordugumuzde şer vardir. Allah bilir biz bilemeyiz ki. Merkeze oturtunca bebegi Allah bi.sirkeledi senin sizin merkeziniz benim dedi. Verdigi imtihana şükürler olsun. Eger vermek isterse Rabbimiz kim engel.olabilir ki Taşta çicek bitiren o değil mi :) biraz uzun oldu kuzum kusura bakma Allah hepimizin tek yardimcisi ..Canım benim sen ne kadar temiz yureklisin ne mutlu sana ki bu kadar büyük inancın var inanıyorum ki rabbim bu kadar inançlı kulunu bırakmaz rabbim yüreğini ferahlatsin inancına inanç katsin rabbim çabalarınızın karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin canım peki 1 sene sonra tekrar tedavi mi verecek sen bitkisel kürleri ihmal etme olur mu ve inancını sakın kaybetme sabrının sonu selamet olur inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Canim benim Rabbim dilemedikten sonra kalite falan hikaye nasipte yokmuş canim ayni sey benim 2.denememde olmuştu istenilen kalitedeydi ama tutunmamisti 3.denemede 2 embriyo kondu 1 i tutundu şükür ve şu an evladim 3 yasina girmek uzere hersey nasip kismet Allahim sabrinizi artirsin hayirlisiyla evlat hasreti ceken bütün müslüman kardeşlerime hayirli temiz nesiller lütfeylesin tattirsin bu muhtesem duyguyu yasayanlara da hayirlisiyla tekrarini nasip etsin inşaallah.Neden boyle olmus olabilirki
Merhaba canım ins hepimiz bebisimize kavusuruz bende gonal f vuruluyorum benim dozum 225 sana tavsiyem bol bol bu süreçte şu iç protein ağırlıklı Beslen et yumurta her gün bir tane haşlama ye süt ve süt ürünleri tüket sana tavsiyem bunlar cnm ilerleyen zmanlarda karnında şişlik olacak buda normal bel ağrısı normal yumurtalar büyüyor ya bende burdaki arkadaşlardan öğrendiklerim yine sormak istediğin varsa sor canım iğnelerini saati satın yap ilaçlarınida hangi gün başladın canım iğnelere ...
Amin arkadaşım amin cumlemizin yardımcısı olsun bende ishal olmuştum ama geçti suan şisligim çok canım bend ebugun doktora gidicem inş gelişmeleri yazarım benim çarşamba başladı iğneler canım son kntrolde epey yumurta olmuştu ondan dolayi şıklığı ve karnının ağrıması bursada canım benim doktor ben bir kere devlete )olmadı bu ikinci denemem ilk denemem de 30 yumurta çıkmıştı bakalım bunda ne olacak önemli olan çok olmasi değil az olsun kaliteli olsun bebis olsun inş siz Nerede tedavi oluyorsunuz hayırlı olsun inş hepimiz ion dondurulmuş sperm var mı cnm sizin yoksa teşekkür yeni mi olacak esinizSaol canım benim bende bu dediklerine dikkat etmeye çalışıyorum hep. Cuma günü aniden başladık tedaviye aslında önümüzdeki ay başlayacaktık. Allahın işi değilmi aylar öncesinden aldığımız rendevu adetin 2. gününe denk geldi bizede hayırlısı inş demek kaldı. Ben normaldede çok su içen biriydim ona devam ediyorum günlük süt yoğurt tüketimimi arttırdımSadece iğnelerimi çok düzenli vurmadım 4 ile 7 arası demişlerdi bugün 4. günüm olucak bundan sonra hep aynı saatte vurucam allahınn izniylee çok değişik bir durummuş ama şükrediyorum inanki ağrı sızı hiç umrumda değil doktordan geldim şimdi bir ağrım sızım şuan için olmadı aksine ishal oldum başladığım günden beri 1 kilo vermişim bile indi şişkinliklerim benim yumurtaların şeklinden dolayı glifor diye bir ilaç daha verdi doktorum o yapmış olabilir dedi. Senin kaçıncı gün canımm hangi il hangi hastanedesinn Rabbim bizim ve bizim gibi uğraşanların yardımcısı olsun allahtan umut kesilmez ben buna inanıyorumm.
Merhaba canım ins hepimiz bebisimize kavusuruz bende gonal f vuruluyorum benim dozum 225 sana tavsiyem bol bol bu süreçte şu iç protein ağırlıklı Beslen et yumurta her gün bir tane haşlama ye süt ve süt ürünleri tüket sana tavsiyem bunlar cnm ilerleyen zmanlarda karnında şişlik olacak buda normal bel ağrısı normal yumurtalar büyüyor ya bende burdaki arkadaşlardan öğrendiklerim yine sormak istediğin varsa sor canım iğnelerini saati satın yap ilaçlarınida hangi gün başladın canım iğnelere ...
Benim 30 yumurta vardi olmadım çok şükür canım yumurta sayısı çok olanlarda oluyor sen bol bol su iç idrara çık inş hiç bir sıkıntı olmazDoktorumm yumurtaların çok fazla dedi amh da yüksekmiş. Ohss riski var dikkatli olmamız dozu ona göre ayarlamamız gerek dedi. İnş böyle birşey yaşamayız.Bugün ikinci kontrole gittim akşama doz hakkında tekrar bilgi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?