Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın kaliteli yumurtalarımız olur inş. :) Bizim ilk denememiz olucak eşim azoospremi tese olucak eğer sperm bulunursa tedaviye devam edebilecez. İnş birbirimizden haberdar olalım canım benim bir aksilik olmazsa bu c.tesi çatlatma iğnesi vurulup p.tesi gibi tese olabilir sanırım birde çalışıyorum. işin stresi var allahım yardım etsin başka sığınabileceğimiz kimse yok

İlk denemede neden olmadı Yavrum benim eşin azospermi?
Esim azospermi canım bir sene sıfırdi snra varsikosel ameliyatı oldu üç beş tane spenm çıkışı oldu onlarla denedik devlete olmadı şimdide dondurulmuş varözelde deniyor cnm bizim sayımız cok az en fazla yedi tane çıkıyor inş bol bol Sperm çıkar ilk denemendé anne olursun cnm

Kızlar herkese mrblar.daha yeni üye oldum.bnde uç yıllık ewvliyim esim az o spermi. Tese oldu.Bi tane sperm bulundu.ama maalesef rahme transfer olmadan dışarda uremedi.simdi tedavideyz altı aydr iğne vuruluyor esi spermatid ve elingelerde hala.ins rabbm merhametiyle muamele eder.kendiliğinden hamile kalan yokmu kızlar.illa tese mi şart bu hastalıkta cok merak ediyorm

bende dün öğrenenlerdenim eşimin azosperm olduğunu. yıkıldım ama eşimin yanında olmak zorundayım. nolur bu halde olup da çocuk sahibi olan varsa yazsın. biraz güç istiyorum arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim morardı.

Canım benim aramıza keşke katılmasaydın Bizde öğreneli 5 6 ay oldu Ama duyduğum ilk andan beri düşündüğüm tek bir şey var rabbim bana eşimi hediye etti. bin şükür o yanımda o olmazsa ben ne yapardım 3 çocuğum olsa eşim kötü olsa dahamı iyiydi diye düşündüm durdum hep. sen ben yok bu süreçte biz varız bende olsa napardım diye diye sakinleştirdim kendimi. Derdini veren rabbim dermanınıda veriyor ağlayıpta kendinde son kalan gücü umududa yitirmee. Cok şükür çözümsüz değil zor ağrılı sancılı bir süreçte olsa bebişine kavuşabileceğin bir yol yöntem var. Ben ilk öğrendiğim zaman sudan çıkmış balığa dönmüştüm hiç aklına gelir mi insanın böyle birşey tüp bebekte neymiş azosperm nedir diye gözlerim ağrıyana kadar başım çatlayana kadar okudum araştırdım ama hiç durmadım eşimi bazen isteyerek bazen tatlı tatlı ikna ederek bazende sürükleyerek bulduğum merkezlere götürdüm. Baktık devlette olmuyor özel hastanede tahlillerini hızlandırdık ne aşamadasınız bilmiyorum ama bizden 3 kere spermogram testi istedikten kromozom testi yapıldıktan sonra eşiniz azospermi artık tüp bebekten başka bör çareniz yok dediler. İnancını kaybetme inann neyin ne olduğunu öğrendikçe okadar rahatlıyorsun ki bizde 29 temmuzda tedaviye başladık eşimle bugün 5. günümüz inan için okadar boşki kendimi rahatlamış hissediyorum. Rabbim sabır versin dayanma gücü versin hepimize söylemesi kolay belki ama bu derdin devası yine sensin bu süreçte sana senden eşinden başka kimsenin faydası yok.

kaç yıllık evlisiniz?? Nerde öğrendiniz azospermi olduğunu biraz bahsedermisin ?

Merhaba

Bizde de aynı problem var. Henüz tese olmadık. Ameliyattan evvel kafamızı biraz toplamaya , o sırada da ek gıda takviyeleri almaya karar verdik. Ama doktor tek başına bunların yeterli olmayacağını söyledi. Tıkanıklık, hormonsal sorunlar olsa bunu çözer ve sperm buluruz amcak üretim yok gibi duruyor. Bu duurumda bizim senaryomuz biraz zor gibi duruyor. Allah büyüktür. Ama madem tıkanıklık yok tese de bulunamaz gibi geliyor bana. Olsa çıkardı zaten. Gittikçe umudum da tükendi zaten

Kızlar benimde iğnelerin bugün 5. günü yarın için sabahtan kontrolüm var ne zaman çatlatma iğnesini vururlar acaba ve kaçtane yumurta olması gerekiyor tüp bebek için 5. günüm bugün ben daha kötü olurum diye düşünmüştüm ama hafif bir şişlik dışında büyük bir sıkıntım yok birde halsizlik oluyor akşamları . Başlarda ishal olmuştum oda muz falan yiyince geçti gibi şükür sizin nasıldı bu süreç?? birde yumurtalar alındıktan sonra ogün dinlenmek yeterli oluyor mu

canm valla bende senle aynı durumdayım okadar çok okuyup konuşuyomki sonra kimle konuşmuştum unutuyom biz üniversite hastanesinde tüp bebek yaptırcaz kısmetse haftaya salı dosya açmak için randevumuz var eşim buarada üroloğada gitti tabibütün testleri vs yapıldı doktor tese dedi ama tabi öncesinde dosya açılıp tüp bebek merkezinin bizi ürolog doktora yönlendirmesi gerekiomuş bakalm hakkımızda hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…