Amin arkadaşım amin cumlemizin yardımcısı olsun bende ishal olmuştum ama geçti suan şisligim çok canım bend ebugun doktora gidicem inş gelişmeleri yazarım benim çarşamba başladı iğneler canım son kntrolde epey yumurta olmuştu ondan dolayi şıklığı ve karnının ağrıması bursada canım benim doktor ben bir kere devlete )olmadı bu ikinci denemem ilk denemem de 30 yumurta çıkmıştı bakalım bunda ne olacak önemli olan çok olmasi değil az olsun kaliteli olsun bebis olsun inş siz Nerede tedavi oluyorsunuz hayırlı olsun inş hepimiz ion dondurulmuş sperm var mı cnm sizin yoksa teşekkür yeni mi olacak esiniz
Benim 30 yumurta vardi olmadım çok şükür canım yumurta sayısı çok olanlarda oluyor sen bol bol su iç idrara çık inş hiç bir sıkıntı olmaz
Esim azospermi canım bir sene sıfırdi snra varsikosel ameliyatı oldu üç beş tane spenm çıkışı oldu onlarla denedik devlete olmadı şimdide dondurulmuş varözelde deniyor cnm bizim sayımız cok az en fazla yedi tane çıkıyor inş bol bol Sperm çıkar ilk denemendé anne olursun cnmİlk denemede neden olmadıYavrum benim eşin azospermi?
bende dün öğrenenlerdenim eşimin azosperm olduğunu. yıkıldım ama eşimin yanında olmak zorundayım. nolur bu halde olup da çocuk sahibi olan varsa yazsın. biraz güç istiyorum arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim morardı.
bende dün öğrenenlerdenim eşimin azosperm olduğunu. yıkıldım ama eşimin yanında olmak zorundayım. nolur bu halde olup da çocuk sahibi olan varsa yazsın. biraz güç istiyorum arkadaşlar. ağlamaktan gözlerim morardı.
MerhabaKızlar herkese mrblar.daha yeni üye oldum.bnde uç yıllık ewvliyim esim az o spermi. Tese oldu.Bi tane sperm bulundu.ama maalesef rahme transfer olmadan dışarda uremedi.simdi tedavideyz altı aydr iğne vuruluyor esi spermatid ve elingelerde hala.ins rabbm merhametiyle muamele eder.kendiliğinden hamile kalan yokmu kızlar.illa tese mi şart bu hastalıkta cok merak ediyorm
canım eşin tese oldumu peki tedaviye başlamışsın hayrlı olsunYavrum benim doktora gittinmi canım ??
canım eşin tese oldumu peki tedaviye başlamışsın hayrlı olsun
canm valla bende senle aynı durumdayım okadar çok okuyup konuşuyomki sonra kimle konuşmuştum unutuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?