Benim esimin ailesi o konuda cok anlayisli sag olsunlar. Esimin kuzeni de ailesi de kucaklsrinds oynstinca ya baskasi oynatinca ver ona diyolar. Kuzeni doguru ca gitmek istenedim hastaneye cocuga nazad deyir filan diye. Israrla cagirdilar gelsin diye. Gidince hadi al kycagina dediler. Bana karsi cok hassas cok anlayisli hepsi. Biliyolar ne kadsr cok sevdigimi o cocuklari. Kecen cocugu 11 aylik. Geldi boynuma sarildi basini omuzuma koydu. Amab ya Rabbim ne kadar guzdl bi seydi. Nelerimj vermezdim tekrar yapmasi icin. Kendi ailemde cok hassas davraniyolar esimin aikesi akrabasi sag olsun. Ablama gecen yalvardim nolur cocuklari bir kac gunluk yanimda koy diye. Hicbi sekilde razi olmadi.Canım benim benim ablam 40 eltim 20 gün önce doğum yaptılar o hastane telaşını o sevinçleri gördüm gözümün önünde oldu belki kıskançlıktı benimki belki özenti o anda neler neler geçti içimden ne fırtınalar koptu en kötüsü ikisinin yanında ben kaldım gelenlerin acır gibi bakmaları içimi nasıl acıttı tahmin edebilirsin yazdıklarını ağlayarak okudum hala da ağlıyorum belki birgün diner gözyaşlarımız inşallah diner eşime fotoğraf attım eve gelince onu bebek fotoğraflarını yakınlaştırip izlerken gördüm ve gördüm ağlıyordu kimseye anlatamazsın durumu içinin nasıl açıdığını kimse bilmez yine ablandir üzülür haline ama eltimi hayatım boyunca affetmiycem ne zaman insem bebeği görmeye surat asar ben kucağıma almaya kalksam elimden alır başka herkese verir bebegi bir gün görmesem özlüyorum inmek istiyorum ama çekiniyorum artık bide oda tup bebek yaptırdı anlaması gerekirken daha bi insafsız ne diyelim ki rabbim acisin bize acınacak hale düşürmesin
Kuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasimYavrum benim canımın içi gözlerin aydın olsun çok çok çok çok sevindim Rabbim tamamina erdirsin inşallah kucağına almak nasip olsun değerin kaç çıktı bitanem ha bu arada topik benden duydu ama olsun ya sonuç pozitifffff ya ne olursa olsun kızlar darısı hepimize inşallah
Yeminle bütün gün aklım sendeydi çok şükür bin şükür maşallah sana da bebişinede değerde bayağı güzel acep ikiye mi bölündü bizim minnakk iki tane mi rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh bütün topigimizden bu haberleri alırız senden sonra umut doldu içim ayyy ne güzel birşey yaaaaaa maşallah maşallah maşallahKuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
bu süreç hepimiz için gerçekten psikolojik olarak kocaman bir yıkım maalesef. allaha dayanıyoruz hepimiz ondan güç istiyoruz. rabbim hepimize bunu kaldıracak maddi manevi güç versin.S.A. arkadaşlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İşte bizim hikayemiz. 8 senedir evliyiz. Geçen yaz eşimin azospermi olduğunu öğrendik. İlk spermiogramında birkaç canlı sperm bulunmuştu. Kışa doğru tüp bebek tedavisi için Akdeniz hastanesine kayıt olduk. 2 spermiogramında da kocaman bir SIFIR. Ocakta TESE yapıldı ve, Allaha şükür, sperm bulunmuş ve 3 deneme için dondurulmuş. Üstelik tedavinin masraflarının %80i devlet karşılıyor. Çok umutlanmıştım... Ardından uzun protokollü tüp bebek tedavisi (lucrin+gonal f). Yumurtalarımın 3 tanesi (!!!) döllenmişti, birisi transfer edildi. Ne yazık ki tutmadı. Temmuzda 2ci deneme, bu sefer kısa protokol. İnşallah bu sefer olacak derken, iş transfere bile varmadı (((((. Yumurtalarımın yalnızca 1 tanesi işleme uygunmuş o da döllenmemiş. TESE ile elde edilen sperm de bitmiş.Kabullenmeye çalışıyorum. Acı dinmişti sanki, ama hayır, zaman zaman çok ağır basıyor
Canim çok sevindimm Allah tamamina erdirsinn. Saglikla kucagina almak nasip olsun.Kuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
Allaha Razi olsun Zeliham dualarım sizinle sizin varlığınız bana güç verdi cnmCanim çok sevindimm Allah tamamina erdirsinn. Saglikla kucagina almak nasip olsun.
Senden de Allah razi olsun canim. Rabbim cok guzel bi hamilelik nasip etsin. Kucagina aldigin gunude gorursun insaAllah.Allah razi olsun
Allaha Razi olsun Zeliham dualarım sizinle sizin varlığınız bana güç verdi cnm
Canim kardesim uzulme bak ne guzel tese sonuc veriyor.Rabbim caresiz dert vermesin kimseye.S.A. arkadaşlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. İşte bizim hikayemiz. 8 senedir evliyiz. Geçen yaz eşimin azospermi olduğunu öğrendik. İlk spermiogramında birkaç canlı sperm bulunmuştu. Kışa doğru tüp bebek tedavisi için Akdeniz hastanesine kayıt olduk. 2 spermiogramında da kocaman bir SIFIR. Ocakta TESE yapıldı ve, Allaha şükür, sperm bulunmuş ve 3 deneme için dondurulmuş. Üstelik tedavinin masraflarının %80i devlet karşılıyor. Çok umutlanmıştım... Ardından uzun protokollü tüp bebek tedavisi (lucrin+gonal f). Yumurtalarımın 3 tanesi (!!!) döllenmişti, birisi transfer edildi. Ne yazık ki tutmadı. Temmuzda 2ci deneme, bu sefer kısa protokol. İnşallah bu sefer olacak derken, iş transfere bile varmadı (((((. Yumurtalarımın yalnızca 1 tanesi işleme uygunmuş o da döllenmemiş. TESE ile elde edilen sperm de bitmiş.Kabullenmeye çalışıyorum. Acı dinmişti sanki, ama hayır, zaman zaman çok ağır basıyor
Masallah Rabbim nazarlardan korusun degerin cok guzel insallah kat kat artar.Kuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
CAnım benım o kadar cooooook sevindim kı anlatamam coook coook coook sevındım saglıkla al kucagına ınsallahhhh dua et bıze darısı tumumuze ınsallahKuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
Allah Razi olsun canım etmezmiyim her daim daulrim hepimizle sizinde hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun inşCAnım benım o kadar cooooook sevindim kı anlatamam coook coook coook sevındım saglıkla al kucagına ınsallahhhh dua et bıze darısı tumumuze ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?