Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
akdeniz universitesindemi tese oldu.
Biz ordan randevu bile alamadik 2 ay sonrasina muayene icin gun veriyorlardi.

Aynen. Randevuyu 1.5 ay bekledik, ama tese hemen yapıldı. Maddi durumumuz özel hastanelere müsaade etmiyor. Eşimi terkar tese için zorlayamam isteyemem de. bitki tedavisini deneyeceğim. belki birkaç tanesi dışarıya çıkar, bize yeter. Tanıdık aktarcı karışım yapıyormuş, bir ayda bile etkiliymiş. Onu deneyeceğim inşallah

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah .Allah yardimcimiz olsun hepimizin .aktardski karisim insallah ise yarar hepimize umut olursun kardesim.
Gelismeler olunca yazarsan sevinirim

Allah Razi olsun canım etmezmiyim her daim daulrim hepimizle sizinde hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun inş
Merhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?

Cok tebrik ederim arkadasim allah saglicakla kucagina almayi nasio etsin seninkinin olacagi hep icimden hissediyordum sonunda oldu gun senin günün hayat yeniden basliyor

Merhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?
Allah Razı olsun cnm esım tese olmadı cıkan spemler kullanıldı 5 tane cıkıyordu cnm ıns esınızden bol bol sperm cıkar senınde haberlınlermutlu oluruz ıns arkadasım

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin darısı bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah

Can'ım çok sevindim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Aynı duyguları yaşıyoruz bazen güçlü olup hayata devam ediyoruz bazen de üstesinden gelememiyoruz...

Merhaba arkadaslar.üniversite hastanesinde tese olup tedavi gordugumuz ozel hastaneye sperm nakli yaptiran varmi.yada bilginiz varmi nakledebiliyomuyuz dondurup

Ayyy ne tevafuk kiven de sperm tasinmasini sorucaktim.
Canim gercekten oyle.egitim arastirma hast.cok iyi bi urolog doktor var orda tese yaptirmak istiyorum.biz tedaviyi ozel hst.yaptiriyoruz.aslinda ordaki urologda iyi ilk tese cok basarili gecti buldu fazla dondurduk onlari kullandik.ama hep kimyasal gebelik oldu.
Tese oncesi bize hicbir ilac tedavisi uygulatmadi.simdi yeniden yaptiralim diyoruz.onlara gore kalitesi cok iyi ama niye olmuyo bi sebep bulamiyorlar.
O yuzden bi doktora gidip ilac tedavisinden sonra yine tese yaptiralim diyoruz.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

Eger tesede cikiyorsa belki normal yoldan da cikis olabilir. Bence once bir tedavi deneyin belki tedaviden sonrs cikis olur. Bir de hic yikmali sperm testi yspturdiniz mi? Belki yikamalida da cika bilir. Bizde yikamalida cok az sayida cikiyor. Artik aylardir test yaptirmadik ne durumdayiz bilemiyorum ama.son testte sperm cikisi vardi.

Arkadaşlar doldurulmuş spermlerimizi taşımak için Ankarada laboratuvar ı iyi bir merkez arayışı içindeyim. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…