akdeniz universitesindemi tese oldu.
Biz ordan randevu bile alamadik 2 ay sonrasina muayene icin gun veriyorlardi.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah .Allah yardimcimiz olsun hepimizin .aktardski karisim insallah ise yarar hepimize umut olursun kardesim.Aynen. Randevuyu 1.5 ay bekledik, ama tese hemen yapıldı. Maddi durumumuz özel hastanelere müsaade etmiyor. Eşimi terkar tese için zorlayamam isteyemem de. bitki tedavisini deneyeceğim. belki birkaç tanesi dışarıya çıkar, bize yeter. Tanıdık aktarcı karışım yapıyormuş, bir ayda bile etkiliymiş. Onu deneyeceğim inşallah
Merhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.Allah Razi olsun canım etmezmiyim her daim daulrim hepimizle sizinde hayırlı haberlerinizi almak nasip olsun inş
Cok tebrik ederim arkadasim allah saglicakla kucagina almayi nasio etsin seninkinin olacagi hep icimden hissediyordum sonunda oldu gun senin günün hayat yeniden basliyorKuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
Allah Razı olsun ıns hepımız mutlu olalım cok tesekur ederımmmCok tebrik ederim arkadasim allah saglicakla kucagina almayi nasio etsin seninkinin olacagi hep icimden hissediyordum sonunda oldu gun senin günün hayat yeniden basliyor
Allah Razı olsun cnm esım tese olmadı cıkan spemler kullanıldı 5 tane cıkıyordu cnm ıns esınızden bol bol sperm cıkar senınde haberlınlermutlu oluruz ıns arkadasımMerhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin darısı bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallahKuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
Neler kullandı eşin yazar mısın?Allah Razı olsun cnm esım tese olmadı cıkan spemler kullanıldı 5 tane cıkıyordu cnm ıns esınızden bol bol sperm cıkar senınde haberlınlermutlu oluruz ıns arkadasım
Merhaba arkadaşım eşim bişey kullanmadi variskosle ameliyatı oldu çift tarafliydi ileri derecede snrasinda altı ay snra çıkış başladı cnm çok şükürNeler kullandı eşin yazar mısın?
Amin amin canım Allah Razı olsunHayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve kucağına almanı nasip etsin darısı bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah
Can'ım çok sevindim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Kuzum Rabbim yakın zman sana isteyen herkese nasip etsin degerim 240 kuzu beş gün embiriyosuydu Allahım bu uğurda kim mücadele veriyorsa benden daha iyi sonuçlar nasip etsin inş kuzu sende tedavi başla inş oluyor bak Allahın izniyle spermimiz beş tanesydi biliyorsun bin şukur Rabbime kuzu aytenimmm canım arkadasim
Aynı duyguları yaşıyoruz bazen güçlü olup hayata devam ediyoruz bazen de üstesinden gelememiyoruz...Çok yoruldum artık resmen duygularm donmuş durumda ne zamn bundan daha büyük acı yok desem bir yenisi geldi üstüne hep derlerdide inanmazdm en büyük acı evlattir diye normaldede evlatlık isteyen birisiydim ama bugün daha çok istedim sonra aklıma ya bir gün gerçeği öğrendiğinde istemezse beni gerçek annesini bulup gitmek isterse diye susturdum kendimi az kaldı isyan edecektim yüce yaradana istemeyene veriyosun yalvarana vermiyosun diye sonra çok pişman oldum dedim rabbim sen affet en iyisini en hayırlısını sen bilirsin ama nolur içimizde ki sönmeyen ateşe su dökte bizide yakmasn böyle diye bu haberi ogreneli 8 ay oldu 8 ayda 15 kilo verdim düşünmekten dert verip dermanini aratma rabbim derdi verdiysen dermanimizida verkusura bakmayın arkadaşlar başınızı şişirdim ama sizlerden başka beni anlayacak kimsem yok
Allah Razı olsun canım çok teşekür ederim dualarım sizinle ...Can'ım çok sevindim... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Aklıma geldikcede en çok buna takılıyorum nasıl unutup devam ediyorum hayata nasıl yapabiliyorum bunuAynı duyguları yaşıyoruz bazen güçlü olup hayata devam ediyoruz bazen de üstesinden gelememiyoruz...
Ayyy ne tevafuk kiven de sperm tasinmasini sorucaktim.Merhaba arkadaslar.üniversite hastanesinde tese olup tedavi gordugumuz ozel hastaneye sperm nakli yaptiran varmi.yada bilginiz varmi nakledebiliyomuyuz dondurup
Canim gercekten oyle.egitim arastirma hast.cok iyi bi urolog doktor var orda tese yaptirmak istiyorum.biz tedaviyi ozel hst.yaptiriyoruz.aslinda ordaki urologda iyi ilk tese cok basarili gecti buldu fazla dondurduk onlari kullandik.ama hep kimyasal gebelik oldu.Ayyy ne tevafuk kiven de sperm tasinmasini sorucaktim.
Eger tesede cikiyorsa belki normal yoldan da cikis olabilir. Bence once bir tedavi deneyin belki tedaviden sonrs cikis olur. Bir de hic yikmali sperm testi yspturdiniz mi? Belki yikamalida da cika bilir. Bizde yikamalida cok az sayida cikiyor. Artik aylardir test yaptirmadik ne durumdayiz bilemiyorum ama.son testte sperm cikisi vardi.Canim gercekten oyle.egitim arastirma hast.cok iyi bi urolog doktor var orda tese yaptirmak istiyorum.biz tedaviyi ozel hst.yaptiriyoruz.aslinda ordaki urologda iyi ilk tese cok basarili gecti buldu fazla dondurduk onlari kullandik.ama hep kimyasal gebelik oldu.
Tese oncesi bize hicbir ilac tedavisi uygulatmadi.simdi yeniden yaptiralim diyoruz.onlara gore kalitesi cok iyi ama niye olmuyo bi sebep bulamiyorlar.
O yuzden bi doktora gidip ilac tedavisinden sonra yine tese yaptiralim diyoruz.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?