Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yikamali nasil oluyo hic bilgim yok .ben bi arastirim sagol cnm

Yikamali nasil oluyo hic bilgim yok .ben bi arastirim sagol cnm
Simdi baktim da bu yikama islemini bizde embriyo olusumundan once yapiyolar zaten .amac ordaki en kaliteli hareketli spermi bulmak.ozel bi solüsyonla yapiliyor ona gore en iyidini secip yumurtaa bulusturuyorlar.
Biz tese yaptirmak zorundayiz kanal kapali canli cikisi hic yok malesef

Siz hic bitkisel denediniz mi?

Arkafaslar aranizda klimifen sitrat kullanan oldu mu? Esime.doktor klomifen sutrat icerikli duinium isimli ilac yazdi. Haretli sperm sayisini artirmak icin.

Bir kez denedik cok iyi bi aktar var dediler karisim yapti ama sonuc fiyasko.
Hmmm hakkinizda hayirlisi. Ama bir bitkiselle durmayin. Biz 3 yildir denemedigimiz bitkisel kalmadi. Nihut kurunden tutun Saracoglunjn asamali kurlerine kadar her seyi denedik. Gerci bizde tam sebep ne bilemiyoruz.Bizde fsh de yuksek. Nohut kuru sanirsam tikanikliga iyi geliyor. Eger fsh yuksekse aslanpencesini de deneye bilirsiniz. Bize etki etti fshyi tam dusurmese de 27 den 19 a dusurdu. Sebeb oldu diyelim.

Nohut kuru saracoglununmu inanin hic duymadim .sifa Allahdan denemekte fayda var.

Arkadaslar iyi aksamlar, Kaan hocaya ulasamiyorum. 20 gun once randevu almak icin aradim. Yurt disindan gelin sizi sikistiririz araya dediler . Hatta biz doneriz dediler. Bende emin olmak icin ariyorum cevap alamiyorum , email' de atamiyorum iletilmiyor. Kisa zamanda gorusen var mi ? Nasil ulasabilirim yardimci olun arkadaslar ??

Nohut kuru saracoglununmu inanin hic duymadim .sifa Allahdan denemekte fayda var.
Evet canim Saracoglunun. Bir videosu var qaliba tikanikliga iyi geliyor nohut kuru. Biz nohut kuru zeytin yaginda bekletilmis incir ve balkabagiyka havuc suyunu denedik. Bir de fsh icin aslanpencesi yaptik. Bence buzdeki cikisa birebir Allahin izniyle sebep oldu onlar.

Cok sagol canim Allah razi olsun ben arastiracam denemekden zarar gelmez Rabbim derdi vermis dermaninida bitkilerde bize sunmus .insallah bizde sifamizi buluruz

Merhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?
İnş bol bol Sperm çıkar hayorlisyla hamileyim dersin ins canım dualarım seninle

Canim baska topikte okuduguma göre 5 eylule kadar izindeymis kaan hoca.

merhaba.. bizde de aynı sorun var çok üzüldüm ama ALLAHtan ümidini kesme sakın tabiki kolay değil yaşamayan anlayamaz ama tevekkül etmekten başka bir sey gelmiyor elimizden.. bizde genetik tahlillerinde kısırlık çıktı ve hiç canlı veya ölü sprem yok hormon testleride baya düşük testesteron hormonları felan doktorumuz ilaç tedavisi verdi 2 ay sonra tahlil yapılacak sonuca göre hareket edeceğiz ALLAH hepimize sabır versin inşaAllah... bi de herşeyin hayırlısını versin..

Kızçelerr bir akıl verinn yaa kararsızz kaldımm

Eşim azospermi 15 gün önce tese olduk ve malesef sperm bulunamadı. İlk tesemizdi. Hormon değerlerinde de herhangi bir bozukluk yoktu eşimin. Sebepsiz 1 yıl kadar bekleyin dediler bunada şükür dedik geldik evimize doktorumuz hiçbir ilaç yada vitamin vermedi. Bende araştıra araştıra proxeed plusu buldum bir arkadaşımın tavsiyesiylede başladık 1 hafta oldu ilaveten Çakşır suyu ve keçi boynuzuna başladıkkk. Çakşır suyunu sabah akşam aç karınla içiyor keçi boynuzunuda 1 hafta kadar sabah aç akşamda tok karınla devam edicek sonrasında keçiboynuzunu sadece akşamları içeçek eşim. Proxeed bir vitamin aynı zamanda sperm arttırıcı bir ilaç birçok doktorunda önerdiğini duyunca eczaneye danışıp alma kararı aldımm. Rabbim inş hayırlı sonuçlar almayı nasip eder amaaa gel gelelim bu çakşır suyu ve keçiboynuzu 3 ü birden ağır gelirmii bilmiyorum. Eşim saolsunn beni üzmüyor nekadar araştırdığımı okuduğumu biliyor ama bana dert olduu. Böyle 3 ünü bir arada kullanan arkadaşlarda gördüm eşimdee iyi çok şükür ama size danışmak istedim acaba ben yanlış mı yapıyorum keçi boynuzunu vermesemmi yaa bana bir akıl verinn

Bence bir yan etkisiolmaz.
Bence bir yan etkisi olmaz. Fsh normalse guzel. Bir de dogal seylerden cok yesin. GDO-lu yiyecekler fast food filan bunlardan kacinsin. Siyah cay yerine dogal caylar tercih ederim. Kekik papatya filan. Kekik de sperm artirici.

Onada kıyamıyorum inankii bilsemki zararı olacak hayatta yapmam ama hep özellikle tozunu keçiboynuzuna karıştıran bile okudum hep tüketiyorlar diye okuyorum ama canımda sıkıldı biraz sormak istedim saol canım zaten 3 4 ay sonra eşime söylicem tekrar hormon testlerini falan yenilesin baktım zararı oluyor hemen bırakırım eşim şeker hastası çakşır müthiş şeker düşürüyor bize bırak kötü gelmeyi iyi bile geldi aslında ama. Keçiboynuzunuda hergün tazee kaynatıyorum. Tabii en önemlisi rabbimden istiyorum bunlar vesile senden başka sığınacak kapım yok diyorum hepp banada benim gibi içi yanan isteyen herkese nasip et rabbiimmm

Kızlar merhaba bizde 1.5 yıldır azospermle savaş veriyoruz.eşim 2 kez tese oldu 2.tesede spermatid çıktı kuyruksuz sperm var Nasıl olcak sonuç alacakmıyız bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben benimkine 1 aydır yapıyorum canım bir yan etkisini görmedik. Daha beterini yapıyorum hatta, 12 vitamin-mineral ilacı içiyor günde, bunun yanında sabah akşam çakşır, akşamları keçiboynuızu, onun yanında günde 1 yemek kaşığı bal-polen-çörekotu karışımı. Bizimki azcık sağlam bünyelidir ama eşini bilemeyeceğim. Bir şey olmadı yani henüz. Sadece bi ara saç diplerinde deri döküntüsü oldu, bunlardanmı mevsimdenmi bilemiyorum. Zaten bir gariplik hissederse söyler sanırım. :)

Aynen öyle anlayacak kimsemiz yok malesef ve bende gunden gune pskolojik olarak eriyorum artik sanirim... Gunduzleri aklima arada geliyor ama her gece ve her sabah agliyorum kendi kendime . Hergun birileri soruyor ne zaman cocuk dusunuyorsunuz artik yapin bi tane vs. Bıktım bunları duymaktan ve mahvoluyorum her ortamda hergun her saat cocuk muhabbeti iliskimi kessem cevremdekilerin hepsi aynı kesememde iyice soyutlanirim . Artik ne yapacagimi sasirdim evlatlik gibi birsey zaten hic dusunmedik dini olarak haram olacagi icin. Hergun giriyorum yazdiklarinizi okuyup uyuyorum ilk defa icimi dokesim geldi duygularin tarifi yok anlatilmiyor bile.. arkadasim hamile birlikte bebek odasi esyalari bakiyoruz onun adina seviniyorum dua ediyorum ona ama ben baktikca icim gidiyor hele bide kimsenin durumu bilmemesi beni mahvediyor. Arkadasima esi yat kalk sukret allah evlat vermis hic cocugu olmayanlar var diyor o kelime bile zoruma gitti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…