Canim eger uretim varsa teseye gerek yoktur tese sperm cikisi hic olmayanlar icin eger bir tane bile kaliteli sperm olmasi tup bebek icin yeterlidir. Ama tedaviyle sayiyi arttirip sansi arttirmak lazim ne kadar cok kaliteli sperm olursa sonuc o kadar iyi olur sen emre beye git ne diyorsa yapKızlar nerdesiniz , konuşmaya ihtiyacım var korkuyorum
İnşallah canım Allah hepimize yardım etsin.. O ol derse olur.. dua edelimCanim eger uretim varsa teseye gerek yoktur tese sperm cikisi hic olmayanlar icin eger bir tane bile kaliteli sperm olmasi tup bebek icin yeterlidir. Ama tedaviyle sayiyi arttirip sansi arttirmak lazim ne kadar cok kaliteli sperm olursa sonuc o kadar iyi olur sen emre beye git ne diyorsa yap
Canim erkekler icin sirt ve kuruk sokumuna yapiyolar.yapan kisiye sikayetinizi soylediginizde zaten noktalari onlar belirliyor.insallah faydasini gorursunuz.hangi sehirdesinizHangi noktalar canım onlar bizden yaptırmak istiyoruz eşim azospermi bir umut belki faydası olur hem sünnet
Aramiza hosgeldin cnm .Rabbim kolaylik versin .esimde de uretim vardi fakat cikis yoktu.hic ilac tedavisi gormeden direk tese yapti doktorumuz.hatta teseden once siringayla cekiyorlar uretim olanlarda.yinede tese yaptilar daha fazla ve daha kaliteli bulup dondurmak istedi doktorumuz.siz doktorunuzla bi gorusun bakalim nasil bi tedavi uygulayacak belki ilacla sayi ve kaliteyi artirip teseye gerek kalmaz diye dusunuyordurArkadaşlar Merhaba, aranıza yeni katıldım, sperim tahlilinde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görüldü yazıyor, biz şimdi hangi gruba giriyoruz? Hormon testlerimiz normal , Emre Bakırcıoğlu'na mail attıık gelin tedaviye başlayalım üretim var nasıl sayıyı artırabilirz ona bakalım dedi. Madem üretim varsa Tese yapmak daha mantıklı değil mi ?
Sperm çıkışı hiç yok mu canımBizim iki haftalik tedavimiz sonuc vermedi. Kaan hoca sudafed ve endol vermisti ama sonuca ayni. Fsh hormonumuz 15 , simdi doktordan ikinci receteyi bekliyoruz. Bizdede cikis gerceklesir mi ? Cok kotuyuz ya esime nasil.moral verecem gergin kaliyor.
Sperm bulundu mu canım sizde ?Aramiza hosgeldin cnm .Rabbim kolaylik versin .esimde de uretim vardi fakat cikis yoktu.hic ilac tedavisi gormeden direk tese yapti doktorumuz.hatta teseden once siringayla cekiyorlar uretim olanlarda.yinede tese yaptilar daha fazla ve daha kaliteli bulup dondurmak istedi doktorumuz.siz doktorunuzla bi gorusun bakalim nasil bi tedavi uygulayacak belki ilacla sayi ve kaliteyi artirip teseye gerek kalmaz diye dusunuyordur
evt cnm bulundu 8 tup donduruldu.4 kez transfer oldum oldum fakat kimyasal gebelik yasadim .olmadi malesef.bu hafta yine hastaneye gidecez 1 tane dondurulmus embriyomuz var transfer edilecek.Sperm bulundu mu canım sizde ?
Sperm olsun yeterki inşallah olacaktır canım.. bizde 1-2 canlı var bakalım ne olacak hemen tüp bebek yapmak istemiyorum belki çıkış daha da artacaktır. Üretim var çünkü değil mievt cnm bulundu 8 tup donduruldu.4 kez transfer oldum oldum fakat kimyasal gebelik yasadim .olmadi malesef.bu hafta yine hastaneye gidecez 1 tane dondurulmus embriyomuz var transfer edilecek.
Kac yillik evlisiniz ve ne kadardir bebek dusunuyosunuzSperm olsun yeterki inşallah olacaktır canım.. bizde 1-2 canlı var bakalım ne olacak hemen tüp bebek yapmak istemiyorum belki çıkış daha da artacaktır. Üretim var çünkü değil mi
2 yıllık evliyiz 6 aydır istiyoruz canım bir an önce tedavi görüp olsun istiyorum inşallahKac yillik evlisiniz ve ne kadardir bebek dusunuyosunuz
Neden hamile kalamadın acaba canım sende sorun var mı ?evt cnm bulundu 8 tup donduruldu.4 kez transfer oldum oldum fakat kimyasal gebelik yasadim .olmadi malesef.bu hafta yine hastaneye gidecez 1 tane dondurulmus embriyomuz var transfer edilecek.
Canim merhaba hos geldin. Biz de senin durumundayiz. Bence sen de oyle yap esin cikan spermleri bir ya iki yillik dondursun. Cunku uretim bazen bozula da bilir yani tekrar 0 da ola bilir Allah korusun. Sperm dondur ama hemen tup bebege gecmeyin. Bu sirada da Emre beyin tedavisine hemen baslayin derim. Eger Emre hocaya ay sonunda gidecekseniz dogal icerikli ilaclar kullanin. Proxeed plus gibi. Kaan Aydos cok hastasina onu yazar ve fayda goren de cok oldu. Ve kurler de uygulaya bilirsin. Beslenmeye dikat edin. Menuyu esine gore uygula.Neden kimse bildiklerini paylaşmıyor benim durumunda olanlar var mı
Canım siz hangi doktora gittiniz, Allah korusun 0'a düşmeyelim.. veya hemen tüp bebeke geçsek mi , çünkü sperm dondurulunca hareketliliği azalıyormuş .. sizinle ortak adım atalım canımCanim merhaba hos geldin. Biz de senin durumundayiz. Bence sen de oyle yap esin cikan spermleri bir ya iki yillik dondursun. Cunku uretim bazen bozula da bilir yani tekrar 0 da ola bilir Allah korusun. Sperm dondur ama hemen tup bebege gecmeyin. Bu sirada da Emre beyin tedavisine hemen baslayin derim. Eger Emre hocaya ay sonunda gidecekseniz dogal icerikli ilaclar kullanin. Proxeed plus gibi. Kaan Aydos cok hastasina onu yazar ve fayda goren de cok oldu. Ve kurler de uygulaya bilirsin. Beslenmeye dikat edin. Menuyu esine gore uygula.
Canim erkekler icin sirt ve kuruk sokumuna yapiyolar.yapan kisiye sikayetinizi soylediginizde zaten noktalari onlar belirliyor.insallah faydasini gorursunuz.hangi sehirdesiniz
Canim esim asil bas agrisi icin sacinin,icine yaptirdi,,,cocuk,icin soledi,,,beline yaptilar,,kuyruk sokumu,ustune yaptilar,inşallah sifa olur,
İnş canım benim nerde hangi şehirde yaptırdınız ,d,bakir canim
Canım bizdede aynı durum vardı esımde bende 24 yasındayız 1 yıllık evkıyız... Kürler var onları yapın daha cok gencsınız dedıler herkes bısey soyledi.. Sonra doktorum net bılgı verdı 10 milyon spermı olan birinin anca kürlerle sperm sayısı yukselır ama sizde zaten cok az mıktarda o kürlerler 15 milyon yapmanız ımkansız dedı sende cok gencken rahımın yumurtalrın boyle guzel calısyorken hemen baslayalm tedavıye dedıler... Hic ınanma o kürlere canım bizim eslerimiz gibilerine etkisi olmuyormus ki ben bu kadar sağlıklıyken 9 embrıyomuz oldu ama ılk transferim negatif... Bu nedenle kesknlıkle gecıkmeden baslamnı tabsıye ederim2 yıllık evliyiz 6 aydır istiyoruz canım bir an önce tedavi görüp olsun istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?