Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım siz hangi doktora gittiniz, Allah korusun 0'a düşmeyelim.. veya hemen tüp bebeke geçsek mi , çünkü sperm dondurulunca hareketliliği azalıyormuş .. sizinle ortak adım atalım canım
hangi doktora gidiyorsunuz canım, doktor sanırsam bi kaç ilaç verecek eğer artmazsa 3 ay içinde tüp bebek çalışmalarına başlarız allah izin verirse

Merhaba

benim eşimde sperm bulunamadı micro tese önerdiler.siz başladınızmı tedaviye süreç nasıl ilerliyore yardcı olblrmsnz?

merhaba

siz tedaviye başladınızmı

Merhaba

benim eşimde sperm bulunamadı micro tese önerdiler.siz başladınızmı tedaviye süreç nasıl ilerliyore yardcı olblrmsnz?
Merhaba canım biz ılk tüp bebegı denedık eşımden ıkı kere sperm alındı biri transfer gunu dıgeride onceden alındı donduruldu... 9 embrıyomuz oldu şükürler olsun benim saglıgım iyi 25 tane yumurtam oldu saglıklı esım daha saglıklı olsa 15-20 embrıyon olurdu dedi doktorum... Ama ilki negatif sonculandı ınsallah ıkıncısı olcak... Bu aydan sonra ıkıncıyı denıycez dondurulmus embrıyoyla

Bizim gibi 4
negatif olmasının nedeni ne peki

Sizi sorun azosperm degildi dimi canim
Yok canim ileri,hiz sifir,idi,,,ameliyat sonrasi,morfolojide,2 idi,,biara 4 oldu yine 2ye dustu,,,simdi masallah ileri,hiz 35 morfoloji,2 hala,,,,tup yapioz,,ama maalesef tek,embriyom kaldi,,,oda,orta kalite donduruldu bugun

Canım siz hangi doktora gittiniz, Allah korusun 0'a düşmeyelim.. veya hemen tüp bebeke geçsek mi , çünkü sperm dondurulunca hareketliliği azalıyormuş .. sizinle ortak adım atalım canım
Canım benim bizdede aynı tıpkı siz gibiydi sonuç eşim birkaç ay proexeed plus evicap ve klomen kullandı şimdi nadir bulunuyor tüp bebeğe bu ay başlıyacaz eşim çarşamba günü sperm vermeye başlayacak ve dondurulacak yetecek kadar çıkana kadar ha unutmadan dr ilacı değiştirdi şimdi emodex verdi onu kullanıyor daha kaliteli ćıksınlar diye

Sizde kaç tane çıkıyor canım haplar işe yaradı mı ?

Sizde kaç tane çıkıyor canım haplar işe yaradı mı ?
Canım daha önce 1 2 ölü bulunuyordu şimdi nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu yazıyor yani sayısı yok ama dr yeter diyene kadar eşim sperm verecek

Doktorunuz Emre bakırcıoğlu Mu ?

Anladım canım bizde başlayacağız canlı olsun yeter ki inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…