Canım siz hangi doktora gittiniz, Allah korusun 0'a düşmeyelim.. veya hemen tüp bebeke geçsek mi , çünkü sperm dondurulunca hareketliliği azalıyormuş .. sizinle ortak adım atalım canım
hangi doktora gidiyorsunuz canım, doktor sanırsam bi kaç ilaç verecek eğer artmazsa 3 ay içinde tüp bebek çalışmalarına başlarız allah izin verirseCanım bizdede aynı durum vardı esımde bende 24 yasındayız 1 yıllık evkıyız... Kürler var onları yapın daha cok gencsınız dedıler herkes bısey soyledi.. Sonra doktorum net bılgı verdı 10 milyon spermı olan birinin anca kürlerle sperm sayısı yukselır ama sizde zaten cok az mıktarda o kürlerler 15 milyon yapmanız ımkansız dedı sende cok gencken rahımın yumurtalrın boyle guzel calısyorken hemen baslayalm tedavıye dedıler... Hic ınanma o kürlere canım bizim eslerimiz gibilerine etkisi olmuyormus ki ben bu kadar sağlıklıyken 9 embrıyomuz oldu ama ılk transferim negatif... Bu nedenle kesknlıkle gecıkmeden baslamnı tabsıye ederim
Canım bizdede aynı durum vardı esımde bende 24 yasındayız 1 yıllık evkıyız... Kürler var onları yapın daha cok gencsınız dedıler herkes bısey soyledi.. Sonra doktorum net bılgı verdı 10 milyon spermı olan birinin anca kürlerle sperm sayısı yukselır ama sizde zaten cok az mıktarda o kürlerler 15 milyon yapmanız ımkansız dedı sende cok gencken rahımın yumurtalrın boyle guzel calısyorken hemen baslayalm tedavıye dedıler... Hic ınanma o kürlere canım bizim eslerimiz gibilerine etkisi olmuyormus ki ben bu kadar sağlıklıyken 9 embrıyomuz oldu ama ılk transferim negatif... Bu nedenle kesknlıkle gecıkmeden baslamnı tabsıye ederim
Ben antalyadayim burda 2 yer buldum arastiriyorum.Bende böylee okumuştum canım benim saolasın istanbuldayız fatihte birilerine ulaştık sayılır eşim eskidende yaptırmış 1 2 kere onlarla bağlantı kurup iyi bir yer bulmak istiyoruz inş siz hangi şehirdeydiniz
merhabaCanım bizdede aynı durum vardı esımde bende 24 yasındayız 1 yıllık evkıyız... Kürler var onları yapın daha cok gencsınız dedıler herkes bısey soyledi.. Sonra doktorum net bılgı verdı 10 milyon spermı olan birinin anca kürlerle sperm sayısı yukselır ama sizde zaten cok az mıktarda o kürlerler 15 milyon yapmanız ımkansız dedı sende cok gencken rahımın yumurtalrın boyle guzel calısyorken hemen baslayalm tedavıye dedıler... Hic ınanma o kürlere canım bizim eslerimiz gibilerine etkisi olmuyormus ki ben bu kadar sağlıklıyken 9 embrıyomuz oldu ama ılk transferim negatif... Bu nedenle kesknlıkle gecıkmeden baslamnı tabsıye ederim
Merhaba canım biz ılk tüp bebegı denedık eşımden ıkı kere sperm alındı biri transfer gunu dıgeride onceden alındı donduruldu... 9 embrıyomuz oldu şükürler olsun benim saglıgım iyi 25 tane yumurtam oldu saglıklı esım daha saglıklı olsa 15-20 embrıyon olurdu dedi doktorum... Ama ilki negatif sonculandı ınsallah ıkıncısı olcak... Bu aydan sonra ıkıncıyı denıycez dondurulmus embrıyoylaMerhaba
benim eşimde sperm bulunamadı micro tese önerdiler.siz başladınızmı tedaviye süreç nasıl ilerliyore yardcı olblrmsnz?
Bizde 2 milyon canlı sperm vardı canmmerhaba
siz tedaviye başladınızmı
negatif olmasının nedeni ne pekiMerhaba canım biz ılk tüp bebegı denedık eşımden ıkı kere sperm alındı biri transfer gunu dıgeride onceden alındı donduruldu... 9 embrıyomuz oldu şükürler olsun benim saglıgım iyi 25 tane yumurtam oldu saglıklı esım daha saglıklı olsa 15-20 embrıyon olurdu dedi doktorum... Ama ilki negatif sonculandı ınsallah ıkıncısı olcak... Bu aydan sonra ıkıncıyı denıycez dondurulmus embrıyoyla
Canım daha yeni yarın doktoro gıdıp konusucam yarın oğrennce size bılgı verırımBizim gibi 4
negatif olmasının nedeni ne peki
Evet canim meslek,nedeniyle burdayiz siz
Canim benim memleket bura ogretmenim.sende mi ogretmensinEvet canim meslek,nedeniyle burdayiz siz
Yok canim esim memur,ben,ev hanimiyim,,Canim benim memleket bura ogretmenim.sende mi ogretmensin
Sizi sorun azosperm degildi dimi canimYok canim esim memur,ben,ev hanimiyim,,
Yok canim ileri,hiz sifir,idi,,,ameliyat sonrasi,morfolojide,2 idi,,biara 4 oldu yine 2ye dustu,,,simdi masallah ileri,hiz 35 morfoloji,2 hala,,,,tup yapioz,,ama maalesef tek,embriyom kaldi,,,oda,orta kalite donduruldu bugunSizi sorun azosperm degildi dimi canim
Canım benim bizdede aynı tıpkı siz gibiydi sonuç eşim birkaç ay proexeed plus evicap ve klomen kullandı şimdi nadir bulunuyor tüp bebeğe bu ay başlıyacaz eşim çarşamba günü sperm vermeye başlayacak ve dondurulacak yetecek kadar çıkana kadar ha unutmadan dr ilacı değiştirdi şimdi emodex verdi onu kullanıyor daha kaliteli ćıksınlar diyeCanım siz hangi doktora gittiniz, Allah korusun 0'a düşmeyelim.. veya hemen tüp bebeke geçsek mi , çünkü sperm dondurulunca hareketliliği azalıyormuş .. sizinle ortak adım atalım canım
Sizde kaç tane çıkıyor canım haplar işe yaradı mı ?Canım benim bizdede aynı tıpkı siz gibiydi sonuç eşim birkaç ay proexeed plus evicap ve klomen kullandı şimdi nadir bulunuyor tüp bebeğe bu ay başlıyacaz eşim çarşamba günü sperm vermeye başlayacak ve dondurulacak yetecek kadar çıkana kadar ha unutmadan dr ilacı değiştirdi şimdi emodex verdi onu kullanıyor daha kaliteli ćıksınlar diye
Canım daha önce 1 2 ölü bulunuyordu şimdi nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu yazıyor yani sayısı yok ama dr yeter diyene kadar eşim sperm verecekSizde kaç tane çıkıyor canım haplar işe yaradı mı ?
Canım benim bizdede aynı tıpkı siz gibiydi sonuç eşim birkaç ay proexeed plus evicap ve klomen kullandı şimdi nadir bulunuyor tüp bebeğe bu ay başlıyacaz eşim çarşamba günü sperm vermeye başlayacak ve dondurulacak yetecek kadar çıkana kadar ha unutmadan dr ilacı değiştirdi şimdi emodex verdi onu kullanıyor daha kaliteli ćıksınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?