Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz Emre Bakırcıoğluna gideceğiz bakalım ne diyecek
Hayırlısıolsun inşallah canım benim bende çok isterdim öyle dr lara gitsin ama maddi durum buna el vermiyor malesef inşallah olumlu sonuç alırsınız

tese olmak gerekmıyor sayıyı tedavıyle yukseltmek gerekıyor canım emre bey ıyı gıdıp gorusun

Hayırlısıolsun inşallah canım benim bende çok isterdim öyle dr lara gitsin ama maddi durum buna el vermiyor malesef inşallah olumlu sonuç alırsınız
İnşallah canım bunun özeli devleti yok dua edelim sadece Allah hepimizi çocuk sahibi

Kızlar çok kötüyüm şoktayım resmen geçen eşim tahlil vermişti sonuç iyi kalite az Sperm var donduracaz yetene kadar dediler bugün bin lira dondurma parası verdik sözde doldurulacak diye gittik dr az önce aradı sizin sonucu beğenmedim kaliteli değil bir daha versin yine kaliteli değilse ameliyat olacak dedi resmen yıkıldım eşim daha beter konuşmuyor bile artık içine kapandı hayır madem iyi değil neden iyi dendi ve umutlandırdı

Canım ya siz hiç ilaç tedavisi kullanmadınız mı ? Sonuçta sperm çıkışı var ne ameliyatı canını sıkma ve olmadı doktorunu değiştir.

Offff canımm sıkıldı moralinizi bozmayın en azından çıkış var lütfen

Canım sen ne yaptın eşine ? Kaç sperm çıkıyor ?

Bizde eşimle cuma günü tüp bebeğe yeniden başlıyoruz. Dördüncü ve malesef son tedavimiz. Hayırlı olur inşallah.
Canım bizimde 3. Tedavimiz olacak az önce eşimle konuştuk bir daha denemeyecem bu son dedi maddi manevi tükendim dedi ve eskiden çok çok karşı olmasına rağmen kendiliğinden bu defada olmazsa bir kaç sene sonra evlat ediniriz dedi elbette ki herkes gibi isterim kendi çocuğum olsun ama olmuyorsada Rabbimin emrine karşı gelemem zaten ben de evlat Edinme fikrindeydim hayırlısı olsun inşallah rabbim sonundayüzümüzü güldürsün inşallah bu defa olur hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…