bide kimler hangi doktora gidiyo öğrenebilirmiyim doktor arayışı içindeyim de
Istanbulda tansel kaplancana yeni baslayacagiz yarin randevumuz var cok arastirdik tansel beyde karar verdikbide kimler hangi doktora gidiyo öğrenebilirmiyim doktor arayışı içindeyim de
Istanbulda tansel kaplancana yeni baslayacagiz yarin randevumuz var cok arastirdik tansel beyde karar verdik
arakdaşlar benim eşimde azosperm hastası yaptırdığımız tahlillerde santıfürüj ile azospermia çıkıyodu bı arada tahlillerde sadece azosprerm çıkıyodu sonra bitkisel tedavi başladık sayımız biraz arttıydı sonra tekrardan azosperme duştu tahlil sonuçlarınıda yollayım birazdan bide sız bakın
kaan aydosa gitmiştik ama memnun kalmadım devlette doktor yok heralde hep özel oyüzden mecburen özele gitcez ama kim var bilmiyorum ve balıklama atlamak istemiyorumilk defamı yaptırcaksın ozel de mı düşünüyosun
Kaan Aydostan memnun kalmadıysan. tekrar özele gitme derim özelde müşteri oluyorsun devlette hasta bunu unutma. ben özelde iki kez yaptırdım. çok pişmanım şimdi devlete gidiyorum.a.zye inceliyonlar. Ve çok hasta olduğu için uzmanlasiyorlar.kaan aydosa gitmiştik ama memnun kalmadım devlette doktor yok heralde hep özel oyüzden mecburen özele gitcez ama kim var bilmiyorum ve balıklama atlamak istemiyorum
Siz ne zaman tedaviye başlıyorsunuz ?@ilyamilya canim bana ozele yazsana kafam karisti bir az.
Kesinlikle oyle hem de benim suan en yakin arkadaslarim hamilee onlarla konusurken bile cok geriliyorum uzuluyorum kiskandigimi dusunsunler istemiyorum elimden geleni yapiyorum ama pek kimseyle gorusup konusmakta istemiyorum cok zor geliyor.Aklima yasadiklarim geldikce tekrar tekrar kotu oluyorum.Sonra diyorum derdin daha da buyugu var.Rabbim daha kotulerinden korusun insallahBizi bizden başka kimse anlamaz.hayali bile okadar güzelki.hamile olduğumu öğrensem . düşer bayılırım heralde. O asıl bir sevinçten. Şuan herşey boş geliyor.insanlarda soğuyorsun ailenle akrabalarınla bırakmaya gelmek istemiyorsun. Yakınındaki bebekler hamilelere katlanmak zorundasın. Daha neler neler anlat anlat bitmez.allahım bizede tatırir insalllah umut kesmiycez
Çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 si hamile digerlerinin de bebeği var. saolsunlar.çok destek oluyorlar. bende onları kıskanmıyorum ama imreniyorum işte. nazarimin degecegini düşünmelerinden korkuyorum çocuklarını sevmeye cekiniyorumKesinlikle oyle hem de benim suan en yakin arkadaslarim hamilee onlarla konusurken bile cok geriliyorum uzuluyorum kiskandigimi dusunsunler istemiyorum elimden geleni yapiyorum ama pek kimseyle gorusup konusmakta istemiyorum cok zor geliyor.Aklima yasadiklarim geldikce tekrar tekrar kotu oluyorum.Sonra diyorum derdin daha da buyugu var.Rabbim daha kotulerinden korusun insallah
Ben de ayni okuldayim.bazen diger arkadaslar siz dusunmuyomusunuz diyolar dusunuyoruz nasip insallah diyorum.Ben cocuklugumdan beri hep bebeklerimi dusunurdum nerden bileceklerÇalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 si hamile digerlerinin de bebeği var. saolsunlar.çok destek oluyorlar. bende onları kıskanmıyorum ama imreniyorum işte. nazarimin degecegini düşünmelerinden korkuyorum çocuklarını sevmeye cekiniyorum
pazartesi insha Allah canim.bu gunnadet oldum. dojgorum gel pazartesi dedi. Insha Allah @ilyamilya da ben de hayirli sonhclar aliriz. cunki ikimiz de ayni anda baslicaz. duanizi eksik etmeyin canlar nolursunuz. hic adetimi boyle hevesle beklememisdim.Siz ne zaman tedaviye başlıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?