burda bir arkadasin vardi sanirim. kanal oadigindan meni disari cikamiyor qaliba ama iceride uretim ola biliyor. bu zaman yalnis hatirlamiyorsam biyopsiyle sperm elde ediyolar.Kızlar eşinde doğuştan meni kanalı olmayan var mı. Şuan genetik testi verdik onun sonucunu bekliyoruz. Doğuştan meni kanalı olmazsa bazı genetik sıkıntılarda olurmuş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Benim önceki yazan msjlarin hepsini tek tek okuyamadim.Arkadaslar eşinde çift taraflı inmemiş testis olup,azosperm olarak hamile kalan varmı. Biz 2 yıllık evliyiz eşim 31 yaşında nisanliyken ameliyat oldu iki tesiste barsak içindeydi sağdakini aldılar soldakini torbaya indiremedikleri için kaşığı yerleştirdiler.suan spermler sifirbenimle ayni skintida olan kardeslerim nasil bir yol izlediniz.belki bizede faydası olur Allah razı olsun
Valla yaa tesadüfün bu kadarı bende gonalf 225 le başladım cuma ikinci kontrolkizzz ağzından yel alsın ne araba çarpması daha bebeklerimuzi sevecez canım sen beni yalnış anladın ağladım içimdeki umudumdan hiç heyecan yoktu ilk gittiğimde ama orda drla konuşunca herşey değişti çok mutluyum umutluyum bebeğime az kaldı inşallah hissediyorum inşallah gelsin bebelerrrr
Canım doktor ne dedi, tese oldunuz mu ?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Benim önceki yazan msjlarin hepsini tek tek okuyamadim.Arkadaslar eşinde çift taraflı inmemiş testis olup,azosperm olarak hamile kalan varmı. Biz 2 yıllık evliyiz eşim 31 yaşında nisanliyken ameliyat oldu iki tesiste barsak içindeydi sağdakini aldılar soldakini torbaya indiremedikleri için kaşığı yerleştirdiler.suan spermler sifirbenimle ayni skintida olan kardeslerim nasil bir yol izlediniz.belki bizede faydası olur Allah razı olsun
cok sag ol. canim darisi basinjza. evet insanin bir tarafinda huzun var ama. sen kalbini Allaha ac bak ben hep. soylerim. dogru bazen kabz hali olur neden bana oldu demedim. hasa ama Allahim bu imtjhanimk tasiya bilecek. guc ver kuvvet ver diye dua etdim. Bazen bacaklarimin baginin sokukdugunu dusundum. bazen yoruldum. dusundum bazen de hayir daha yolun basindayim. deyip onume baktim. Evet cikis var tedaviye basladim. ama yine yolun basindayim. Ama hep bir sebep aradim bu imtihanim icin dusundum kendi kendime birincisi bu imtihan ikincisi belki evlat ursa ya o evlat hayirsiz olucakti ya da hasta diye dusundum. Burda ici ben karisik tum arkadaslarin imtihani farkli. Cunki biz esimizle beraber yol aliyoruz. Biz esimizin sorununu kendi sorunumjz bilip de savasuyoruz. Belki bir kac kisiye soylemisim ama pusmanim. Feysdeki grublarda esinde sperm sayisi azligi olan kizlarin rahat rahat benim cocugum olmuykr sebepse esim ben tam saglamim. sözüne hep qicik oldum. Huc sevmedim. Bizler esimizin sorununu kendi sorunumuz bilip yol aldik. Bizim Allah daha iyisini bilir ama belki Allah katinda bir farkimiz da bu olur. Rabbim buyuk ve hicbir kuluna dayanamayacagi yuk yuklemez. Rabbim imtihanimizin sonunu ferhalik eylesin. Biz de Hz Zekeriyya imtihaniyla sinaniyoruz sonumuzu onun sknu gibi eylesin kader arkadaslarim.ayyy kızlar maşallah maşallah ne kadar güzel en azından tedaviye başladınız ve bir yolda ilerliyorsunuz. biz daha taaaa aralık sonunda kaan beyle görüşebileceğiz, gerçi bizde sperm sayısı da sıfır. Ama en azından bir tedavi olma yoluna girmek bile güzel olacak diye düşünüyorum. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla yaaaa kimseyle konuşamamak ne kadar zor. Bizim sıkıntımızı kimse bilmiyor. Ailelerimiz bile bilmiyor. kendi içimizde yaşamaya çalışıyoruz, ben hem duygularımı saklamaya hem de eşimin moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. içimde ümitsizlik yok ama ne bileyim, arada bir insan hüzünleniyor. bugün eşime dedim ki amaaaaan çocuğumuz olmazsa biz de o çocuğa dökeceğimiz tonlarca parayla ülkeleri gezeriz napalım dedim. neden böyle saçma bir cümle kurdum hiçbir fikrim yok
o da bana bir daha öyle söyleme dedi, ya çocuğumuz olmazsa deme bir daha dedi ay bir fena oldum. salak salak şaka yollu bir iki şey söyleyip sustum. ay bir fena oldu içim ne bileyim, kimseyle de paylaşamayınca insan, döküverdim içimi buraya. Allah hepimizin yardımcısı olsun
bana moral oldunuz.3 sperm teki hareketli görüldü. 3.tup bebege başlıyoruz. Allahtan ümit kesilmez diyorum hep inşallah bende bu günleri yaşarım bi gunYazinizi okudum katilmiyorum yazdiklarinizi iki sene once okusam emin olun hayata kuserdim heralde hic alakasi yok benim esim ozospermi ve normalde hic cikis yoktu baska bir teste iki yikamadan sonra sperm bulundu tese ameliyti oldu 4 kez hamilekaldim 13 spermden 1 saglikli 5 aylik dunyalar guzeli bir kizim var yasadiginiz caninizi yakmis belli ama insanlarin canini siz yakmaya calismayin 9. Yilim evliligimde ve oyle bir hediyeki melegim bize 3 hafta erken dogdu dogum gunumde dunyaya geldi simdi benim adimi tasiyo prensesim insanlarin umitleriyle oynamayin altindan kalkamazsiniz bence sizde vac gecmeyin derim siz vac gecmissenizde siz yikildiniz diye insalarin hayallerine tekme vurmaya calismayin azospermi de anne oldum cok dr da bosa ugrasma zor demisti ama vaz gecmedim kizimiz evimizin herseyi can yakmaya calismayin
Merhaba. Esinin daha once az da olsa canli sperm uretimi vardi sonradan mi azosperm oldu acaba? Doktor ne dedi Bu konu hakkinda? Rabbimin takdiri.. Aklim almiyor. Hic yok diye bilirken hamile kalanlar da olmustu bu topikte.. Mucize resmen. Rabbim mucizesini hepimize yasatsin insallah en kisa zamanda..[/QUOTE]Meraba cnm bende araniza katıldım bizim de sorun azosperm biz öğreneli 3 yılın üstünde oldu ama biz 6 yıllık evliyiz ve hiç korunmadik eşimle ama evliligimin 3 yılında hamile kaldım evet yanlış duymadinz eşim azosperm ve ben hamile kaldım ama 38 günlük iken düşük yaptım ve sonra hiç tedavi olmadan direk tüp bebek yaptım 2 yıl önce eşim mikro tese ile ameliyat oldu ve 2 canlı sperm 4 tane cansız sperm bulundu sonra 2 emriyo ile tüp bebek yaptık ama sonuç negatif hiç tutunmadi bebişlerimmmm ve 6 ay oldu eşim kaan hocanın yanında tedavi görüyor 6 aydır iğne kullandı şimdi 1 ay daha uzattı tedaviyi kaan hoca iki tane verdiği iğnen in birini iptal etti onun yerine klomen hap verdi Rabbim hepimize yardım etsin ınsallh en kisa zamanda hepimiz hamile oluruz
Canım yaa aslında mutlu etmek için söylüyoruz ama eşlerimiz hassas dönemde oldukları için her şeyi yanlış anlıyorlar inan ki bazen konuşacağım zaman artık önce bi düşünüyorum sonra konuşuyorumayyy kızlar maşallah maşallah ne kadar güzel en azından tedaviye başladınız ve bir yolda ilerliyorsunuz. biz daha taaaa aralık sonunda kaan beyle görüşebileceğiz, gerçi bizde sperm sayısı da sıfır. Ama en azından bir tedavi olma yoluna girmek bile güzel olacak diye düşünüyorum. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla yaaaa kimseyle konuşamamak ne kadar zor. Bizim sıkıntımızı kimse bilmiyor. Ailelerimiz bile bilmiyor. kendi içimizde yaşamaya çalışıyoruz, ben hem duygularımı saklamaya hem de eşimin moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. içimde ümitsizlik yok ama ne bileyim, arada bir insan hüzünleniyor. bugün eşime dedim ki amaaaaan çocuğumuz olmazsa biz de o çocuğa dökeceğimiz tonlarca parayla ülkeleri gezeriz napalım dedim. neden böyle saçma bir cümle kurdum hiçbir fikrim yok
o da bana bir daha öyle söyleme dedi, ya çocuğumuz olmazsa deme bir daha dedi ay bir fena oldum. salak salak şaka yollu bir iki şey söyleyip sustum. ay bir fena oldu içim ne bileyim, kimseyle de paylaşamayınca insan, döküverdim içimi buraya. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım sıvı geliyor kaan hocaya gittik direk tese dediEşin boşaldığında sıvı gelmiyor muydu ? Bildiğim kadarıyla tedavi edilebiliyor bu sıkıntı
Yaa bize kaan hoca tese dedi biyopsi olayı daha güzel keşke o arkadaş görüp yazsa napmışlar acababurda bir arkadasin vardi sanirim. kanal oadigindan meni disari cikamiyor qaliba ama iceride uretim ola biliyor. bu zaman yalnis hatirlamiyorsam biyopsiyle sperm elde ediyolar.
eşimin 1 hareketli spermı var yanı bizimde umudumuz varmı.bunları duymak benı rahatlatıyo[/QUOTE] canim alıntı yanlis olmus sanirim :) bastan olurken aa ben mi yazmisim dedim asagiya doğru indikce baktim ki baskasi yazmis ben de o mesaja yorum yapmisim. Sen mesaji alintilarken ben yazmisim gibi olmus yanlislikla.. Sizin umudunuz her zaman daha fazla olmali bence. Sonucta sperm uretimi var hatta elde bi tane hareketli sperm var bu cok guzel bi durum. Insallah tez zamanda saglikla alirsin bebisini kucağınaMerhaba. Esinin daha once az da olsa canli sperm uretimi vardi sonradan mi azosperm oldu acaba? Doktor ne dedi Bu konu hakkinda? Rabbimin takdiri.. Aklim almiyor. Hic yok diye bilirken hamile kalanlar da olmustu bu topikte.. Mucize resmen. Rabbim mucizesini hepimize yasatsin insallah en kisa zamanda..
Canım ne güzel yazmışsın valla insan rahatlıyor Allah razı olsun.. İnşallah hepimizin yüzünü Rabbim güldürsün tez vakitte hayırlı ve sağlıklı sonuçlar ve bebişlerimizle :)cok sag ol. canim darisi basinjza. evet insanin bir tarafinda huzun var ama. sen kalbini Allaha ac bak ben hep. soylerim. dogru bazen kabz hali olur neden bana oldu demedim. hasa ama Allahim bu imtjhanimk tasiya bilecek. guc ver kuvvet ver diye dua etdim. Bazen bacaklarimin baginin sokukdugunu dusundum. bazen yoruldum. dusundum bazen de hayir daha yolun basindayim. deyip onume baktim. Evet cikis var tedaviye basladim. ama yine yolun basindayim. Ama hep bir sebep aradim bu imtihanim icin dusundum kendi kendime birincisi bu imtihan ikincisi belki evlat ursa ya o evlat hayirsiz olucakti ya da hasta diye dusundum. Burda ici ben karisik tum arkadaslarin imtihani farkli. Cunki biz esimizle beraber yol aliyoruz. Biz esimizin sorununu kendi sorunumjz bilip de savasuyoruz. Belki bir kac kisiye soylemisim ama pusmanim. Feysdeki grublarda esinde sperm sayisi azligi olan kizlarin rahat rahat benim cocugum olmuykr sebepse esim ben tam saglamim. sözüne hep qicik oldum. Huc sevmedim. Bizler esimizin sorununu kendi sorunumuz bilip yol aldik. Bizim Allah daha iyisini bilir ama belki Allah katinda bir farkimiz da bu olur. Rabbim buyuk ve hicbir kuluna dayanamayacagi yuk yuklemez. Rabbim imtihanimizin sonunu ferhalik eylesin. Biz de Hz Zekeriyya imtihaniyla sinaniyoruz sonumuzu onun sknu gibi eylesin kader arkadaslarim.
Canım doktor ne dedi, tese oldunuz mu ?
Bence bi Emre Bakırcıoğlu'na gidinHayır tese önermedi doktorumuz samanlikta iğne aramak gibi bişey dedi zaten bitane testis var onada zarar vermeyelim dedi çok ilaç kullandık bitkisel kürler aklınıza ne gelirse en iyi bilinen doktorlarada gttik bize imkansız dediler y
Kaan aydosa gittiniz miHayır tese önermedi doktorumuz samanlikta iğne aramak gibi bişey dedi zaten bitane testis var onada zarar vermeyelim dedi çok ilaç kullandık bitkisel kürler aklınıza ne gelirse en iyi bilinen doktorlarada gttik bize imkansız dediler y
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?