Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnn insallah.peki varikosel ameliyatinin bu sekilde olumsuz sonuclanmasiyla ilgili dr bir sey dedi mi.ama onceden varsa yine olur Allahin izniyle.Rabbim yardimciniz olsun insallah.acaba sperm testini 1saat arayla 2defa vermeyi onerseniz bir de boyle deneseniz belli mi olur blki daha cok cikar.benim esimin de ilk testte cikmiyor sperm ama 1saat sonrakinde cok sukur az da olsa cikiyor.bizim dr boyle onermistu bize

20 yaşındaydım ozamn neyin ne olduğunu bilmiyodük. tecrubesizlikti. Onun uzerine 2 tese amaliyati 3 basarisiz tup bebek gecirdik şimdi de 1 ay önce ki test 0 aktaRdan aldığım karısımdan sonra.1 hareketli 2 hareketsiz siperm görüldü. tekrar tup bebege basladik.bakalım 9 yıldır mücadele ediyoruz. ama hâlâ umudumuz var

Canimm Allahimm insallahh tez vakitte saglikli bebekler nasip etsin insallah hepimize.O kadar guzel mucizelere denk geldim ki burada Rabbimden umut kesilmez elbet. Biz de once tup bebek terch ettik fakat simdi esim varikosel ameliyti olmak istiyor ben de boyle ameliyat sonrasi basarizliktan cok korktugum icin once tup bebek tedawisine yonelmistim.Nasibimizde ne var bilmiyoruz elimizden geleni yapmaya calisiyoruz

Eğer sperm varsa kesinlikle önce tup bebek.sonra varikosel derim.ama yukselis olanda cok kisi var ben hala unutamıyorum. 1 milyon nerde 1 adet nerde.gerçi bunda da vardır bi hayır.

Selamunaleykum dert ortağım benim eşimde ergenlik döneminde lösemi tedavisi görmüş bizimki samanlıkta iğne aramak gibi bişey allahtan ümit kesilmez biz uzun aradan sonra tekrar tedavisi olmaya karar verdik tansel kaplancanla görüşüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

Evet canım yazışmıştık seninle biz 3 ay kadar kullandık iğneyi kullanırken de dikkat ettiğimiz pek bir şey olmadı sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ettik özel birşey yapmadık doktor yapsanız da farketmez dediği için bizim de bazen fsh yükseliyordu önceki aya göre ama son ay değerler iyiydi.. Öğretmen olduğumuz için de yaz tatiline denk getirmek istedik... Tansel hoca mı dedi devam edin diye

Canım sen hamile misin ?

Selamaleykum canim siz kac yasindasinz kac senedir tedavi görüyorsunuz daha once cok baktım foruma bu durumda olan var mi diye Allahtan ümit kesilmez tabi Rabbim aratmasin hicbirimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Aslında teorik olarak var ama milyonda 1 gibi bir orandan bahsediyoruz ve bunlar yarış içerisindeler en öndeki ulaşamazsa bir sonraki ulaşıyor. Allah'ım ol derse olur tabi.

Canim bebeğini saglikla kucagina al insallah fsh dusurmek icin bitkisel biseyler kullandini mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…