Canım sizde ne sorun vardı.. Biz sonuçları ahmet Hakan haliloğlu nada gönderdik ama hala dönmedi aradık açmadı sinir oldumKızlaaar neden susuyorsunuz
Canım ilk sperm testimizde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görünüyordu , bu sefer tıp fakültesinde verdik 300.000 toplamda 750 bin gözüküyor ama morfoloji %1 şimdi ne olacak ?Canım sizde ne sorun vardı.. Biz sonuçları ahmet Hakan haliloğlu nada gönderdik ama hala dönmedi aradık açmadı sinir oldum
Hmmm morfolojinin ilaçla bi tedavisi yok mu canımCanım ilk sperm testimizde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görünüyordu , bu sefer tıp fakültesinde verdik 300.000 toplamda 750 bin gözüküyor ama morfoloji %1 şimdi ne olacak ?
Canım morfolojinin ilaçla tedavisi var mıCanım ilk sperm testimizde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görünüyordu , bu sefer tıp fakültesinde verdik 300.000 toplamda 750 bin gözüküyor ama morfoloji %1 şimdi ne olacak ?
Amin inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip ederRabbim inşallah bu sefer nasip eder canım
Bilmiyorum ki canım 15'nde hocaya gideceğizHmmm morfolojinin ilaçla bi tedavisi yok mu canım
Canım morfolojinin ilaçla tedavisi var mı
Sperm artışı için bise yaptinizmiCanım ilk sperm testimizde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görünüyordu , bu sefer tıp fakültesinde verdik 300.000 toplamda 750 bin gözüküyor ama morfoloji %1 şimdi ne olacak ?
Canım haber ver bizede merak ettim bnde bakalım ne dick ama bu spermdeki bozukluğu havuç suyu falan düzeltiyormuş diye duydum günde bir bardakBilmiyorum ki canım 15'nde hocaya gideceğiz
Canim sperm degerlerinde cok ciddi artis olmis acaba varikosel mi var blki de morfoloji o yuzden dusuk cikmistir.bni. arkadsmn esininde morfoloji yuzde 3tu dr proxeed verdi 2 ayda ciddi bir artis oldu.zaten urolog gidince bir seyler soyleyevektir.proxeed bizde kullaniyoruz vitamin zaten.ama genetik test guzel cikarsa ben tup bebek dene derim hayirlisi olsun insallahKızlar bana da yardım edin
Bizim degerler cok degiskendi 1.5milyon cikti en son ama harektlilik morfoloji cok iyi degil ama sukur tabi ki.esim uzun suredir yurtdisinda o yuzden en son ne var ne yok bilemiyoruzSizin değerler ne durumda
Merhaba canım Ben 30 eşim 33 yaşında 7 yıldır evliyiz 1.yılımızda eşim tese oldu teseden sonra toparlanması uzun zaman aldı yaklaşık 3 yıl felan kaan hocaya gitti daha sonra 6 ay kadar iğne ilaç kullandı sonuçlarda pek olumlu bişey olmayınca doktorun ilgiside hoşuna gitmeyince yine benden zaman isteyip tedaviyi yarım bıraktı bu arada bir lokman hekimle tanışıp bilmediğimiz birçok ot içti sonra oda dolandırdı kayıplara karıştı şimdi son bir umut tansel kaplancanla whatapptan görüşmeye başladık bir tahlil istedi eşim şöför yolda eve gelince yapacak tahlili bizde durum bu.siz ne durumdasınız nerdesiniz hangi doktorla görüşüyorsunuz.bu arada bu bizim son denememiz bu seferde negatif olursa çocuk esirgemeye başvuru yapacağız.
Sagol canim com tesekkur ederimDoktorumuz bahçeci Fulya dan tansel kaplancan Dı canım
Bu durumlar vicdansiz insanlar tarafindan kullanimaya cok acik malesef Rabbim iyilerler karsilastrsin hepimizi ben 27 esim 28yasinda iki senelik evliyiz bizde ilk senemizde ogrendik durumu esim geçtiğimiz subat tese oldu hicbir ilac yedavi gormden memorilade hic ilgilenilmemis bizimle simdi tecrubelendikce onu farkediyorum hastenin muhasebe kismi disinda simdi biz kaan hocayla görüşüyoruz ekimden beri klomen kullaniyor esim fsh 23 onu dusurmeye calisiyoruz hayit tohumu cayini onermusti saracoglu ama esim tadindan icemiyr bir türlü kaan hoca da nohut yemegi havuc tuketmeyo ve isirgan cayini önerdi isinize yararsa insallah tabi size de demistir gerci sabrimi korumaya çalışıyorum su altiay geçsin istiyorum hayirla bakalim canim.insallah tedaviniz hayirla sonuçlanır canim Allah güç versin nedense bilmiyorim evlat edinme fikri bana uzak geliyor bu konuyu hic konusmadik belki de daha yolun basindayiz diye Ama insalah rabbim bize de evladimzi karnimzda buyutmeyi doğurmayı buyutmeyo nasip eder saglikla
Amin canım emin ol çok zor günler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz tek gücümüz birbirimize olan sonsuz aşkımız.bizim aşkımızın gücü meyvesini veremiyorsa bizde hazır ham (olgunlaşmamış) meyve alır aşkımızla olgunlaştırırız diye düşünüyoruz.
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah canım...okudum inşallah rabbim kabul eder.Kizlarrr iki gun sonra opum var. Esim. de o gun test verecek. Nolursunuz dua edin yumurtalarim esimin spermleri bol ve kaliteli ciksin. Guzel guzel dollensinler. Cok sevincli umutluyum beni buralara kadar getiren Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun. Hepiniz benim adima birer ayetel kursi okumusunuz canlar?
Ayyy canım benim Rabbim inşallahhhh yardımcınız olsun ve bebişinizi tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin aminnnKizlarrr iki gun sonra opum var. Esim. de o gun test verecek. Nolursunuz dua edin yumurtalarim esimin spermleri bol ve kaliteli ciksin. Guzel guzel dollensinler. Cok sevincli umutluyum beni buralara kadar getiren Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun. Hepiniz benim adima birer ayetel kursi okumusunuz canlar?
Canım hadi inşallah şansın bol olsun..Kizlarrr iki gun sonra opum var. Esim. de o gun test verecek. Nolursunuz dua edin yumurtalarim esimin spermleri bol ve kaliteli ciksin. Guzel guzel dollensinler. Cok sevincli umutluyum beni buralara kadar getiren Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun. Hepiniz benim adima birer ayetel kursi okumusunuz canlar?
Biz okuduk Allah kabul etsin inşallah.Kizlarrr iki gun sonra opum var. Esim. de o gun test verecek. Nolursunuz dua edin yumurtalarim esimin spermleri bol ve kaliteli ciksin. Guzel guzel dollensinler. Cok sevincli umutluyum beni buralara kadar getiren Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun. Hepiniz benim adima birer ayetel kursi okumusunuz canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?