Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim
Aslında teorik olarak var ama milyonda 1 gibi bir orandan bahsediyoruz ve bunlar yarış içerisindeler en öndeki ulaşamazsa bir sonraki ulaşıyor. Allah'ım ol derse olur tabi.
Tesekkur ederim Cevabin için. o bir tane kuyruklu bizim umut ışığımız. ınsallah Rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah

Eğer sperm varsa kesinlikle önce tup bebek.sonra varikosel derim.ama yukselis olanda cok kisi var ben hala unutamıyorum. 1 milyon nerde 1 adet nerde.gerçi bunda da vardır bi hayır.
Aslinda bu konuda da itilaf var yani uroliglar once ameliyat sonra tup bebek diyor cnku varikosel spermin kromozal yapisini bozabildigi icin dolleme gucunu dusurebiliyormus ama tup bebek drlari da once tup bebek diyebiliyor
Her dr kendi acisindan yorumluyor olayi herhalde ama bnde tup bebek diye dusunuyorum.Tansel hoca ama bizim degerleri gorunce illede ameluyat diemem benim icin sınır secim sizin demisti bana objektif bir dr gibi gozukmustu o zaman

Sizin değerler ne durumda

Canım bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.. Kısaca durumunz hakkında bilgi verir misin sana zahmet..çünkü her durum bir umut oluyor

Canım bebeğini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.. Kısaca durumunz hakkında bilgi verir misin sana zahmet..çünkü her durum bir umut oluyor
Amin canım Rabbim sizlere de versin inşallah...bizim problemimiz sperm çıkışı olmamasıydı hiç bir şekilde sperm çıkışı olmaz sadece ameliyat dediler... Eşim doğduğunda inmemiş testis problemi varmış daha bebekken indirmişler ama sağlıksız diye almak zorunda kalmışlar tek testisi var yani fsh sı yüksekti testosteron u düşüktü tansel kaplancan a ameliyat oldu iki tüp sperm bulundu bahçeci Fulya da tüp bebek yaptırdık çok şükür ki tuttu. Allahım isteyen herkese versin inşallah

Anladım canım ama çok şükür sperm bulunmuş inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişinizi kucağınıza alırsınız

Canlarım eşim geçen sperm testi verdi fakültede , 1 ml'de 300.000 sperm totalde 750.000 sperm %1 normal %99 Anormal çıkmış, daha önceki testte 1-2 ölü 1-2 canlı çıkmıştı, sevinelim mi üzülelim mi bilemedim morjoloji çok kötü , teşhis oligoastenospermi yazıyor. Ne yapmam lazım, üroloji doktoruna randevumuz 15'nde onu bekliyoruz. Hemen tüp bebek mi yoksa tedavi mi ?

Ne kadar değişken bir şey bu spermler, kafamız iyice karıştı, genetik test vermiştik onlar çıkacak bu hafta inşallah genlerde bir sorun yoktur!

Genetik testten sonra birde Emre Bakırcıoğlu'nun yanına gideceğiz, Allah'ım ne olur yardım etsin hepimize..

İlk denemenizi sanırım kaç yıl sonra oldu

Selamaleykum canim siz kac yasindasinz kac senedir tedavi görüyorsunuz daha once cok baktım foruma bu durumda olan var mi diye Allahtan ümit kesilmez tabi Rabbim aratmasin hicbirimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba canım Ben 30 eşim 33 yaşında 7 yıldır evliyiz 1.yılımızda eşim tese oldu teseden sonra toparlanması uzun zaman aldı yaklaşık 3 yıl felan kaan hocaya gitti daha sonra 6 ay kadar iğne ilaç kullandı sonuçlarda pek olumlu bişey olmayınca doktorun ilgiside hoşuna gitmeyince yine benden zaman isteyip tedaviyi yarım bıraktı bu arada bir lokman hekimle tanışıp bilmediğimiz birçok ot içti sonra oda dolandırdı kayıplara karıştı şimdi son bir umut tansel kaplancanla whatapptan görüşmeye başladık bir tahlil istedi eşim şöför yolda eve gelince yapacak tahlili bizde durum bu.siz ne durumdasınız nerdesiniz hangi doktorla görüşüyorsunuz.bu arada bu bizim son denememiz bu seferde negatif olursa çocuk esirgemeye başvuru yapacağız.

Rabbim inşallah bu sefer nasip eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…