Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kardeşlerim kaderdaşlarim perşembe sabah 8 buçuk yumurtalar toplanacak o gün eşim tahlil verecek eğer iyi çıkmazsa kaliteleri ameliyata alınacak nolur bizlerede dua edermisiniz rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsun emeklerimizin karşılığıni boş bırakmasın inşallah

Ayyy canım benim yaaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah yüzünüzü güldürsün..

Arkadaslar bizde de sperm 0 sadece bir kere 1 milyon cikti tek tarafli varikosel cikti dr genetik olabilir dedi tup bebege yonlendirdi hic tedavi fln yapmadan bu normal mi bir de ozel hastane sirf bu testler icin 1000 tl harcadik ve doktorun dedigi lafa bakin inanilmaz uzgunum ya hic olmazsa

Varikosel hakkında yazan arkadaslar olmuştu sanirim ameliyat ile tedavisi olan bir durum canim bir cok mesaj okumuştum burda sonunda cocugu olan umudunu kaybetme Rabbim derdinize dermam olacak iyi niyetli insanlarla karsilastirsin insallah

Canım bi kaç test daha verin illaki çıkış olacaktır, eğer çıkış olduğunda mutlaka spermleri dondurun , hormon testleriniz nasıl Fsh ve Lh yüksek mi ?

Hayirlisi olsun canim ne guzel bulunmus azosperm nedeniniz neydi sizin bizimki klinifelter sendromu bizimki en zor vaka yani senin dedigin gibi cikmasi imkansiz bizde
Valla cnm bize tam bir tani bile konulmadı diyebilirim gitmedigimiz yer calmadigimiz kapı kalmadı cok zor denildi ama rabbim verdi bir şekilde işte şimdi değerleri yükseldikçe herkez sizin durumunuz bazılarına göre çok iyi diye söylüyor ama kullanmadigimiz eşimin icmedigi bitkisel kür nerdeyse kalmadı düşün ki her gün doktorun verdigi ilaclar keciboynuzu reçeli keci boynuzu kuru keci boynuzunun tozu bitter cikolata muz nar nohut kuru ceviz tuzsuz ay çekirdeği bide bu aktarlarn hazırladığı bi kür var o ayrıca bu aktar bize bi kaç öneride de bulundu örneğin kesinlikle pirinç yeme bulgur tuket elinden geldiği kadar baklagiller ye çayı gerekirse içme ama caysiz duramazsan çok açık iç dedi artık bilmiyoruz hangisi fayda gösterdi inşallah bian önce sizlerde bi sonuc alırsınız gerçekten bu şekilde beklemek çok zor

Ha
Hangi hastanedesiniz ? Fakültede biz şu an 250 Tl para harcadık 120 Tl hocaya randevu - 120 Tl genetik test [ Özel labrotuvarda ] yapıldı. Yoksa Mart ayına randevu verecekti doktor.

Canm uyguladığı tedavi daha doğrusu verdiği ilaçlar bi tanesi sakinlestirici digeride ciprol yani iltihap kurutucu bize bunları verdi 2 ay sonra tese dedi :) yani ben bunda pekte bi tedavi göremedim ama iyi bir doktor muayene sırasında güzel ilgileniyor en azndan umutsuz bi vakaymisiz gibi konuşmuyor

Hangi doktora gittiniz canım?

Normanl şartlarda eşim ameliyat olacaktı fakat iki ay üst üste yükseliyor olması bizi tedirgin etti hocayla detaylı konuşunca biraz daha devam etme kararı aldık bu ay ki sonuçlara bakıp nihai kararı vereceğiz.

Canım bi kaç test daha verin illaki çıkış olacaktır, eğer çıkış olduğunda mutlaka spermleri dondurun , hormon testleriniz nasıl Fsh ve Lh yüksek mi ?
Esimin diger herseyi normal ben de bikac ay once sadece hormon testi yaptrmistim normaldi ama sperm yok iste iyi bir doktor arastiriyoruz bakalim Allah yardim etsin isteyen herkese

Ha

Hangi hastanedesiniz ? Fakültede biz şu an 250 Tl para harcadık 120 Tl hocaya randevu - 120 Tl genetik test [ Özel labrotuvarda ] yapıldı. Yoksa Mart ayına randevu verecekti doktor.
Samsunda medicanaya gitti esim sabahtan aksama kadar yapilmasi gereken hersey yapildi 1000 tlye yakin miktar tutmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…