Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bu azopermide sebebler var neden oldugu ya bizim gittigimiz dr lar arastırmıyor bilmiyorum bizde sorun sundan kaynaklanıyor denmedi aranızda söylenen varsa cevap bekliyorum
Canım o kadar çok araştırıyorum ki bu konuyla ilgili herşeyi ama su bir gerçek iyi bir androloji uzmanı size bunun bilgisini veriyor çünkü bizim ilk gittiğimiz dr lar da hiç açıklama yapmadan hemen tup bebek yapalım dediler olup olmayacağını bilmeden sebebine bakmadan . Biz kaan hocaya gittik o zaman ogrendik

Kızlar Merhaba. . Ben yeni üye oldum eşim mikrotese oldu ancak spermler kalitesiz ve az olduğu için döllenme gerçekleşmedi yeni doktor arayisindayiz Emre Bakircioglu ile görüşmek istiyoruz ama suan nerde bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi acaba?

Canım 4 sene önce aynı şey bizdede oldu sadece 1 tane dollendi bu ay 3.denemeyi yaptık eşime yüzde 70 ameliyat gerek dedi ona göre toplamaya hazırlıklı gelin dendi eşimde çok çok az çıkış var 1bucuk ay önce dr demişti eşime büyük ihtimalle tese gerekebilir çünkü spermlerin kalitesiz Embriyolog doğal şeyler deneyin belki artış olur ve kaliteli olur geçen hafta toplamaya gittigimizde eşim test verdi biz tese olacak diye beklerken çıkan spermler yeterli ve kaliteli dendi şok oldum 6 embriyo dollendi 5i devam etti pazar günü donduruldu donmus embriyo transferi yapılacak çok uzun yazdım kusura bakma yani demem oki keçi boynuzu 1 2 ay deneyin ceviz yesin eşin inşallah sizedede etki sağlar

iyi akşamlar, nerede tese oldunuz acaba? eşinizin tese öncesi hormonları kaçtı?

Evet arkadasim burda hiç bi dr ilgilenmiyor kaan aydos nasıl ilgilendi sorun neymiş sizde peki bizde dr arayısındayız en azından tüp bebegi ertelesek bile o zamana kadra ilac igne filan denemek istiyoruz ama budaki drlar malum hemen tüp bebek ama o da garanti degil sonucta

Merhaba cok sevindim sizin adınıza sizde de mi azospermi vardı aceba

tese yapıldı hucre var ama olgun değil ona göre tedavi veriyor .kaan hocaya sitesinden sormak istediginiz soru icin mail atabilirsiniz cevap geliyor ilgili bir Dr okudugum kadariyla forumda yazılan başka dr isimleri de var onlara da bakın hangisi aklınıza yatarsa ona gidin

Sagolasin dostum umarım bebeğini biran once kucağına alırsın. .keçiboynuzu kürü ve özü aynı şey mi bilmiyorum ceviz de yesin artık eşime ne bulursam yedirmeye çalışıyorum umarım bebeğimiz olur hepimizin

Eşimin mikrotese öncesi hormonları normaldi sayısal veriyi hatırlamıyorum ama 7 ay iğne kullandı ancak kalite arttırıcı hiç vitamin falan vermedi doktor ona kızdım aslında çünkü ben dedim ikinci denemede de aynı şey olursa ne olacak dedim spermler kalitesiz olursa dedim vitamin vericem dedi ona sinirlendim bende Dr lar sürekli bu vaka larla ilgileniyor anlıyorum ama bizler için çok zor başarısız bi tüp bebek denemesi 2 ay olacak toparlanamadim moral olarak yikildim fizyolojik olarak ta bir sürü etkisi var sonuçta daha dikkatli olunması gerek bana gore

Arkadaşlar dün tansel beye gittik tedaviye başladık 4 tane iğne verdi her hafta aynı gün aynı saatte vurulacak eşim.1 aylık tedavi sonucu tekrardan bir test yapılacak eşimin fsh si 48 lh side yüksek onları düşürüp düşürmediğine bakıp eğer işe yarıyorsa 2 aylık aynı şekilde tedavi sürücek. 3. Ayın sonunda tekrar sperm testi isteyeceğim dedi ..sonrası tese ameliyatı bakalım hayırlısı inşallah şuanlık memnunuz çok iyi ilgilendi tansel bey kafamızdaki tüm soru işaretlerini attı umarım hayırlısı olur hepimiz için

Merhaba cok sevindim sizin adınıza sizde de mi azospermi vardı aceba
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim hepinize yasatsin bu sevinci inşallah artık bu defa tutar canım benim eşim azospermi ilk yaptığımız testler hep canlı cansız hiç hücreye rastlanmamıştır sonra 1 1 ölü hücre bulundu ve en son çok nadir alanlarda canlı hücre görülmüştür yazıyordu

Dostum ne uyguladınız nasıl oldu 1 ölü 1 canlı bu aşamaya nasıl geldiniz birsey yaptiniz mi acaba sevindim bu arada tansel beyin sizinle ilgilenmesine ama vitamin takviyesi falan alın bence suz bilirsiniz ama ben çok üzüldüm olumsuz olunca kimse uzulmesin.

Tatlım biz Tansel beye falan gitmedik ilk ögrendigimizde ki 6 sene oldu 40 günlük evliydim sanırım çaksır kökü bal karışımı yemisti eşim 2 ay ama iğrenç ötesi bir şeydi sonra 1 2 ölü hücre bulundu tup bebek yaptırmaya gittik adam bize 100bin hücre var dedi biz şok olduk ama bence yalandı 4 embriyo oldu 1 transfer etti gerisi çöp oldu negatif sonuç alır almaz tekrar başka merkeze gittik 1 kaç ölü hücre var Size yalan söylemişler dedi teseye aldı eşimi çok az ve kalitesiz hücre bulundu döllemeyebilir dedi 12 yumurta toplandı biri döllendi oda tutmadı zaten 2 senedir vitamin hapı evicap klomen proexeed kullanıyor 3 5 ay sonra bıkıp bırakıyor en Son tüp bebek merkezinde Sperm havuzu yapacaz dedi Sperm alıp dondurdu ama kaliteli değiller yüzde 60 70 tese gerekecek dedi 2 aydır keçiboynuzu sabah akşam kaynatıp iciriyorum ceviz kuru incir yediriyorum çok şükür kaliteli ve yeterli spermler çıktı bu arada daha önce çok havuç suyu içirdim biz bu kürlerin faydasını gördük çok şükür inşallah sizlerde görürsünuz

Çok teşekkür ederim hepimiz birgün ins hepimizin bebeği olur

Havuç incir ve nohut yemeyi onerdi bize de kaan hoca fsh da bi degisiklik olmadi hatta bunlari tükenirken klomeni ilk kullanmaya basladigimiz ayin sonunda daha yüksek cikmisti fsh insanin kafasi allak bullak oluyo doğruyu ararken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…