Nerdesin dostum şehir olarakValla cnm bide indirim yapmışlar yoksa 700 dediler diyorum ya rabbim ıslah etsin hepsini
Nerdesin dostum şehir olarak
Vanin muradiye diye bir ilcesinden canımNerdesin dostum şehir olarak
Ben gonal ve orgalutran kullandim ama hangileri daha etkilidir bilmiyorum kiArkadaşlar aranızda gonal f 450 ve orgalutran veya cetrotide kullanan var mı ayrıca doktor orgalutran veya cetrotide demiş acaba hangisi daha etkilidir.
Canım orgalutran ve cetrotide aynı içeriği olan ilac sadece firma farklı dr cetrotide yazıyordu ben de orgalutran var diyince tamam onu kullan zaten aynı ilaç sadece firma farklı dedi banaArkadaşlar aranızda gonal f 450 ve orgalutran veya cetrotide kullanan var mı ayrıca doktor orgalutran veya cetrotide demiş acaba hangisi daha etkilidir.
Bişey farketmiyo yani cnm fiyat aralıkları aklımı karıştırdıda sen ilaç tedavisini bitirdin miCanım orgalutran ve cetrotide aynı içeriği olan ilac sadece firma farklı dr cetrotide yazıyordu ben de orgalutran var diyince tamam onu kullan zaten aynı ilaç sadece firma farklı dedi bana
Bişey farketmiyo yani cnm fiyat aralıkları aklımı karıştırdıda sen ilaç tedavisini bitirdin miCanım orgalutran ve cetrotide aynı içeriği olan ilac sadece firma farklı dr cetrotide yazıyordu ben de orgalutran var diyince tamam onu kullan zaten aynı ilaç sadece firma farklı dedi bana
Benide fiyatları şüpheye düşürdü cnm acaba bu ilaclardan sonra hangilerini isteyecekBen gonal ve orgalutran kullandim ama hangileri daha etkilidir bilmiyorum ki
Yok canım hiçbir şey farketmiyor ama dr una söyle mesela ben de bu ilaç var o zaten ondan kullan der sana yani bana öyle dedi aynı zaten birsey olmaz dedi canım çokmu fark var fiyatta benim tedavi bitti canım sen yeni mi başladın pekiB
Bişey farketmiyo yani cnm fiyat aralıkları aklımı karıştırdıda sen ilaç tedavisini bitirdin mi
B
Bişey farketmiyo yani cnm fiyat aralıkları aklımı karıştırdıda sen ilaç tedavisini bitirdin mi
Canim. sen bilirsin ama biz az da bekle derim. Yok eger tese olacaksaniz Allah korusun sonuc ne olursa olsun yumurtalari do durtmayi taleb et o hastane yapmazsa baska hastanelerde yapiyolar.Kizlar merhabaaa biz tansel kaplancanda tedavideyiz 3.ayimizdayiz doktor bizi benim gelecek ay adetimle cagiriyor esimi tese yapacak bulursa hemen beni hazirlicaklar cok erken degilmi 3.ay oldu tedavi olali fsh 12
Testesteron 6
Ben biraz daha tedavi olalim dedim isterseniz 3 ay daha tedavi olursunuz ama degerler fazla degismez dedi
Kafam cook karisik bana bi akil verin lütfen
Esi azosperm olan kisilerin listesi. Ben bu listenin devam etmesini cok isterim. Listeye yeni kisilerin eklenmesini bu listede hamile olmayan arkadaslari cikarip sadece hamile olanlarin kalmask kagdiyla yeni kisilerin eklenmesini ksterim. Belki hMilelik olur da listemizide umutlu vakalarin sayi cogalir.Bu ney listesi anlamadım
Canım bunlardan sonra çatlama iğnesi yapacaksın oldu bittiBenide fiyatları şüpheye düşürdü cnm acaba bu ilaclardan sonra hangilerini isteyecek
Bu kadar takmayın arkadaşlar kafanıza diğer insanları, ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar. Tüp bebekle mi oldu, olsunda nasıl olursa değil mi bizim için durum şu anda, tüp bebekle yaptım deyin, kaliteli çocuk yaptım ben diyinYani bu kadar kafanıza takmayın, yormayın kendinizi. Ama önce siz dimdik atakta durun. Çocuğunuzun olmaması sizi zayıf hissetmesin, eksik hissettirmesin, bu bir eksiklik değil çünkü. Doğal bir hata olabilir ama eksiklik değil kesinlikle. Umursamayın diğer insanları bu kadar.
Canım günaşırı ilişkiye girin değerler süper , eşin boşaldıktan sonra hemen yataktan kalkma ayaklarını tavana doğru dik, gerekirse abdestini sabah al, Allah sonuçta biliyorum gönlümüzden geçeni.ARKADAŞLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM....EKLEDİĞİM FOTOLARDAN 1 NOLU RESIM 2 AY ONCEKİ EŞİMİN TESTI 2 NOLU RESIMDE CUMARTESİ YAPTIRDIĞI YENİ TESTİ..
İLK TEST YAPTIRDIĞINDA DOKTOR KLOMEN İLE PROXEED PLUS YAZMIŞTI KLOMENIN BİR KUTUSUNU ZOR BITIRDI COK YAN ETKISI OLDU AĞIZ KURULUĞU GİBİ PROXEED PLUSİ BİTİRDİ SONRA BAŞKA Bİ DOKTORDA PROMOTİL 30 ŞASE YAZDI ONU KULLANMAYA BAŞLADI ŞİMDİ IKINCI PAKETİNİ KULLANIYOR CANLAR İKİ AY ICINDE SONUCLAR BU ŞEKILDE BAYA ARTIŞ OLDU SONUÇLARDA BU TEST SONUÇLARINDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR SİZCE BU ARTIŞLA HAMILE KALABİLİRMİYİM BUGUN ADETIMIN SON GÜNÜ YUMURTLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM.
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM....EKLEDİĞİM FOTOLARDAN 1 NOLU RESIM 2 AY ONCEKİ EŞİMİN TESTI 2 NOLU RESIMDE CUMARTESİ YAPTIRDIĞI YENİ TESTİ..
İLK TEST YAPTIRDIĞINDA DOKTOR KLOMEN İLE PROXEED PLUS YAZMIŞTI KLOMENIN BİR KUTUSUNU ZOR BITIRDI COK YAN ETKISI OLDU AĞIZ KURULUĞU GİBİ PROXEED PLUSİ BİTİRDİ SONRA BAŞKA Bİ DOKTORDA PROMOTİL 30 ŞASE YAZDI ONU KULLANMAYA BAŞLADI ŞİMDİ IKINCI PAKETİNİ KULLANIYOR CANLAR İKİ AY ICINDE SONUCLAR BU ŞEKILDE BAYA ARTIŞ OLDU SONUÇLARDA BU TEST SONUÇLARINDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR SİZCE BU ARTIŞLA HAMILE KALABİLİRMİYİM BUGUN ADETIMIN SON GÜNÜ YUMURTLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM.
ben hala uğraşıyorum ama eşim artık bıraktı ikna etmekte çok zorlanıyorum. içim dışıma çıktı diyor. ne yapacağımı şaşırdım havuç bol bu mevsim. havuç suyu mu etkili yoksa direk yemesi mi daha iyi . ona başlayayım bari.Dostum daha dün ömer coşkun a giden ameliyatla vs hicbirsey bulunamayan bi adamin 11 ay sonra doğal yoldan eşi hamile kalıyor ama 11 ay düzenli o çayları içmiş Allahtan ümit kesilmez dostum vazgecme
Evet canım daha ilk tedavim ilk iğnem rabbimin izniyle yeni bugün başlıcaz biraz cahil kaldım bu konularda kusura bakmayın ama içimde tuaf korkular var bu benim ilk ve son denemem olacak çok korkuyorum eşim iğneyi almaya gidiyor ben oturup ağlıyorum kendimi susturamiyorum bu durum ilk defa bugün beni bu kadar çok etkiledi sanki daha yeni duymuş gibiyim çok zor gerçekten rabbim hepinize yardım etsinYok canım hiçbir şey farketmiyor ama dr una söyle mesela ben de bu ilaç var o zaten ondan kullan der sana yani bana öyle dedi aynı zaten birsey olmaz dedi canım çokmu fark var fiyatta benim tedavi bitti canım sen yeni mi başladın peki
Nasıl alabilirim cnm sendenCanım bunlardan sonra çatlama iğnesi yapacaksın oldu bittihaaa bu arada bende 2 kutu orgalutran kaldı istersen yollayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?