Yok azospermi dedi sag ve Solda Varikosel varmışCanım sizde kanal yokluğu mu var
Dostum Merhaba şu bal tarçın ve çörek otu karışımınin oranını nasıl ayarladin bizde kullanalım sonuçta yumurta kalitesi de çok önemli..Size hikayemi anlatmak istedim umudunuzu kaybetmeyin. 2009 yılından beri üyeyim fazla yazmasamda hergün takipdeyim. Evlendiğim yıl tanıştık azospermiyle apar topar hiç bir araştırma yapmadan üçüncü gün tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi. Hiçbir araştırma yapmadan Bülent traş bizi tedaviye aldı ben ilaçlara başladım eşimi teseye alacaklardı doktor pesayı bir deneyelim bulamazsak teseye alırız demiş eşime çok şükür pedalda sperm bulundu fakat 15-20 adeti geçmeyecek kadar 9 yumurtanın ikisi döllendi iki transfer yapıldı fakat negatifle sonuçlandı olsun dedik en azından spermin varolduğunu biliyorduk iki yıl sonra maddi imkansızlık nedeniyle üniversite hastanesinde denemek istedik yine öncesinde hiçbir tedavi olmadan başladık beni aldılar tedaviye sonra yine tese çok şükür sperm bulundu az sayıdada olsa bu sefer 15 yumurtanın ikisi döllendi iki transfer yapıldı sonuç negatif. Artık biraz bilinçlenmiştik neden negatif olduğunu araştıracaktım ikinci tedâvimi Mehmet erdemde oldum dağılsın çok ilgilendi bizimle bizden genetik testler istedi temiz çıktı sonra hocaya tekrar görüştüm bana istediğin kadar tüp bebek yaptır spermler kalitesiz dölleme yeteneği çok zayıf sperm belli bir evreye kadar gelişiyor fakat dışarıya atılamadığından bir yerden sonra gelişim duruyor dedi ve bize kaan aydostu önerdi bir yıl sonra kendimizi toparlayınca kaan beye gittik fsh yüksek testlerin düşük dedi ve sizde sperm bulunması bir mucize dedi. Ben inanmıştım Rabbim bir tek spermi bize nasip ettiyse bir gün bebeğimizde verecekti. Kaan beyde eşim dokuz aylık bir tedaviye başladı ve artık tüp bebeğe geçebiliriz dedi tekrar Mehmet hocada tedavi olmak istedim fakat kendisi özel bir merkeze geçmişti olsun dedik doktor doktordur ve başka bir hocada tedavi olduk bu sefer bende çörek otu bal tarçın karışımı kullandım ve yine tese 17 sperm bulundu bendende 15 yumurta toplandı 5 Tane embriyo oluştu iki tanesi çok kaliteliydi ve transferim oldu bu sefer hiç yatmadım dinlenmedim umursamadım nasıl olsa tutmayacak dedim eşim merakında transferin 10 inci günü gebelik testi almış yap dedi ama benim umurumda değil olmadı boşver dedim negatif görmekten bıkmıştım artık ısrarına dayanamadım testi evde gece uyumadan yaptım inanamadım şoka girdim çift çizgiyi görünce Allah sizlerede nasip etsin inşallah hamileysim ama buna biz bile inanamazken çevredekiler nasıl inansın biz hiç kimseden saklamamıştık herkesin duasını almıştık ve nihayetinde ikizlere hamile olduğumu öğrendim şu anda 3. Yaşında mis kokulu bir kızım var ikiz gebelikti ama diğerinin kalp atışını duyamadık şimdi sekiz aydır eşim yine tedavide nasip olursa Aralık ayının ilk haftasında yeniden deneyeceğiz kısmet artık biz bebeğimizin olmasını çok istedik şimdiki bebeğimde kızımın yanlız kalmaması ve tabi kendimiz içinde çok istiyoruz bu dördüncü ve son tese olacak bundan sonrasına doktorlar izin vermiyor yani son şansımız burada herkesin yazdıklarını okumuşumdur hiç bir zaman vazgeçmeyin bir spermi nasip ettiyse yüce yaradan bir gün bebeğinizde sizlere nasip edecektir her zaman dualarımdasınız için o kadar acımışki doğum anında bile sizlere dua ettim. Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar tedavi sürecimizde sizlere yazacağım buradan
Guzel Beslen arkadaşım muhtemelen senin östrojen hormonu yüksektir bide moral çok önemli stresten uzak hadi olacak senin ve bize de umut olacaksın. .Evet canım benim başladık 6 embriyo döllendi şükür 5 i 3ml.güne geldi birinin durumu çok iyi değil diğerleri iyiymiş dondurdular canım dr 1 yada 2 ay sonra transferi yapacakmış dondurulmuşta şans daha yüksek dedi eşime ameliyat gerekmedi çok şükür darısı sizden iyi haber almaya inşallah ve inşallah tutunurlar bana embriyolarim kısmet artık yaşayıp gorecez inşallah hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize
Pazartesi adetim bitecek arayacağım dr u sanırım ilaca falan başlayacak düzenli ve Proteinli beslenmeye çalışıyorum sıkıntı yapmamaya çalışıyorum beni sıkıntıya düşürecek şeyler ve kişilerden kaçınıyorum günümün çoğunu bu yüzden burda geçiriyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah tutunurlar bana minnaklar ve Size umut olurum hamile kalsam bile bu sayfadan asla kopmayacam çünkü sizler benim kaderdaşlarim ve kendi kardeşim ailemden bile daha çok anlayanlarimsınız hepinizi çok seviyorumGuzel Beslen arkadaşım muhtemelen senin östrojen hormonu yüksektir bide moral çok önemli stresten uzak hadi olacak senin ve bize de umut olacaksın. .
Ben inaniyorum bebis lerin tutunacak sana çok sevdiğim bi büyüğüm bana ilk tüp bebek olmayınca çok ümitsizliğe kapilmistim bana o zaman neye inanirsan o olur kardeşim guzel düşün güzele inan dedi bana çok iyi geldi bu söz sebebini daha sonra öğrendim oda aynı problemleri yaşamış şimdi 4 yaşında bi yakisiklisi var ben artık inaniyorum ve biliyorum olacak senin olacağına da inaniyorum kardeşim güzel haberlerini bekliyoruzPazartesi adetim bitecek arayacağım dr u sanırım ilaca falan başlayacak düzenli ve Proteinli beslenmeye çalışıyorum sıkıntı yapmamaya çalışıyorum beni sıkıntıya düşürecek şeyler ve kişilerden kaçınıyorum günümün çoğunu bu yüzden burda geçiriyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah tutunurlar bana minnaklar ve Size umut olurum hamile kalsam bile bu sayfadan asla kopmayacam çünkü sizler benim kaderdaşlarim ve kendi kardeşim ailemden bile daha çok anlayanlarimsınız hepinizi çok seviyorum
Bende bi paket varArkadaşlar aranızda gonal f 450 kullanan ve elinde olan var mı
Dostum kusura bakma paket açılmış yani kullanmisim bi kısmını olumsuz sonuclaninca eşim toplamıştı şimdi sorunca bi paket vardı dedi öyle yardimci olabilirim diye yazdım heyecanla ama açılmış utandım şimdi ya kusura bakma ne olur..Piyasa da mı yok bulamadin miBende bi paket var
İnşallah güzelim bende artık hep iyi düşünecem inşallah sonu iyi olacak inşallah bu defa olacak insallah hepimiz güzel haberler paylaşacazBen inaniyorum bebis lerin tutunacak sana çok sevdiğim bi büyüğüm bana ilk tüp bebek olmayınca çok ümitsizliğe kapilmistim bana o zaman neye inanirsan o olur kardeşim guzel düşün güzele inan dedi bana çok iyi geldi bu söz sebebini daha sonra öğrendim oda aynı problemleri yaşamış şimdi 4 yaşında bi yakisiklisi var ben artık inaniyorum ve biliyorum olacak senin olacağına da inaniyorum kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah her sey yolunda gider sizin icin.esim ameliyat oldu demissiniz ne ameliyati oldu varikosel mi
Aynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.
Evwt bulunuyor ama hangi testler gerekiyor o oldugu zaman bizde bi ihtimal bu vardır dıe ümidim varDostum sorun sadece tıkanıklık ise mikrotese yada tese ile sperm bulunuyor o iyi yine hemen bulunuyor onda
Bu ney listesi anlamadımArkadaslar masa Allah burda ne kadar olumlu sonuc alanlar olmus. Boyle bir listye yine devam edilse ne guzel olurdu.
Bende sizinle aynı fikirdeyim mustafa eraslan ile görüstük cok umut verici konustu canınızı sıkmayın sorun edecek bisey yok dediAyni durumdayız hemen hemen dostum ben şimdi bitkisel yollara döndüm eşim bi mikrotese oldu bu benim için kotu bi tecrübe oldu ama öğrendiklerim var bi kere hemen tüp bebek merkezine gitmek istiyorum Ömer Coşkun İbrahim Saraçoğlu Remzi Kök bunların hepsini deneyeceğim en son tüp bebek merkezine gidecem çünkü tahrip olan hücreler yenilenmiyor mikrotese sonucu o yüzden kimyasal ilaçlar almadan bitkilerle vücudu dengelemek istiyorum işin özü şansımızı arttırma çabası. .
Dostum daha dün ömer coşkun a giden ameliyatla vs hicbirsey bulunamayan bi adamin 11 ay sonra doğal yoldan eşi hamile kalıyor ama 11 ay düzenli o çayları içmiş Allahtan ümit kesilmez dostum vazgecmebiz çok denedik bitkiselleri ama bir sonuç alamadık. ballı karışımlar, keçiboynuzu kürleri, aslanperçesi, klomen ilaç, vitamin , nisan yağmurları.. adıyamandan okunmuşş bir ekmek geldi ve bu süre içinde hatırlayamadığım bir çok şey. ne bulduysak yedik içtik yine de hala uğraşıyoruz. inşşallah mucize olur.
Amin canim insaAllah tutunurlar sana bebegini kucagina alirsin. Allah hepimize nasip etsin.Evet canım benim başladık 6 embriyo döllendi şükür 5 i 3ml.güne geldi birinin durumu çok iyi değil diğerleri iyiymiş dondurdular canım dr 1 yada 2 ay sonra transferi yapacakmış dondurulmuşta şans daha yüksek dedi eşime ameliyat gerekmedi çok şükür darısı sizden iyi haber almaya inşallah ve inşallah tutunurlar bana embriyolarim kısmet artık yaşayıp gorecez inşallah hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize
Amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah anneliğiAmin canim insaAllah tutunurlar sana bebegini kucagina alirsin. Allah hepimize nasip etsin.
utanmasi burada bulamiyorum bi yerde buldum 600 milyon dedi deDostum kusura bakma paket açılmış yani kullanmisim bi kısmını olumsuz sonuclaninca eşim toplamıştı şimdi sorunca bi paket vardı dedi öyle yardimci olabilirim diye yazdım heyecanla ama açılmış utandım şimdi ya kusura bakma ne olur..Piyasa da mı yok bulamadin mi
Şaka mi ya Allah kötü insanlara fırsat vermesin 350 yada 450 olmasi lazim 600 nedir yaa Allahim sen gör duy RabbimYok cnm ne
utanmasi burada bulamiyorum bi yerde buldum 600 milyon dedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?