Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dostum Merhaba şu bal tarçın ve çörek otu karışımınin oranını nasıl ayarladin bizde kullanalım sonuçta yumurta kalitesi de çok önemli..

Guzel Beslen arkadaşım muhtemelen senin östrojen hormonu yüksektir bide moral çok önemli stresten uzak hadi olacak senin ve bize de umut olacaksın. .

Guzel Beslen arkadaşım muhtemelen senin östrojen hormonu yüksektir bide moral çok önemli stresten uzak hadi olacak senin ve bize de umut olacaksın. .
Pazartesi adetim bitecek arayacağım dr u sanırım ilaca falan başlayacak düzenli ve Proteinli beslenmeye çalışıyorum sıkıntı yapmamaya çalışıyorum beni sıkıntıya düşürecek şeyler ve kişilerden kaçınıyorum günümün çoğunu bu yüzden burda geçiriyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah tutunurlar bana minnaklar ve Size umut olurum hamile kalsam bile bu sayfadan asla kopmayacam çünkü sizler benim kaderdaşlarim ve kendi kardeşim ailemden bile daha çok anlayanlarimsınız hepinizi çok seviyorum

Ben inaniyorum bebis lerin tutunacak sana çok sevdiğim bi büyüğüm bana ilk tüp bebek olmayınca çok ümitsizliğe kapilmistim bana o zaman neye inanirsan o olur kardeşim guzel düşün güzele inan dedi bana çok iyi geldi bu söz sebebini daha sonra öğrendim oda aynı problemleri yaşamış şimdi 4 yaşında bi yakisiklisi var ben artık inaniyorum ve biliyorum olacak senin olacağına da inaniyorum kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz

Bende bi paket var
Dostum kusura bakma paket açılmış yani kullanmisim bi kısmını olumsuz sonuclaninca eşim toplamıştı şimdi sorunca bi paket vardı dedi öyle yardimci olabilirim diye yazdım heyecanla ama açılmış utandım şimdi ya kusura bakma ne olur..Piyasa da mı yok bulamadin mi

İnşallah güzelim bende artık hep iyi düşünecem inşallah sonu iyi olacak inşallah bu defa olacak insallah hepimiz güzel haberler paylaşacaz

Aynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.

biz çok denedik bitkiselleri ama bir sonuç alamadık. ballı karışımlar, keçiboynuzu kürleri, aslanperçesi, klomen ilaç, vitamin , nisan yağmurları.. adıyamandan okunmuşş bir ekmek geldi ve bu süre içinde hatırlayamadığım bir çok şey. ne bulduysak yedik içtik yine de hala uğraşıyoruz. inşşallah mucize olur.

Dostum sorun sadece tıkanıklık ise mikrotese yada tese ile sperm bulunuyor o iyi yine hemen bulunuyor onda
Evwt bulunuyor ama hangi testler gerekiyor o oldugu zaman bizde bi ihtimal bu vardır dıe ümidim var

B
Bende sizinle aynı fikirdeyim mustafa eraslan ile görüstük cok umut verici konustu canınızı sıkmayın sorun edecek bisey yok dedi

Dostum daha dün ömer coşkun a giden ameliyatla vs hicbirsey bulunamayan bi adamin 11 ay sonra doğal yoldan eşi hamile kalıyor ama 11 ay düzenli o çayları içmiş Allahtan ümit kesilmez dostum vazgecme

Amin canim insaAllah tutunurlar sana bebegini kucagina alirsin. Allah hepimize nasip etsin.

Yok cnm ne
utanmasi burada bulamiyorum bi yerde buldum 600 milyon dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…