Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim klomeni kaan hoca verdi ya ikinaydir kullaniyor esim cok şaşırdım simdi denicem aslanpencesini cok sagol canim Allah razı olsun

bence sizin de durumunuz gayet umut verici. bizde 1 tane bile sperm bulunamadı. üzülmeyin. biz sizden daha kötü durumdayız

inşallah sonuç alırsınız. biz ne varsa uyguladık. eşim ameliyat da oldu sonuç hep sıfır. 5 yıl olacak. hiç bulunamadı ama her şeyimiz normal. testis boyutları, fsh , hormonlar, genetik kromozom her şey güzel sadece sperm yok ameliyatı da hiç bir şey bilmeden kullanmadan yaptırdık çok pişmanım . kaan hoca iyi mi ? durumunuzu paylaşın lütfen belki bana da ışık olursunuz.

bizim cok az da olsa cikisimiz 4-5 adet var ancak hareketli olmadigi icin dondurulamadi sanirim bizde micro tese olcaz bu ay artik daha fazla beklemek istemiyorum

Ayni durumdayız hemen hemen dostum ben şimdi bitkisel yollara döndüm eşim bi mikrotese oldu bu benim için kotu bi tecrübe oldu ama öğrendiklerim var bi kere hemen tüp bebek merkezine gitmek istiyorum Ömer Coşkun İbrahim Saraçoğlu Remzi Kök bunların hepsini deneyeceğim en son tüp bebek merkezine gidecem çünkü tahrip olan hücreler yenilenmiyor mikrotese sonucu o yüzden kimyasal ilaçlar almadan bitkilerle vücudu dengelemek istiyorum işin özü şansımızı arttırma çabası. .

evet . hemen ameliyata karar vermemeli. kürleri uygulamalı ve arada sperm testi yaptırmalı mutlaka. Allah yardımcımız olsun.

evet . hemen ameliyata karar vermemeli. kürleri uygulamalı ve arada sperm testi yaptırmalı mutlaka. Allah yardımcımız olsun.
Aynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.

Aynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.
Arkadaşım bende senin düşündüğünü düşünüyorum kesinlikle haklısın. Tüp bebek işlemi ameliyat en son çare öncesinde duyduğum herşeyden şansımızı denemek istiyorum. Bende hakan özkulun ürünlerini aldım eşime. 3 aylık süresi 3 aydan sonra tekrar test yaptırcak eşim

Arkadaşım bende senin düşündüğünü düşünüyorum kesinlikle haklısın. Tüp bebek işlemi ameliyat en son çare öncesinde duyduğum herşeyden şansımızı denemek istiyorum. Bende hakan özkulun ürünlerini aldım eşime. 3 aylık süresi 3 aydan sonra tekrar test yaptırcak eşim

Hiç tese yada mikrotese oldunuz mu daha önce. ?
Biz olduk spermler dollenmedi bide Tansel bey niye böyle oldu diye bize soruyo biz ona sormaya gittik o bizden önce davrandı o bize sordu kaldık birsey diyemedik..

Hiç tese yada mikrotese oldunuz mu daha önce. ?
Biz olduk spermler dollenmedi bide Tansel bey niye böyle oldu diye bize soruyo biz ona sormaya gittik o bizden önce davrandı o bize sordu kaldık birsey diyemedik..
Hayir olmadik sadece azospermi oldugumuzu ogrendik. Kistik fibrozis testi istedi doktor onu yaptircaz. Bizde de üretim var çıkış yok. Doğuştan sperm taşıyan kanal gelişmemiş dedi emre bakircioglu. Doğuştan hic olmamis demedi gelismemis dedi bizimde aklimizda acaba oluşmuş ama küçük mu kalmış büzüşmüş mü gibi düsünceler oluştu orayi açmaya gelişmeye yönelik bitkisellere basladik. Sizin sorun ne idi

Bizim azospermi idi ateşli hastalık geçirdi mi diye sordu Dr bilmiyoruz neyse bizede aynısını söylediler üretim var çıkış yok denildi 7 aya kadar iğne kullandı eşim ama stresli bi dönem di 7 ay sonrası ondan mi yoksa başka birşey mi sebep bilmiyoruz sperm bulundu mikrotese ile benden de yumurta toplandı aynı gün ama döllenme olmadı spermler kalitesiz denildi benimde yumurta kalitem düşükmus öyle dedi doktor ama bilmiyorum ki hiç bitkisel birsey kullanmadık takviye vs eşim kullanmadı ben folik asit kullandım ama olmadı işte.

Canim gozlerim dolu dolu okudum Allah bebegini bagislasin insaAllah Rabbim yavrunuza bir kardes yollar. Allah bizlerede nasip etsin. bizim ilk tesemizde sperm cikmadi. Allahin takdiri çok buyuk ol derse olur.

Canim ne yaptiniz tüp bebek tedavisine baslamistiniz degilmi yanlis hatirlamiyorsam.

Doktor seçimi çok önemli işinde bilgili uzmanlaşmış bir doktora gitmenin çok yararı var. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Sende eşine bitkisellere ikna etmeye çalış çünkü onun istemesi çok önemli. Geçmiş olsun.

Canim ne yaptiniz tüp bebek tedavisine baslamistiniz degilmi yanlis hatirlamiyorsam.
Evet canım benim başladık 6 embriyo döllendi şükür 5 i 3ml.güne geldi birinin durumu çok iyi değil diğerleri iyiymiş dondurdular canım dr 1 yada 2 ay sonra transferi yapacakmış dondurulmuşta şans daha yüksek dedi eşime ameliyat gerekmedi çok şükür darısı sizden iyi haber almaya inşallah ve inşallah tutunurlar bana embriyolarim kısmet artık yaşayıp gorecez inşallah hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize

Canım sizde kanal yokluğu mu var

Eşim sağolsun direnmiyor garibim ya ne dersem tamam diyo yeme noktasinda ama oda fastfood dan vazgeçmiyor o kötü doktora gelince Tansel bey iyiydi hatta biz bikaç arkadaş ona gitmiş başarılı olmuştu o yüzden gittik ve koşulsuz araştırmadan kabullendik adam kötü diyemem ama çok hassas bi zamanda kurduğu cümleler incitti o yüzden devam etmek istemiyorum orda bide dedim ya şansımı arttırmak istiyorum..umarım hepimiz mutlu sona ulaşıriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…