Kizlar merhabaaa biz tansel kaplancanda tedavideyiz 3.ayimizdayiz doktor bizi benim gelecek ay adetimle cagiriyor esimi tese yapacak bulursa hemen beni hazirlicaklar cok erken degilmi 3.ay oldu tedavi olali fsh 12
Testesteron 6
Ben biraz daha tedavi olalim dedim isterseniz 3 ay daha tedavi olursunuz ama degerler fazla degismez dedi
Kafam cook karisik bana bi akil verin
Kardeşim içini ferah Tut umarım başarılı olur sadece olacağına inan emin ol olacaktır o zaman..Bitkisel birsey kullandınız mi vitamin vs.
canim. aslanpencesi kuru dendyin inanin faydasinj goreceksinjz.
klomen fshyi yukseltiyor.
fsh ye takil. ayin derim bizde 67 fsh ye ragmen dogal. cikis vardi. 67 fsh ye ragmen 14 tane sperm. cikti soerm testinde ve yunurtalsdimin 5 ni dollendirdi.
Sperm olmasi bile bence ümit verici bizde hiç yok mikro tese de 12 sperm bulundu 7 si normaldi ama kalitesi iyi olmadığından dollenmedi şimdi o kadar üzülüyorum ki bizlere ama dua edelim birbirimize keşke buraya hamile olanlarda yazsa da umidimiz arsa. .
Arkadaslar merhaba , bizim sıkıntımız da azospermi kaan hoca ile tedavideyiz . 3. ayımıza girdik choromonin 5000 mg ve gnc arginmax man kullanıyruz fsh tedaviye basladığımızda 32 idi şimdi ise 1 e düştü testeron da malesef düşük o da 1 . kaan hocaya mail attık onun cevabını bekliyoruz ona göre tedaviye devam edeceğiz . sanırım mart nisan gibi ilk tesemiz olur . bunu dışında eşime arı sütü bal polen bol incir ve kuruyemiş , havuc yediriyorum. y delasyon testimiz temiz çıktı şu anda kromozom testinin sonucunu bekliyoruz . sizlerin tedavide uyguladığı kürler var mı?
Ayni durumdayız hemen hemen dostum ben şimdi bitkisel yollara döndüm eşim bi mikrotese oldu bu benim için kotu bi tecrübe oldu ama öğrendiklerim var bi kere hemen tüp bebek merkezine gitmek istiyorum Ömer Coşkun İbrahim Saraçoğlu Remzi Kök bunların hepsini deneyeceğim en son tüp bebek merkezine gidecem çünkü tahrip olan hücreler yenilenmiyor mikrotese sonucu o yüzden kimyasal ilaçlar almadan bitkilerle vücudu dengelemek istiyorum işin özü şansımızı arttırma çabası. .inşallah sonuç alırsınız. biz ne varsa uyguladık. eşim ameliyat da oldu sonuç hep sıfır. 5 yıl olacak. hiç bulunamadı ama her şeyimiz normal. testis boyutları, fsh , hormonlar, genetik kromozom her şey güzel sadece sperm yokameliyatı da hiç bir şey bilmeden kullanmadan yaptırdık çok pişmanım . kaan hoca iyi mi ? durumunuzu paylaşın lütfen belki bana da ışık olursunuz.
Ayni durumdayız hemen hemen dostum ben şimdi bitkisel yollara döndüm eşim bi mikrotese oldu bu benim için kotu bi tecrübe oldu ama öğrendiklerim var bi kere hemen tüp bebek merkezine gitmek istiyorum Ömer Coşkun İbrahim Saraçoğlu Remzi Kök bunların hepsini deneyeceğim en son tüp bebek merkezine gidecem çünkü tahrip olan hücreler yenilenmiyor mikrotese sonucu o yüzden kimyasal ilaçlar almadan bitkilerle vücudu dengelemek istiyorum işin özü şansımızı arttırma çabası. .
Insallah her sey yolunda gider sizin icin.esim ameliyat oldu demissiniz ne ameliyati oldu varikosel mievet . hemen ameliyata karar vermemeli. kürleri uygulamalı ve arada sperm testi yaptırmalı mutlaka. Allah yardımcımız olsun.
Aynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.evet . hemen ameliyata karar vermemeli. kürleri uygulamalı ve arada sperm testi yaptırmalı mutlaka. Allah yardımcımız olsun.
Arkadaşım bende senin düşündüğünü düşünüyorum kesinlikle haklısın. Tüp bebek işlemi ameliyat en son çare öncesinde duyduğum herşeyden şansımızı denemek istiyorum. Bende hakan özkulun ürünlerini aldım eşime. 3 aylık süresi 3 aydan sonra tekrar test yaptırcak eşimAynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.
Arkadaşım bende senin düşündüğünü düşünüyorum kesinlikle haklısın. Tüp bebek işlemi ameliyat en son çare öncesinde duyduğum herşeyden şansımızı denemek istiyorum. Bende hakan özkulun ürünlerini aldım eşime. 3 aylık süresi 3 aydan sonra tekrar test yaptırcak eşimAynen doktorlar işini yapıyor bitkisel olaylara inanmıyorlar ama bide gerçekler var alternatif tip neden bizde de ise yaramasın ki kaybedecek birsey yok zaten.
Hiç tese yada mikrotese oldunuz mu daha önce. ?Arkadaşım bende senin düşündüğünü düşünüyorum kesinlikle haklısın. Tüp bebek işlemi ameliyat en son çare öncesinde duyduğum herşeyden şansımızı denemek istiyorum. Bende hakan özkulun ürünlerini aldım eşime. 3 aylık süresi 3 aydan sonra tekrar test yaptırcak eşim
Hayir olmadik sadece azospermi oldugumuzu ogrendik. Kistik fibrozis testi istedi doktor onu yaptircaz. Bizde de üretim var çıkış yok. Doğuştan sperm taşıyan kanal gelişmemiş dedi emre bakircioglu. Doğuştan hic olmamis demedi gelismemis dedi bizimde aklimizda acaba oluşmuş ama küçük mu kalmış büzüşmüş mü gibi düsünceler oluştu orayi açmaya gelişmeye yönelik bitkisellere basladik. Sizin sorun ne idiHiç tese yada mikrotese oldunuz mu daha önce. ?
Biz olduk spermler dollenmedi bide Tansel bey niye böyle oldu diye bize soruyo biz ona sormaya gittik o bizden önce davrandı o bize sordu kaldık birsey diyemedik..
Bizim azospermi idi ateşli hastalık geçirdi mi diye sordu Dr bilmiyoruz neyse bizede aynısını söylediler üretim var çıkış yok denildi 7 aya kadar iğne kullandı eşim ama stresli bi dönem di 7 ay sonrası ondan mi yoksa başka birşey mi sebep bilmiyoruz sperm bulundu mikrotese ile benden de yumurta toplandı aynı gün ama döllenme olmadı spermler kalitesiz denildi benimde yumurta kalitem düşükmus öyle dedi doktor ama bilmiyorum ki hiç bitkisel birsey kullanmadık takviye vs eşim kullanmadı ben folik asit kullandım ama olmadı işte.Hayir olmadik sadece azospermi oldugumuzu ogrendik. Kistik fibrozis testi istedi doktor onu yaptircaz. Bizde de üretim var çıkış yok. Doğuştan sperm taşıyan kanal gelişmemiş dedi emre bakircioglu. Doğuştan hic olmamis demedi gelismemis dedi bizimde aklimizda acaba oluşmuş ama küçük mu kalmış büzüşmüş mü gibi düsünceler oluştu orayi açmaya gelişmeye yönelik bitkisellere basladik. Sizin sorun ne idi
Canim gozlerim dolu dolu okudum Allah bebegini bagislasin insaAllah Rabbim yavrunuza bir kardes yollar. Allah bizlerede nasip etsin. bizim ilk tesemizde sperm cikmadi. Allahin takdiri çok buyuk ol derse olur.Size hikayemi anlatmak istedim umudunuzu kaybetmeyin. 2009 yılından beri üyeyim fazla yazmasamda hergün takipdeyim. Evlendiğim yıl tanıştık azospermiyle apar topar hiç bir araştırma yapmadan üçüncü gün tüp bebek merkezinde bulduk kendimizi. Hiçbir araştırma yapmadan Bülent traş bizi tedaviye aldı ben ilaçlara başladım eşimi teseye alacaklardı doktor pesayı bir deneyelim bulamazsak teseye alırız demiş eşime çok şükür pedalda sperm bulundu fakat 15-20 adeti geçmeyecek kadar 9 yumurtanın ikisi döllendi iki transfer yapıldı fakat negatifle sonuçlandı olsun dedik en azından spermin varolduğunu biliyorduk iki yıl sonra maddi imkansızlık nedeniyle üniversite hastanesinde denemek istedik yine öncesinde hiçbir tedavi olmadan başladık beni aldılar tedaviye sonra yine tese çok şükür sperm bulundu az sayıdada olsa bu sefer 15 yumurtanın ikisi döllendi iki transfer yapıldı sonuç negatif. Artık biraz bilinçlenmiştik neden negatif olduğunu araştıracaktım ikinci tedâvimi Mehmet erdemde oldum dağılsın çok ilgilendi bizimle bizden genetik testler istedi temiz çıktı sonra hocaya tekrar görüştüm bana istediğin kadar tüp bebek yaptır spermler kalitesiz dölleme yeteneği çok zayıf sperm belli bir evreye kadar gelişiyor fakat dışarıya atılamadığından bir yerden sonra gelişim duruyor dedi ve bize kaan aydostu önerdi bir yıl sonra kendimizi toparlayınca kaan beye gittik fsh yüksek testlerin düşük dedi ve sizde sperm bulunması bir mucize dedi. Ben inanmıştım Rabbim bir tek spermi bize nasip ettiyse bir gün bebeğimizde verecekti. Kaan beyde eşim dokuz aylık bir tedaviye başladı ve artık tüp bebeğe geçebiliriz dedi tekrar Mehmet hocada tedavi olmak istedim fakat kendisi özel bir merkeze geçmişti olsun dedik doktor doktordur ve başka bir hocada tedavi olduk bu sefer bende çörek otu bal tarçın karışımı kullandım ve yine tese 17 sperm bulundu bendende 15 yumurta toplandı 5 Tane embriyo oluştu iki tanesi çok kaliteliydi ve transferim oldu bu sefer hiç yatmadım dinlenmedim umursamadım nasıl olsa tutmayacak dedim eşim merakında transferin 10 inci günü gebelik testi almış yap dedi ama benim umurumda değil olmadı boşver dedim negatif görmekten bıkmıştım artık ısrarına dayanamadım testi evde gece uyumadan yaptım inanamadım şoka girdim çift çizgiyi görünce Allah sizlerede nasip etsin inşallah hamileysim ama buna biz bile inanamazken çevredekiler nasıl inansın biz hiç kimseden saklamamıştık herkesin duasını almıştık ve nihayetinde ikizlere hamile olduğumu öğrendim şu anda 3. Yaşında mis kokulu bir kızım var ikiz gebelikti ama diğerinin kalp atışını duyamadık şimdi sekiz aydır eşim yine tedavide nasip olursa Aralık ayının ilk haftasında yeniden deneyeceğiz kısmet artık biz bebeğimizin olmasını çok istedik şimdiki bebeğimde kızımın yanlız kalmaması ve tabi kendimiz içinde çok istiyoruz bu dördüncü ve son tese olacak bundan sonrasına doktorlar izin vermiyor yani son şansımız burada herkesin yazdıklarını okumuşumdur hiç bir zaman vazgeçmeyin bir spermi nasip ettiyse yüce yaradan bir gün bebeğinizde sizlere nasip edecektir her zaman dualarımdasınız için o kadar acımışki doğum anında bile sizlere dua ettim. Çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar tedavi sürecimizde sizlere yazacağım buradan
Canim ne yaptiniz tüp bebek tedavisine baslamistiniz degilmi yanlis hatirlamiyorsam.Canım ilaclardanmi kürlerden mi bilmem ama ilk bir sene canlı cansız hiçbir hücreye rastlanmadı hatta eşim hiç umutlu değildi ne zorluklar ile yedirebildim kürleri ve ilaçları 1 sene sonra 6 ay ilaç ve kürlere başladık 1 2 ölü çıkmaya başladı birde dr eşimin mesleğinden olabileceğini söyledi eşim 2 senedir döneri bıraktı ama biraktiginda çıkış birazda olsa başlamıştı fayda gören de var görmeyende hatta 2 ay önce zarzor içmeye başladı keçi boymuzunu geçen sene 5 6 ay hergün havuç suyu sıkıp icırdim pes etme çünkü gerçekten eşim pes ettiği zaman ben de etmek üzere oluyordum
Doktor seçimi çok önemli işinde bilgili uzmanlaşmış bir doktora gitmenin çok yararı var. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Sende eşine bitkisellere ikna etmeye çalış çünkü onun istemesi çok önemli. Geçmiş olsun.Bizim azospermi idi ateşli hastalık geçirdi mi diye sordu Dr bilmiyoruz neyse bizede aynısını söylediler üretim var çıkış yok denildi 7 aya kadar iğne kullandı eşim ama stresli bi dönem di 7 ay sonrası ondan mi yoksa başka birşey mi sebep bilmiyoruz sperm bulundu mikrotese ile benden de yumurta toplandı aynı gün ama döllenme olmadı spermler kalitesiz denildi benimde yumurta kalitem düşükmus öyle dedi doktor ama bilmiyorum ki hiç bitkisel birsey kullanmadık takviye vs eşim kullanmadı ben folik asit kullandım ama olmadı işte.
Evet canım benim başladık 6 embriyo döllendi şükür 5 i 3ml.güne geldi birinin durumu çok iyi değil diğerleri iyiymiş dondurdular canım dr 1 yada 2 ay sonra transferi yapacakmış dondurulmuşta şans daha yüksek dedi eşime ameliyat gerekmedi çok şükür darısı sizden iyi haber almaya inşallah ve inşallah tutunurlar bana embriyolarim kısmet artık yaşayıp gorecez inşallah hepimiz mutlu haberler veririz birbirimizeCanim ne yaptiniz tüp bebek tedavisine baslamistiniz degilmi yanlis hatirlamiyorsam.
Canım sizde kanal yokluğu mu varBizim azospermi idi ateşli hastalık geçirdi mi diye sordu Dr bilmiyoruz neyse bizede aynısını söylediler üretim var çıkış yok denildi 7 aya kadar iğne kullandı eşim ama stresli bi dönem di 7 ay sonrası ondan mi yoksa başka birşey mi sebep bilmiyoruz sperm bulundu mikrotese ile benden de yumurta toplandı aynı gün ama döllenme olmadı spermler kalitesiz denildi benimde yumurta kalitem düşükmus öyle dedi doktor ama bilmiyorum ki hiç bitkisel birsey kullanmadık takviye vs eşim kullanmadı ben folik asit kullandım ama olmadı işte.
Eşim sağolsun direnmiyor garibim ya ne dersem tamam diyo yeme noktasinda ama oda fastfood dan vazgeçmiyor o kötü doktora gelince Tansel bey iyiydi hatta biz bikaç arkadaş ona gitmiş başarılı olmuştu o yüzden gittik ve koşulsuz araştırmadan kabullendik adam kötü diyemem ama çok hassas bi zamanda kurduğu cümleler incitti o yüzden devam etmek istemiyorum orda bide dedim ya şansımı arttırmak istiyorum..umarım hepimiz mutlu sona ulaşıriz..Doktor seçimi çok önemli işinde bilgili uzmanlaşmış bir doktora gitmenin çok yararı var. Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın. Sende eşine bitkisellere ikna etmeye çalış çünkü onun istemesi çok önemli. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?