Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CANIM EŞİM OZOSPREM DEĞİL AMA SPERM SAYISI GENE COK DÜŞÜK VE HAREKETSİZLİK HIC YOKTU ILK TESTTE PROMOTİL KULLANDI EŞİM İKİ AYDIR

GERÇEKTENMI CANIM ALLAH RAZI OLSUNNNN DUALARINIZ KABUL OLSUN BU İLERİ HAREKETLİLİK AZ ONA RAĞMENDE OLURMU DERSIN.

Dogru arkadasım cok haklısın en azından bıze umut olur yeniden başlasın o zaman

Sizde sorun azospermi onu merak ettim arkadasım

Merhaba bu ömer coskun ilacları ıle hamile kalan arkadaşi tanıyor musunuz aceba bizde 3 ay düzenli kullandık ama kandırıldıgımızı düsünüyoruz bilginiz var mı

Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum. 10 aylık evliyim ve yaklaşık 1 ay önce esimin azosperm olduğunu öğrendik. Yapılan iki sperm testinde de sonucumuz sıfır. Fsh, lh, prolaktin, TSH, total testesteron yani tüm hormonlar normal değer aralıklarında. Ultrason sonuçlarımız normal. Genetik test sonuçlarımızı bugün aldık onlarda da bir sorun çıkmadı. Yaklaşık 20 gündür doktorumuzun verdiği klomen ilacı ve yanında incir kürü ve keçi boynuzu kürü kullanıyoruz. Bizimle aynı durumda olan var mı ya da şansımız nedir bununla ilgili fikrinizi söylerseniz, tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız memnun olurum. Her şey gönlünüzce olur inşallah.

Eger hormonlar normalse akla varikosel kanal tikanikligi yada yoklugu veya genetik problem gwliyor.yani aslinda once buna bakilmasi gerekmezmi sonucta kanal tikanikligi yoklugu varsa klomenin yada bitkisel birseyin cok anlami olmaz.urologunuz bunlarla ilgili birsey demedimi

Bende sece44 e katılıyorum hemen tese yada mikro tese olmayın araştırın iyi bi doktora gidin derim madur olarak

Merhaba geçmiş olsun bizimde durumumuz sizinle ayni eşimin hormonları normal sperm testi sıfır. Dogustan sperm taşıyan kanalın gelişmediği soylendi. 5 gundur panax, e1, reishi mantarı ve natromin hippocastimun kullanmaya basladık. Harnup pkmezi de yediriyorum iki gundur. Nohut kürünede başlıycam.Yaşadığımız yerde genetik bolum ve labaratuvarı yok en yakın zaman da bizde genetik testi yaptırcaz.

Hayır kanal tikanikligi ile ilgili herhangi birsey soylemedi. Netten okuduklarım sebebiyle ben sordum eğer kanal tikanikligi olsa idi hiç meni çıkışı da olmazdı dedi. Kanal tikanikligi nasıl hangi testlerle anlaşılıyor ki. 2 ay klomen sonrası tekrar sperm testi yapmamızı söyledi.

Peki kanalın gelişmesini nasıl anlaşıldı hangi test ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…