BELGİN çok tatlısın ya kız dur daha test sonucu bile yok.bak heyecanlanıyorum ben :)))) hem ben o hayvanı sevmem pek rahat ol yumurtayı bile daha çok seviyorum :)))) ah canım inşallah ümitler hayaller suya düşmez.KIZLAR İYİKİ VARSINIZ YA..
canımaldığım yere götürdüm bir hal çaresi düşünürüz olmazsa yenisini veririz dedi elbise 36 bedendi adam 36 bedeni bile daralttınızmı dedi ama beli biraz boldu napıyımkaydirigubbakcemile3
BELGİN çok tatlısın ya kız dur daha test sonucu bile yok.bak heyecanlanıyorum ben :)))) hem ben o hayvanı sevmem pek rahat ol yumurtayı bile daha çok seviyorum :)))) ah canım inşallah ümitler hayaller suya düşmez.KIZLAR İYİKİ VARSINIZ YA..
canım düşmez inşallah hep dua ediyorum. Sen başı çekte yazın hayırlı haberlerimizi patlatalım ardarda bizlerde inşallah :))
ben kaçar arkadaşlar evcağızıma gideyim zaten patladım bugün akşam fırsat bulursam girerim. Lodostan herhalde vallahi içmiş gibiyim kafam dönüyor:))) Hepiciğinizi öpüyorum :)))
hadiii ben kaçar akşam yine girerim yaprak dökümü başlamadankaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar MELİS opuyorumnanaktan nasılsın
bnde hamile olmak istiyorum sizleride hamile görmek istiyorum
olsun tatlım önemli değil :1hug: iyiyim bende gün vardı günden geldim KURAN günü hepimiz için dua ettim, şimdide geldim bi taraftan yemeği koydum bi taraftan buralara takılıyorum falan zaman geçiriyorum işte bayanssulusmile boshayallersmile
Allah kabul etsin canım sağol.bende kalkıcam yamek hazırlamaya şimdi ya şaşkın şaşkınım faf gibi yani :)))))) kolay gelsin canım gündüz biyerlere gidince yada misafirin olunca akşamı sıkışık oluyo evdeki işler.
herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?