Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar şimdi tvde duydum adamın birisinin 13 tane çocuğu olmuş kimisi doğmuş ölmüş kimisini dogmadan kaybetmiş yine konu biraz önceki kelimeme geldi allahın vermeye gönlü olmazsa ne olursa olsun boş allahım böyle acı yaşatmasın kayıp daha zor...

canım düşmez inşallah hep dua ediyorum. Sen başı çekte yazın hayırlı haberlerimizi patlatalım ardarda bizlerde inşallah :))

canımaldığım yere götürdüm bir hal çaresi düşünürüz olmazsa yenisini veririz dedi elbise 36 bedendi adam 36 bedeni bile daralttınızmı dedi ama beli biraz boldu napıyımkaydirigubbakcemile3

maaşallah ben kilo vermeye çalışıyorum vallahi:))) ben de bir zamanlar 36 bedendim. Uzun birr süredir 38 im :))) Ah bi 5 kilo atabilsem :)[/QUOTE]
canım aslında bende normalde 38 giyiyorum kilom 50 52 arası ama o elbisenin nedense bel kısmı hoşuma gitmemişti çok bol duruyordu..opuyorumnanaktan

sensin tatlı aman napalım böyle şeyler konuşup acımızı unutuyoruz iyiki sende varsın canım...opuyorumnanaktan

ben kaçar arkadaşlar evcağızıma gideyim zaten patladım bugün akşam fırsat bulursam girerim. Lodostan herhalde vallahi içmiş gibiyim kafam dönüyor:))) Hepiciğinizi öpüyorum :)))

canım düşmez inşallah hep dua ediyorum. Sen başı çekte yazın hayırlı haberlerimizi patlatalım ardarda bizlerde inşallah :))

İNŞALLAH İNŞALLAH :))))))))))

BELGİNİM haklısın valla rabbimiz vermezse bizim almak ne haddimize allah önce hayırlı hamilelik hayırlı doğum ve sonra hayırlı eli ayağı düzgün zekası tam hayırlı evlatlar versin hepimize.

ben kaçar arkadaşlar evcağızıma gideyim zaten patladım bugün akşam fırsat bulursam girerim. Lodostan herhalde vallahi içmiş gibiyim kafam dönüyor:))) Hepiciğinizi öpüyorum :)))

hadiii ben kaçar akşam yine girerim yaprak dökümü başlamadankaydirigubbakcemile3

görüşürüz kızlar yaprak dökümü ve unutulmaz gecesi bu gece zaten unutulmazda o eda bebeğim dedikçe ağladım şimdiye kadar maşallah 9 ay boyunca dedi halada diyo oda bende ağlamaya devam :)))))))

belgincim gerçekten çok gizli olmuş açıklaman.ne olduğu hiç belli değil:)))) ben yemeğe dalmşım mutfakta.bil. açık olduğunu unuttum.neyse yemekten sonra gelirim yine öptüm hepinizi...

gamze kız ne pişircen belgin cok hamartsın ay erkenden işini bitiriyosun sonra yemegini erkenden koyuyorsun gezmelerde gidiyosun kızlar ben şu an tanıdıklarımla görüşmek istemiyorum sorucaklar diye neden sizce

olsun tatlım önemli değil :1hug: iyiyim bende gün vardı günden geldim KURAN günü hepimiz için dua ettim, şimdide geldim bi taraftan yemeği koydum bi taraftan buralara takılıyorum falan zaman geçiriyorum işte bayanssulusmile boshayallersmile

Allah kabul etsin canım sağol.bende kalkıcam yamek hazırlamaya şimdi ya şaşkın şaşkınım faf gibi yani :)))))) kolay gelsin canım gündüz biyerlere gidince yada misafirin olunca akşamı sıkışık oluyo evdeki işler.

herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 saf gibi dicektim canım kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canım gönlünden geçen dileğin dilindeki duan aklındaki muradın her neyse allah tez zamanda gerçek kılsın ve kabul etsin inşallah.herşey gönlünce olsun.allah darda olan tüm kullarını tez vakit feraha çıkarır inşallah.

bende diyorum faf ne demek bilmiyorumkismile güldürdün kız beni ALLAHTA seni güldürsün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…