tabi ederiz canım etmezmiyiz kader arkadaşım olumunekankayizsmile ALLAH gönlünün muradını versin inşaallah :Saruboceq: gönlündeki kalbindeki neyse tez zamand agerçek olsun inşaallah :Saruboceq:herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
bende diyorum faf ne demek bilmiyorumkismile güldürdün kız beni ALLAHTA seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
,herkese ıyı aksamlar!kızlar sızden bısey rıca edebılır mıyım?canlarım ya ben bu aralar baska bır derdın sıkıntının ıcındeyım,gercekten zor gunler yasıyorum.nedenını ne olursunuz sormayın.allah rızası ıcın bana dua eder mısınız kızlar lutfen.allah gonlumdekının gerceklestrsın ınsaalh.mumının mumıne cıkarsızca yaptıgı dua en makbuluymus kızlar.bana dua edın lutfennnn.dua gonderenden de gonderemeyenden de allah razı olsun
iyilik ne olsun melissss
sen nasilsin?
iyiyim çok şükür bende yok bi yaramazlık can sıkıtısı işte girmedin bugün
allah iyilik versin..
evet canim giremedim islerim vardi ders calisiyorum tekrar sinavim var
allah ın izniyle yarın akşam tefriciyeye başlıyorum allah makbul kılsın inşallah kabul etsin temmuz a kadar bitiririm inşallah yarın akşam herkese dua ile başlıcam okumak zor değil ama Allah kabul eder inşallah!
belgin melish seyretmiyosunuz galiba bitmek bilmeyen yaprak dökümünü :))) milli maç var eşimde onu seyrediyor :))
allah kolaylık versin canım.10 gün öncesine kadar bende gezip tozmaktan bilg a elim süremezdim ama şimdi çıkmamam gerekiyo cumartesiye kadar hayırlısıyla bi sonucu alalımda sonrasını ozaman düşünücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?