Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadii bakalım o gün en mutlu günün olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu ne yoğunluk kızlar melis 12. gün kande gebelik cıkan ve hala idrarda cıkmayan arkadaslerımız var oyüzden ben yapmaya cesaret edememiştim sende takılma inşallah şuan hamilesindir

aman kızlar burda ne kadar az kişi olursak o kadar iyi ama azoluların burda dertleşmeside iyi yani acıkcası

bu ne yoğunluk kızlar melis 12. gün kande gebelik cıkan ve hala idrarda cıkmayan arkadaslerımız var oyüzden ben yapmaya cesaret edememiştim sende takılma inşallah şuan hamilesindir

evet canım kalabalığız bugünlerde ben zaten çıkamıyorum fazla.sağlık ocağına kadar gidebiliyorum.nebileyim yaptım işte inşallah vardır bebiş.

evet umut ta olacaksın bizim gibi . Ben de şimdi eşimle görüştüm raporla falan uğraşmayalım dedim:)) Zaten hiç sevmem hastane muhabbetini .. Ama tanıdık doktor bulabilirsem o zaman yapabilirim ayhhh bilmiyorum ya. Beni çevrem geniş bir kaç tandık var ama bakalım ya kısmet...

ne yaptın anlat bakalım belgincim.gelirim belki:))
canım aramızda hamile var MELİSHH canı çeker yaaa ama gizlice anlatıyım hani yumurtası oluyoya yiyoruz kanatları var ondan pipşiyor şimdi
belgin elbisen noldu halledebildinmi ?

canımaldığım yere götürdüm bir hal çaresi düşünürüz olmazsa yenisini veririz dedi elbise 36 bedendi adam 36 bedeni bile daralttınızmı dedi ama beli biraz boldu napıyımkaydirigubbakcemile3

BELGıN çok tatlısın ya kız dur daha test sonucu bile yok.bak heyecanlanıyorum ben :)))) hem ben o hayvanı sevmem pek rahat ol yumurtayı bile daha çok seviyorum :)))) ah canım inşallah ümitler hayaller suya düşmez.KIZLAR ıYıKı VARSINIZ YA..

canımaldığım yere götürdüm bir hal çaresi düşünürüz olmazsa yenisini veririz dedi elbise 36 bedendi adam 36 bedeni bile daralttınızmı dedi ama beli biraz boldu napıyımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

maaşallah ben kilo vermeye çalışıyorum vallahi:))) ben de bir zamanlar 36 bedendim. Uzun birr süredir 38 im :))) Ah bi 5 kilo atabilsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…