Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canım ya siz böle söleyince içim kıpır kıpır oluyo ama fazla uçmak istemiyorum nekadar yüksekten düşersen hasar okadar büyük oluyo çünkü.hayırlısı artık nasipse olucak allahın izniyle değilse oda bahtımıza artık ne diyelim.

canım herşey dahilin anlamı transfer,tesa,spermlerin yıkama takip işlemi,yumurta toplama işlemi,ve bu işin olmazsa olmazı lucrin iğneleri bir iğne daha vardı yumurta toplamadan önce adını hatırlayamıyorum fiyata dahil olanlar bunlar.ama ilaçlar sadece dahil olanlarla sınırlı değil.rapor çıkart madık biz zaten sgk lı değildi klinik ama birkaç yere daha bilgi amaçlı sorduğumuzda arada çok büyük fak yoktu çok azını karşılıyodu sgk.biz 3 merkeze sorduk 1 tanesi sgk lı diğer ikisi tamamen özel bizim yaptırdığımız sgk lı olanla 1000 tl oynuyodu ay çok karışık yazdım galiba :)))kusura bakma

MELİSÇİM...lütfen sen moralini yüksek tut...içime doğuyo senin tutunacak inşallah....teyzem 50 yaşında olduğu için tüp yapıldı..tabi yaş faktörü önemli...

ah canım ya inşallah olur valla hepinizden allah razı olsun allah hepinize ettiğiniz duaların kat kat fazlasını versin valla beni çok duygulandırıyosunuz.
teyzen neden okadar beklemiş canım onların sorunu nedir?

kızlar bende 4000 tüp bebeğe 1500 teseye 5500 ytl ödedim nakit...ist tüp bebekte raporlu olsaydı 4000 lira 2500 olacaktı fakat çıkaramadım yani 1500falan oynuyor arada....3yıllık evilik şartı kalktımı bu arada ben yaparken hala vardı....

Benim sorduklarımdan da edindiğim izlenim aynı yönde yani 1000TL ucuz olsun diye rapor zahmetine deymez diye düşünüyorum. Tabi imkanı olmayanlar için büyük meblağ onlara Allah kolaylık versin ama kendimiz için çok fark görmüyorum açıkçası. eğer yarıyarıya gibi olsaydı ben de raporu zorlardım ama %20-30 luk indirim için değmeyeceğini düşünüyorum. o da yıpratıcı bir süreç çünkü.

canım zaten 40 yaşında evlenmişti...3 kez tüp denemesi yaptı başarılı olamadı 1 kezde kendiliğinden kalmıştı oda düşmüştü 2 aylıkken yani yaştan canım bence...adet görülse de yeterli değil rahim çeperi çok önemli bu işte...

fiyatlar hemen hemen aynı gibi her yerde.ama rapor çıkartmak için para harcanıyo diye dediler yalanmı ş heralde :)))))ama kocadan kaynaklı durumlarda 3 yıl şartı yok deniyodu sanırım.

rapor çıkarmak çok zor bence özellikle istanbulda...ben biraz sordum...tüm tetkikleri kendileri yeniden yapmak istiyorlar rahim filmini falan...onu da dijital değil devlette eski ağrılı yöntemlerle....sonuçları uzun zamanda çıkıyor gel git oluyorsun...ayrıca uzun kuyruklar olduğu için bu işte bana 6-7 ayda ancak sıra gelir demişlerdi...yani ben zaten 3 yıllık evilik şartını sağlamıyodum uğraşmadım...ama şimdi o şart kalksada borç alacağım kredi çekeceğim ve raporsuz yaptıracağım...hala ilk yaptırdığım 5500 ü ödüyorum tabi:) önce onun bitmesi lazım....bu arada teseyi emre bey yapacağı için tüp tedavisinide umutta olmak zorundayım değilmi???

ay canım ya allah yardımcısı olsun.bazı kadınlar 38 de başlıyo menepoz durumlarına ister istemez vücut yadırgar o yaştan sonra.

ayy canım benim bende anacımla beraber oturuyorum:))) ne güzel ohh misss vallahi :)) Benim de canımın gece 12 de kokoreç çekmesi gibi senin de canının çekmeleri bitmiyo demek ki :)) Canımız sağolsun bi de bebişimiz olsun:) Allah anacıklarımızı da başımızdan eksik etmesin :)

canım çok geçmiş olsun bir yaştan sonra kırıkta zor oluyor inşallah en kısa zamanda iyileşir.
canım tek diyeceğim allahım bu sefer yüzünü güldürsün
kimse günaydınımı kabul etmedi bende küstüm gidiyorum :umursamaz: senağlama senağlama
günaydın canım küsme...

ayy çok üzüldüm allahın vermeye gönlü olmazsa eğer ne yapsak boş her şey boşsenağlama

slm kızlar.yazmışsınız da yazmışısınız walla.oku oku bitiremedm.HARZEMCıM geçmiş olsun canım.ESPOıR dünmüş ama mutlu yıllar yinede:))

iyim canlarım.atama isticem ya merkeze bi taraftan okul bakıyorum bi tarftan ev.heycanlıyım yani.siz nasılsınız?

sagol tatlım iyiyim sen nasılsın heyecan sardı dimi...

iyiyim canım ya.ay evet çok heycanlıyım allah inşallah bu sefer nasip eder diyorum.son günler hepten bunaltıyo ya.

iyim canlarım.atama isticem ya merkeze bi taraftan okul bakıyorum bi tarftan ev.heycanlıyım yani.siz nasılsınız?

iyiyim canım sağol bende bende heycanlıyım :))).allah yardımcın olsun hayırlısıyla inşallah iyi yerlere iyi ortamlara düşersin.

hakkında hayırlısı gamzeciğim inşallah gönlünün istediği olur bizde iyiyiz ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…