Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bende 2teseden sonra cok umutsuz oldum ama rabbime cok sukur.ben umudumu tekrar kazandim insallah sizde kazanirsiniz.eşine sadece 6ay themra urunlerini kullandır allahin izniyle sonucu sende gorursun.

Cnm bende 2teseden sonra cok umutsuz oldum ama rabbime cok sukur.ben umudumu tekrar kazandim insallah sizde kazanirsiniz.eşine sadece 6ay themra urunlerini kullandır allahin izniyle sonucu sende gorursun.

bu ürünleri kullandıktan sonra nasıl bir sonuç aldınız kısaca bahsedermisiniz. birde çoz kısa azo sebebiniz bizde sebepsiz bir azo vardı

Kizlar kök hucre diye bir tedavi henüz yok kaan hoca var diyor ama ben arastirdim malesef daha yazida uygulamali birsey yok.benim konustugum bircok doktor bana yumurta dondurmmi belki 10 sene sonra olabilecegini soylediler.zaten 32 yasindayim 42 de imkansiz zaten.oyuzden ben bitkisel kur öneriyorum.ve acve hurmasina 41 yasin ve meryem suresi okuyup yarim esiniz yarim siz ve cek
bu ürünleri kullandıktan sonra nasıl bir sonuç aldınız kısaca bahsedermisiniz. birde çoz kısa azo sebebiniz bizde sebepsiz bir azo vardı
Bugun esim test verdi ve sonuc sasirtici sayi 1.4 bin pellet testinde 33 D sperm çıkmış yani gunde 2kez kullanmasi ise dahafazla yaramış.bizim azo sebebimiz bilinmiyor.varikosel var ama o sebep degil.butun testler normal.bu ilaclari 2teseden sonra esim kullandi.3teseyi doktorlar yapmayiz diyorlardi bizde alternatif cozum ararken bulduk ve öneren kisiden allah razi olsun.3teseye gerek kalmadan normal cikisla bulundu ve suan donduruldu.buay tekrar deneyecegiz cok sukur esim ameliyat olmayacak.bence 1yila kadar sadece bu kurleri kulanin faydasini goreceksiniz.bizim tam 1yil oldu kulanalali

canım bunları nasıl sipariş veriyoruz kredi kartı kullanmıyoruz

Canım themranın hangi ürünlerini kullandı eşin ?

Kizlar bu dedigim bitkesel urunleri aktardan alabilirsiniz tanesi 20 tl balli zencefilli macun keciboynozlu harnuplu macun esim tansel beyde tedavi oluyor ama hormon ignesi falan hicbirsey kulkanmadik busefer sadece promotil tozu kullaniyoruz.

Kizlar bu dedigim bitkesel urunleri aktardan alabilirsiniz tanesi 20 tl balli zencefilli macun keciboynozlu harnuplu macun esim tansel beyde tedavi oluyor ama hormon ignesi falan hicbirsey kulkanmadik busefer sadece promotil tozu kullaniyoruz.
Canim bu ilaclari kullandiktan sonrami cikti birde suan cikanlari dondurttunuzmu

Kizlar urunleri tekrar yaziyorum.aktarlarda bulabilirsiniz.biz aktardan aldik.themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.ve son bir aydirda doktorun verdigi promotili kullaniyor.6ay ve 1yil kullansin esiniz faydasini gorursunuz insallah.bizde sorun yok sebep bulamadilar. Fsh ilk yüksekti düştü. Sonra kaan hocanin verdigi ilaclar yuzunden kadinlik hormonumuz artti onlari birakti.igne tedavisi oldu ondada sadece 9 sperm buldular simdi rabbime cok sukur ağrısız ameliyatsiz bulundu insallah bu sefer transfer olur.rabbim herkrsin gonlundekini versin

2 teseden sonra bu sekilde cikmasi bir mucize

Merhaba canım. Yazdıkların umut oldu. Belki hatırlarsınız eşim yaklaşık 3 hafta önce tese olmuştu sonuç sıfır çıkınca bir an her şey buraya kadar diye düşünmüştüm. Tekrar bakınca yazılanlara dedim "yeniden başlama vakti geldi ". Yaz tatiline kadar söylediğin karışımları temin edip kullandırıcağım eşime sonra da büyük ihtimalle Tansel Kaplancan la tedavi başlarız. ( bu arada tese sonrası Tansel bey ve Bahçeci sağlık grubu ile telefon ve whatsapp yoluyla görüştüm olumlu geldiler bana).

Merhaba Behzay hanım.Ben eskilerdenim,bütün sayfa bizim için kapandı derken bakalım gelişme varmı diye girdim.yazınızı görmek beni sevindirdi.gözünüz aydın bu arada.Ne kaadar güzel bir gelişme.mutluluğunuzu tahmin edebiliyorum.Umarım bu mutluluk bir bebeklede taclanır.Eşimde 2 defa microtese oldu ve malaesef sperm elde edemedik.Bu ürünlerin resimlerini atman mümkünmü?Neden bilmiyorum ama eşime kullandırmak istiyorum.bizim durum biraz vahim.ama denemeye değer galiba.böyle hiçbirşey yapmamakta insanı yıpratıyor.bizim için tüm yol kapanmış görünüyordu.eşim uzun yıllar iğne tedavisi oldu ve artık iğne tedavisi olmadan ne yapabilirim diye araştırırken bu yazı inanılma mutlu oldum.Umut ediyorum aynı mutluluğu bizde yaşarız.

hangi doktora gittiniz acaba siz?

Cnm benim yazilarima bakarsan o kadar umutsuzdum ki evlatlik almayi dusunuyordum.bana surekli kibrisa git cok istiyorsan dediler olmaz dediler ama rabbime cok sukur iman varsa imkanda vardir.ben umudumu kazandim insallah sizlerde kazanirsiniz ve ben inaniyirum derdi veren dermanda verir zamani varmis diyorum esime fayda etti insallah sizin eslerinizdede fayda saglar

Cnm ben okadar doktor ve hastane gezdim doktordan cok memnunum net olmasi cok guzel insallah sizde fayda gorursunuz

Kizlar resim atmayi denedim ama olmuyor themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullaniliyor fiyalari 20+20+30=70 tl ve bir aylik maliyeti cok fazla degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…