Evet Kaan hoca bize de öyle vermişti ama şuan Tansel hoca verirse kalçadan söylicek galiba doktora bakıyor yani ne şekilde olacağıKaan hoca bize choriomunu kol deri altı veya göbekten demişti
Ayyy ne kadar güzel bir haber aslında inancımız biraz zayıf mı nedir bilmiyorum ama eğer Rabbim ol derse olacak. Siz ne şekilde tedavi oldunuz nasıl biraz anlatabilirseniz çok memnun oluruz. Rabbim size yavrunuzla eşinizle beraber sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahKızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum geriye dönük biraz okuyabildim.Umutsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin aynı durumlardan bizde geçtik eşim ilk tese olduğunda sıfır sperm çıktı ve doktor boşa uğraşmayın tıp yetersiz bu durumda demişti.Ben ikinci tedaviye başlamak istemedim eşimin ısrarıyla araştırmalar sonucunda istanbul şişli memorialde Dr Murad Başer'de tedaviye başladık yaklaşık bir seneye yakın sürdü 5.güne sadece iki embriyo geldi ve şükürler olsun 15 aylık bir oğlum var.Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
yumurta toplama sonrası sanclarım oldu , 10 tane yumurta topladılar. ancak eşimin TESE operasyonu sonucu sperm hücresine rastlanmadı.. tedavimiz iptal oldu yani.. hakkımızda hayırlısı..
Doktor deri alti dedi ama tedavinin ikinci ayinda hic etki etmemis olunca aceba bizmi yanlis vuruyoriz dedik gobegin neresineOnu size doktor söylemeli biz Kaan Aydos ta tedavideyken eşime göbekten vurulmasını söyledi haftada 3 gün. Şimdi Tansel Kaplancan da tedavideyiz bize pregnyl 5000 verdi haftada 1 kalçadan ama arayan varsa bilir bu iğne Yok uzun zamandır biz baya zor şartlarda bulduk ilk yazarken kesinlikle muadili olmıcak demişti şimdi de muadilini kullansaydınız çok uğraşmasaydınız aramakla gibi bişey dedi muadili de choriomon 5000. Yani bu durumda muadiline geçerse kalçadan vurulacak. Tamamen doktorun tedavi şekline kalmış bir durum eğer reçeteniz varsa eczacı bilir ne şekilde vurulacağını i.m kalçadan oluyor
Canim ilkinde bulunmadigi icinmi ikinciyi uygun gormuyorherkese merhaba
neredeyse 2 sene olacak ilk tedavimizi deneyeli.. 6 aya yakin bir süredir esim igne kullaniyor.. sonunda yine Tese demisti doktorumuz o donemde Necmettin Atsü ile görüşmüştük..
su an tedaviye kimle devam edecegiz hicbir fikrim yok. seçeneklerimiz arasında Bahçeci Umut'ta Tansel bey var. Ya da Liv hospitalda Necmettin Atsü.. bu bi kumar gibi resmen kime guvensek ne yapsak bilemiyorum.. Necmettin bey TESE icin 2 den fazlasi anlamsiz , gereksiz maddi manevi yük.. max 2 kez olmali demisti. bu 2. olacak o yuzden son kez gozuyle bakiyoruz..
Allahım sen bizi şanslı kullarından eyle.. hayırlısıyla kucaklarımızı sağlıklı ve hayırlı evlatlarla taçlandır yarabbim
Canim ilkinde bulunmadigi icinmi ikinciyi uygun gormuyor
Canim hormonlar nasililkinde yoktu, 2.den once hormon tedaviai uygulaniyor sonucta bu sekilde de cikmazsa o bolge cok hassas defalarca kesmek olmaz diyor. hormonlu da hormonsuz da denedik. olmuyorsa olmaz demeye getirdi. cok olumlu konusmuyor hicbiri zaten. bu noktada artik Allahın takdiri
Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum geriye dönük biraz okuyabildim.Umutsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin aynı durumlardan bizde geçtik eşim ilk tese olduğunda sıfır sperm çıktı ve doktor boşa uğraşmayın tıp yetersiz bu durumda demişti.Ben ikinci tedaviye başlamak istemedim eşimin ısrarıyla araştırmalar sonucunda istanbul şişli memorialde Dr Murad Başer'de tedaviye başladık yaklaşık bir seneye yakın sürdü 5.güne sadece iki embriyo geldi ve şükürler olsun 15 aylık bir oğlum var.Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
canım tansel beyde muyene parası 350 tl. 2 hafta once gittikCanım Tansel beyde muayene parası ne kadar aklında mı fiyat
sizde sorun tam olarak neydi? bizdede olgun sperm cıkmadı tesede ve doktor kok hucreyi bekleyelim dedi . Butun testler hormonlar filan normal cıkmasına rağmen teseden olgun sperm cıkmadıKızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum geriye dönük biraz okuyabildim.Umutsuz olan arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin aynı durumlardan bizde geçtik eşim ilk tese olduğunda sıfır sperm çıktı ve doktor boşa uğraşmayın tıp yetersiz bu durumda demişti.Ben ikinci tedaviye başlamak istemedim eşimin ısrarıyla araştırmalar sonucunda istanbul şişli memorialde Dr Murad Başer'de tedaviye başladık yaklaşık bir seneye yakın sürdü 5.güne sadece iki embriyo geldi ve şükürler olsun 15 aylık bir oğlum var.Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bol bol dua edin.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....
canım biz gecen Cuma gunu Tansel beyde tese olduk. Butun testler normal oldugu icin bize bi tedavi uygulamadı, hatta biz sordugumzda ne gerek var hersey normal dedi tamam dedik. 5 gun sonra tese olduk ve hic olgun sperm cıkmadı. Alınan doku patoloji ye gitti ve dun tansel bey aradı bizi patoloji sonucu da olumsuz oldugunu soyledi. hucre var ama olgun yok dedi. bu asamada birsey yapamıyoruz dedi. Muayene ucreti 350 tl. Tese fiyatı 3050 tl eğer cıkarsa sperm dondurma ucreti 1500 tl+dondurmadan bir islemden geciriyorlarmıs oda 250 tl gibi birseydi.Arkadaşlar biz ikinci teseyi olmayı düşünüyoruz ilkinde bir şey çıkmamıştı ama bir defa daha deneyelim dedik. sizden ricam Tansel Kaplancan'a tese olmak ne kadara mal oluyor son zamanlarda giden varsa yazabilir mi? muayene ücreti ve sonrasında tese ne kadar? daha önce iğne tedavisi olduğumuz için bunu istemiyoruz, iğne tedavisi ısrarı var mı? yada hiç tedavi etmeden direk tese mi uyguluyor? tabi her hasta farklı değerlendirilir ama genel tavrı nedir?
Canım Tansel beyde muayene parası ne kadar aklında mı fiyat
Canim hormonlar nasil
canım biz gecen Cuma gunu Tansel beyde tese olduk. Butun testler normal oldugu icin bize bi tedavi uygulamadı, hatta biz sordugumzda ne gerek var hersey normal dedi tamam dedik. 5 gun sonra tese olduk ve hic olgun sperm cıkmadı. Alınan doku patoloji ye gitti ve dun tansel bey aradı bizi patoloji sonucu da olumsuz oldugunu soyledi. hucre var ama olgun yok dedi. bu asamada birsey yapamıyoruz dedi. Muayene ucreti 350 tl. Tese fiyatı 3050 tl eğer cıkarsa sperm dondurma ucreti 1500 tl+dondurmadan bir islemden geciriyorlarmıs oda 250 tl gibi birseydi.
belki testler normal olmasına rağmen az da olsa tedavi gorseydik diyoruz.yasadiginiz olumsuzlugu bir kenara birakarak sizce iyi bir doktor mu bilgi verebilir misiniz ? biz de tansel beyi dusunuyoruz ama ben cok kararsizim. ilk tese tecrubemiz cok kotu gecti ve doktorumuzdan hic memnun kalmadik. hatali tese yapti gibi geliyor bize hatta..
belki testler normal olmasına rağmen az da olsa tedavi gorseydik diyoruz.
Net bir doktor, bize samimi geldi. . whatsapp dan kendisiyle yazısabiliyorsunuz. tese ameliyatı ise hic ağrı sızı olmadan gecti.
evet canım malesef oyle. Bize kok huzceyi bekleyin suan yapabilinecek bisey yok dedi ama biz bırakmıcaz Allahın izniyle. İlkinde cıkmayıp belli bir sure tedavi olduktan sonra normal yolla bile hamile kalan var. Allahtan umit kesilmezcok tesekkur ederim.. gercekten de cok kisisel bir surec.. herkesin deneyimi farkli oldugu icin yorumu da farkli olabiliyor.. belki de biz hic memnun kalmayacagiz..
ya nasil kumar gibi bir is.. hic bir sekilde emin olamiyorum kendimi rahat hissedemiyorum bu kobuda.. ya yanlis bir karar verirsek. ya hatali yonlendirilirsek diye.. cok yoruldum artik...
İlk 2 ay sanırım yalnıZca pregnyl kullandı eşim testosteron düşünce ikili iğneye geçtik pregnyl e 3 gün göbekten merional eklendi 1 ay tamamlanıp tahlil yaptık yine testosteron düşük çok moralim bozuldu ama devam ediyoruz gitgide kötüye gidiyor sanki bitkisel karışımlara da başlamayı düşünüyorum eşim için zor benim yüzümden katlanıyor ama bizim için de son artık o yüzden tüm silahları kullanıyoruz Sizde Tansel bey ile tedaviye mi başlıcaksınız?
bizde de iste ilkinde cikmadi o zamanki doktor igne ile hormon tedavileri var ama eh iste demeye getirdi. bence kok hucreyi bekleyin dedi. halbuki biz ne dese yapacak durumdaydik. deseydi ki igneye basliyoruz hemen. hemen baslardik ya. resmen basindan savdi nefret ettim o doktordan..evet canım malesef oyle. Bize kok huzceyi bekleyin suan yapabilinecek bisey yok dedi ama biz bırakmıcaz Allahın izniyle. İlkinde cıkmayıp belli bir sure tedavi olduktan sonra normal yolla bile hamile kalan var. Allahtan umit kesilmez
insallah canım. bizde ya kaan aydosa yada celalettin peru ya gitmeyi dusunuyoruz. Celalettin hoca da hem igne hem bitkisellerle tedavi ediyormus tese den yana pek degilmis sanırım. Hakkımızda hayırlısıbizde de iste ilkinde cikmadi o zamanki doktor igne ile hormon tedavileri var ama eh iste demeye getirdi. bence kok hucreyi bekleyin dedi. halbuki biz ne dese yapacak durumdaydik. deseydi ki igneye basliyoruz hemen. hemen baslardik ya. resmen basindan savdi nefret ettim o doktordan..
ben de kafamdan tamamen cikarmaya calistim bu olayi sonra esim ben igne tedavisi olmak istoyorum doktor bulalim dedi.necmettin atsuye gittik o verdi igneleri 6 aydir hormon ignesi oluyoruz. hayirlisiyla belki bu sefer cikar Tesede..
Amin inşallah canım.Herkesin görüşü farklı oluyor tabi. Bir yandan faydasının olacağını düşünürken diğer yandan da kafa karışıklığına da sebep olabiliyoruz istemeden. Bende çok ikilemlerde kaldım önceki teseleri yapmadan keşke daha bilinçli olsaydım diyorum. İlk öğrendiğimizde bizde bahçeci ye gitmiştik ama maalesef yanılıp yolumuzu değiştirdim.Dediğiniz gibi bahçeci hakkında olumsuz yorum çok az. Tansel bey anladığım kadarıyla başarı oranı yüksek olmayan işlere girmiyor . Ayrıca kullanılan teknoloji de ileri seviyede sanırım laboratuvar da çok önemli hücre bulunduktan sonra. İnşLlah nasip olur bizlere de evlat sahibi oluruz. Siz ne raporu çıkarıyorsunuz zeynep kamil de. Daha önce tedavi oldunuz mu ? Sebebi belli mi?Allah yardımcımız olsun. Biz daha çok yeniyiz anlattıklarını çok bilmiyorum araştırıp fikir edinmek için buraya üye oldum.çok araştırdık en az olumsuz yorumu bahçeci almış bizde burda yaptırmaya karar verdik.Şu an zeynep kamilde rapor çıkarma aşamasındayız çok şükür tamamlandı heyete gönderildi rapor 10 gün sonra çıkacak akabinde bahçecide başlayacağız.Bu süreçte eşim tansel bey de tedavi görecek ben selen hanımda.Tansel beyin oldukca başarılı olduğunu dile getiriyor herkes gidip gören birisi olarak senin fikirlerinide almak istedim.
telrar tese önerdi mi size ? Tese sonrası davranışları kötü oluyormuş önemsemeden konuşuyormuş öyle mi gerçekten?canım biz gecen Cuma gunu Tansel beyde tese olduk. Butun testler normal oldugu icin bize bi tedavi uygulamadı, hatta biz sordugumzda ne gerek var hersey normal dedi tamam dedik. 5 gun sonra tese olduk ve hic olgun sperm cıkmadı. Alınan doku patoloji ye gitti ve dun tansel bey aradı bizi patoloji sonucu da olumsuz oldugunu soyledi. hucre var ama olgun yok dedi. bu asamada birsey yapamıyoruz dedi. Muayene ucreti 350 tl. Tese fiyatı 3050 tl eğer cıkarsa sperm dondurma ucreti 1500 tl+dondurmadan bir islemden geciriyorlarmıs oda 250 tl gibi birseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?