- 19 Mart 2017
- 122
- 87
- 48
Canim cikan spermleri dondurdunuzmuIncir kuru birde bi bitkisel vardi onu kullandik ayrica ari sutu bal polen ginseng karışımı vardi
Arkadaşlar ko u açtım ama cevap yazan olmadı esimde azosperm var 20nisandada Kaan Aydos la randevumuz var bizden birkaç test istedi yaptırdık FSH yüksek çıktı 22 mail attım 15 gün sonra cevap gelecekmiş ..Düşürmek için bitkisel önerilerimiz varmi
konusmayı nereden bulabileceğinize dair bir bilgim yok. ama seminerde ozellikle morallerin bozulmamasını ve umudumuzu yitirmememizin altını ozellikle çizdi butun doktorlar.
prof. dr Seda Vatansever eğer hucre varsa bunun lab ortamlarında gelistirilebildigini, olgunlastırılabildigini ve bunun uzerinde yoğun calısmalar yaptıklarını soyledi, kandisini cok beğendim cok basarlı calısmalar yaptığını gordum. Ulkemizde onun gibilerinin sayısının coğalmasını isterim gercekten. Kendi alanında basarılı. Eger hucre varsa ve genler, hormonlarda sıkıntı yoksa muhakkak bir gorusun veya mail atın derim.
prof dr Kaan aydos
Azosperminin genel bilgisini, nelerden kaynaklanabileceğini ve henuz bilinemeyen durumların cok oldugunu soyledi. amacımız doğru teshisi koyup hormonal sorunlar varsa onları normale getirmek, sperm uretimini tetiklemek ve ardından tese islemine gecilmesi gerektigini soyledi. Tese ameliyatının, damar tıkanıklığı ameliyatının nasıl yapıldığını ve bazı problemlerin nelerden kaynaklanabileceğini videoda izleterek gosterdi ve anlattı.
Uzm. dr Celalettin Peru
Sertoli cell only sendromu uzerinde durdu ve digerleri gibi umudumuzu kaybetmememizi soyledi, bazı hastalarının ilk degerlerini ve son degerlerini gosterdi. bitkisellere giremedi cunku en son cıktığı icin zaman yetmedi. bu sendrom ile gelip normal yolla cıkıs oldugunu ve azda olsa cıkan spermlermlerle hamile kalınabileceğini bunun orneklerinin oldugunu soyledi. hic tedavi yapmada Tese olup olumsuz sonuçlananlara "kok hucreyi bekleyin, yapabileceğimiz birsey yok" denmesinin yanlıs oldugunu soyledi.
bu ve bunu gibi bilgiler paylasıdı arkadaslar. bazı kısımları yanlıs hatırlıyor olabilirim hakkınızı helal edin ama benim anladığım bunlardı. Baska katılan arkadaslarda bilgi verebilir dunki sempozyum icin. Bunun gibi seminerlerin coğalmasını diliyorum. kim önayak olup kimin emeği gectiyse boyle bir dernek kurup (imad-der) boyle onemli doktorları bir araya toplamaları cok guzel birsey bizim icin.
Sadece 3 doktoru yazdım bunların yanında Volkan baltacı, Timur Gurkan,Basar sarıkaya gibi onemli doktorlarda kendi alanlarının bilgilerini paylastı, bilgilendirdi.
ve seda hanımın konusma sonundaki ekrana yansıyan yazıyı paylasmak istiyorum
direk olacak demedi ama. onda testosteron fazlasi vardi diye biliyorum bu yuzden ameliyatla erkek oldu. diyor ki Allah bu hormonu bana fazladan verdiyse olabilecek demekki..Arkadaşlar rüzgar erkoclar var ya oyunucu kadınken erkeK oldu. Hulya Avşar'ın programında çocuğu olabileceğini söylemiş. Hormon ve bi ilaçla dedi. Bu nasıl olabilir. Doğuştan kadın olan birinde sperm nasıl oluşturulur. Biraz önce seyrettim siiznle paylaşmak istedim
direk olacak demedi ama. onda testosteron fazlasi vardi diye biliyorum bu yuzden ameliyatla erkek oldu. diyor ki Allah bu hormonu bana fazladan verdiyse olabilecek demekki..
yani o onun kendi fikri
ya nasil olabilir insanin akli almiyor.. bizim eslerimizde olmazken.. walla sinirim bozuldu
Valla ben de anlamadim canm.bi ilaç falan dedi. Öyle seyredince heyecanlandım iste...
Bende hemşireye sorduğumda hayır gerek yok dedi ama ben vakit kaybetmemek için Kaan hocaya mail attım biz daha öncede Kaan beyde tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bı oğlum var.ben Kaan hocaya mailde özet anlattım azosperm var 2.ci çocuk için gelecegiz gelmeden test yapalım mı diye oda dönüş yaptı kromozom analizi Y delesyonu analizi istedi .Onlar içinde gün aldık üniversite hastanesinden 25 nişana ..Birde FSH falan hormon testleri yaptırın gelirken getirin dedi .Bizde erken yaptırdık .Gitmeden önceki hafta bidaha yaptircaz evet FSH değişebiliyor .Tavsiye içinde tesekkur ederim ..Gidince gelişmeleri yazarim insallaharkadaşım bizim de nisanın sonunda randevumuz var. ilk defa gideceğiz ama gününü henüz bildirmediler. ben özellikle sordum gelmeden önce bir şey istiyor musunuz biz antalyadayız çünkü. hayır dedi hemşire hanım. ben yine de kan testi ve sperm testi gitmeden bi yaptırırız diye düşündüm. fsh değişmiş olabilir sonuçta baya eskiydi çünkü testlerimiz. bitkisel olarak , fsh sı yüksek olanların keçi boynuzu kullanmaması gerekiyor. onu biliyorum. o daha da yükseltiyormuş çünkü. onun dışında düşürmek için bilgim yok canım. allah gönlünüze göre versin. bizi de bilgilendirir misiniz gelişmelerden.
Aynı gün orda olacağız Ozaman hayirli sonuçlar almamız dilegiyleCanım bizim de 20 Nisan'da randevumuz var
Amin canım aminAynı gün orda olacağız Ozaman hayirli sonuçlar almamız dilegiyle
Bende hemşireye sorduğumda hayır gerek yok dedi ama ben vakit kaybetmemek için Kaan hocaya mail attım biz daha öncede Kaan beyde tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bı oğlum var.ben Kaan hocaya mailde özet anlattım azosperm var 2.ci çocuk için gelecegiz gelmeden test yapalım mı diye oda dönüş yaptı kromozom analizi Y delesyonu analizi istedi .Onlar içinde gün aldık üniversite hastanesinden 25 nişana ..Birde FSH falan hormon testleri yaptırın gelirken getirin dedi .Bizde erken yaptırdık .Gitmeden önceki hafta bidaha yaptircaz evet FSH değişebiliyor .Tavsiye içinde tesekkur ederim ..Gidince gelişmeleri yazarim insallah
Canim y delesyon kandami yapiliuo universite hastanelerinde hangi bolume gidiyosunuzBende hemşireye sorduğumda hayır gerek yok dedi ama ben vakit kaybetmemek için Kaan hocaya mail attım biz daha öncede Kaan beyde tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bı oğlum var.ben Kaan hocaya mailde özet anlattım azosperm var 2.ci çocuk için gelecegiz gelmeden test yapalım mı diye oda dönüş yaptı kromozom analizi Y delesyonu analizi istedi .Onlar içinde gün aldık üniversite hastanesinden 25 nişana ..Birde FSH falan hormon testleri yaptırın gelirken getirin dedi .Bizde erken yaptırdık .Gitmeden önceki hafta bidaha yaptircaz evet FSH değişebiliyor .Tavsiye içinde tesekkur ederim ..Gidince gelişmeleri yazarim insallah
Rapor lazım olduğunu bilmiyorum Zaten azo ise başka rapora gerek Yok bence. Özellerde rapor olunca daha nı uygun oluyor tedaviler işlemler falan? Kuzenim de rapor çıkarmıştı aynı eşi azo lu ama üniversite hastanesinde olduğu için gerekli olduğunu düşünmüştüm yani neredeyse yarı yarıya düştü maliyeti. Ama olsun da birşey bulunsun da maliyeti de artık gözüm görmüyor
evet biliyorum oğlunuzu sağlıkla büyütün. bizlere daha önce ümidinizi yitirmeyin demiştiniz. allah gönlünüze göre versin inşallah. genetik testler üniversite ve devlet hastanelerinde çok geç çıkıyor bilginiz olsun. biz özelde yaptırmıştık. biz de nisan ayı içinde fsh yaptırırız diye düşünüyoruz. aynı ay içinde de gitmiş oluruz. bana hala dönüş yapıp gün bildirmelediler . unuttular mı acaba beni.Bende hemşireye sorduğumda hayır gerek yok dedi ama ben vakit kaybetmemek için Kaan hocaya mail attım biz daha öncede Kaan beyde tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bı oğlum var.ben Kaan hocaya mailde özet anlattım azosperm var 2.ci çocuk için gelecegiz gelmeden test yapalım mı diye oda dönüş yaptı kromozom analizi Y delesyonu analizi istedi .Onlar içinde gün aldık üniversite hastanesinden 25 nişana ..Birde FSH falan hormon testleri yaptırın gelirken getirin dedi .Bizde erken yaptırdık .Gitmeden önceki hafta bidaha yaptircaz evet FSH değişebiliyor .Tavsiye içinde tesekkur ederim ..Gidince gelişmeleri yazarim insallah
Umutolsun ismini nerden esinlendiniz hangi bitkiselleri kullandiniz hormonlar bozuldu fsh ve testesteron kactir.Bende 2 aydır celalettin peruda tedavideyim fsh lh normal sayılırdı benim 5-6 lardaydı testesteron bazen düşük bazen normal çıkıyordu iğne ve bitkisellerden dolayı şimdi fsh ve lh sıfırlamış testesteron ve estradoil artmış resmen tavan yapmış iyimi kötümü bilmiyorum bidaki ay kontrol var inş bişeyler değişmiştir burda hormonları normal olup tese olan çıkmayan çok arkadaş okudum bende tese olmadan önce tedavi olayım dedim inşallah yanlış yapmamışımdır inhibin b falanda iyiydi aslında 101 falan çıkmıştı bazen direk ameliyat mı olmalıydım diye düşünüyorum kafam çok karışık bayan arkadaşlar daha ilgili bu konuda araştırıyorlar doğru yoldamıyım hiç bilmiyorum
hangi insanlar dedin canim kotu olanO tür kötü insanlardan uzak dur...Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?