Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Henüz dondurmadik ancak bi test daha verecegiz insallah cikarsa dondurabiliriz. Ogretmen oldugum icin yaz tatilini bekleriz hem tedavimizde devam eder

arkadaşım bizim de nisanın sonunda randevumuz var. ilk defa gideceğiz ama gününü henüz bildirmediler. ben özellikle sordum gelmeden önce bir şey istiyor musunuz biz antalyadayız çünkü. hayır dedi hemşire hanım. ben yine de kan testi ve sperm testi gitmeden bi yaptırırız diye düşündüm. fsh değişmiş olabilir sonuçta baya eskiydi çünkü testlerimiz. bitkisel olarak , fsh sı yüksek olanların keçi boynuzu kullanmaması gerekiyor. onu biliyorum. o daha da yükseltiyormuş çünkü. onun dışında düşürmek için bilgim yok canım. allah gönlünüze göre versin. bizi de bilgilendirir misiniz gelişmelerden.

çok tşk ederiz canım. tek tek yazmıssın. ellerine sağlık. umut dolu bir seminer olmuş anlaşılan. keşke imkanımız olsaydı da biz de gidebilseydik. inşallah hücre olmayanlar içn de bir çözüm vardır. allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Arkadaşlar rüzgar erkoclar var ya oyunucu kadınken erkeK oldu. Hulya Avşar'ın programında çocuğu olabileceğini söylemiş. Hormon ve bi ilaçla dedi. Bu nasıl olabilir. Doğuştan kadın olan birinde sperm nasıl oluşturulur. Biraz önce seyrettim siiznle paylaşmak istedim

direk olacak demedi ama. onda testosteron fazlasi vardi diye biliyorum bu yuzden ameliyatla erkek oldu. diyor ki Allah bu hormonu bana fazladan verdiyse olabilecek demekki..
yani o onun kendi fikri
ya nasil olabilir insanin akli almiyor.. bizim eslerimizde olmazken.. walla sinirim bozuldu

Valla ben de anlamadim canm.bi ilaç falan dedi. Öyle seyredince heyecanlandım iste...

Bende hemşireye sorduğumda hayır gerek yok dedi ama ben vakit kaybetmemek için Kaan hocaya mail attım biz daha öncede Kaan beyde tedavi olmuştuk 4 buçuk yaşında bı oğlum var.ben Kaan hocaya mailde özet anlattım azosperm var 2.ci çocuk için gelecegiz gelmeden test yapalım mı diye oda dönüş yaptı kromozom analizi Y delesyonu analizi istedi .Onlar içinde gün aldık üniversite hastanesinden 25 nişana ..Birde FSH falan hormon testleri yaptırın gelirken getirin dedi .Bizde erken yaptırdık .Gitmeden önceki hafta bidaha yaptircaz evet FSH değişebiliyor .Tavsiye içinde tesekkur ederim ..Gidince gelişmeleri yazarim insallah

Canim y delesyon kandami yapiliuo universite hastanelerinde hangi bolume gidiyosunuz

Evet canım bize çıkarcaksınız dediler çıkardık. Zaten bahçeçide istenilen evrakların başında rapor var.Çıkarmadan oluyor mu bilmiyorum canım.Aynen olsunda hiç bir şeyin bi önemi yok benim için.

Merhaba esimin tahlilinde Oligoastenoteratozoospermi yaziyor . buda ozosprem mi oluyor. Bu tur hastalarin tup bebek tutna sansi nedir. Daha onceki testlerde 2 milyondu son testte 150 bin cikmis morfoloji 0 aranizda bilgisi olan varmi

evet biliyorum oğlunuzu sağlıkla büyütün. bizlere daha önce ümidinizi yitirmeyin demiştiniz. allah gönlünüze göre versin inşallah. genetik testler üniversite ve devlet hastanelerinde çok geç çıkıyor bilginiz olsun. biz özelde yaptırmıştık. biz de nisan ayı içinde fsh yaptırırız diye düşünüyoruz. aynı ay içinde de gitmiş oluruz. bana hala dönüş yapıp gün bildirmelediler . unuttular mı acaba beni.

Bende 2 aydır celalettin peruda tedavideyim fsh lh normal sayılırdı benim 5-6 lardaydı testesteron bazen düşük bazen normal çıkıyordu iğne ve bitkisellerden dolayı şimdi fsh ve lh sıfırlamış testesteron ve estradoil artmış resmen tavan yapmış iyimi kötümü bilmiyorum bidaki ay kontrol var inş bişeyler değişmiştir burda hormonları normal olup tese olan çıkmayan çok arkadaş okudum bende tese olmadan önce tedavi olayım dedim inşallah yanlış yapmamışımdır inhibin b falanda iyiydi aslında 101 falan çıkmıştı bazen direk ameliyat mı olmalıydım diye düşünüyorum kafam çok karışık bayan arkadaşlar daha ilgili bu konuda araştırıyorlar doğru yoldamıyım hiç bilmiyorum

Umutolsun ismini nerden esinlendiniz hangi bitkiselleri kullandiniz hormonlar bozuldu fsh ve testesteron kactir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…