Cnm siz Celalettin Peru'ya gidin sizin inş olur tedavi ile bizim sıfır ... sizde tedavi olarak en iyi Celalettin peru[/QUOTE
a hangi şehirde Celalettin peru canım ???Cnm siz Celalettin Peru'ya gidin sizin inş olur tedavi ile bizim sıfır ... sizde tedavi olarak en iyi Celalettin peru
Haramdan ziyade günahtır çünkü size yabancıdır erkek ise size kız ise eşinize yabancı olurArkadaslar bisey sormak istiyorum evlat edinmenin dinimizce harammidir sizce bugun biraz arastirdim kafam iyice karisti
Canim 4 yil hangi igneyi kullandinizEvet biz 4 yıl iğne kullandık olmadı
Anne olmadanda emzirebiliniyormus artik sut icin ilac kullaniliyormus aceba bu caizmidirHaramdan ziyade günahtır çünkü size yabancıdır erkek ise size kız ise eşinize yabancı olur
Hepsini hemen hemenCanim 4 yil hangi igneyi kullandiniz
Canim chiriomon ne kadar kullandiniz sonuc aldinizmiHepsini hemen hemen
Canım aynı şeyleri bende araştırdım şuan tedavi aşamasındayız ama evlat edinmek te aklımın bir kenarında duruyor. Mahremiyet konusunda inanılmaz takıntılı bir kişiyim ve eğer evlat edinirsek ki inşallah Rabbim kendi kanımıZdAn canımızdan nasip etmesi en içten isteğim, eşimin kızkardeşi yada erkek kardeşi evlenirse onun eşinin emzirmesi sonucu kız evladın eşime karşı mahremiyeti kalkmış olur sonuçta süt dayı yada amca olacak diye öyle bir düşüncem var. Benim kardeşim maalesef Yok. Eğer olsaydı bu sefer erkek çocuğu evlat edinip ben onun süt teyzesi yada halası olabilirdim.Anne olmadanda emzirebiliniyormus artik sut icin ilac kullaniliyormus aceba bu caizmidir
Keşke bu uygulamayı tüp bebek yaparken bilseydimPgt tüp bebek; oluşan embriyo ngs denen bir sistemle kalite olarak en iyi ve kromozom bozukluğu olmayan embriyo demek. 3.gün embriyodan bi parça alınıyor , eğer herhangi bir anormal bi kromozom yoksa embriyo donduruluyor bir ay sonra anneye naklediliyor. Başarı şansını %70'lere kadar çıkaran uygulama.
Canim bu durumda caiz olurmuydu peki bu ilacla sut gelmesi durumu caizmidirCanım aynı şeyleri bende araştırdım şuan tedavi aşamasındayız ama evlat edinmek te aklımın bir kenarında duruyor. Mahremiyet konusunda inanılmaz takıntılı bir kişiyim ve eğer evlat edinirsek ki inşallah Rabbim kendi kanımıZdAn canımızdan nasip etmesi en içten isteğim, eşimin kızkardeşi yada erkek kardeşi evlenirse onun eşinin emzirmesi sonucu kız evladın eşime karşı mahremiyeti kalkmış olur sonuçta süt dayı yada amca olacak diye öyle bir düşüncem var. Benim kardeşim maalesef Yok. Eğer olsaydı bu sefer erkek çocuğu evlat edinip ben onun süt teyzesi yada halası olabilirdim.
Anne olmadanda emzirebiliniyormus artik sut icin ilac kullaniliyormus aceba bu caizmidir
Benim bildiğim kadarıyla ilaçla da süt gelse olmuyor. Çok ince bir konu ve her hocadan alınan fetvaya göre de hareket edilmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta kimse bu yükün altına girmez kolay kolay. Yalnızca aklıma yatan yönü görümcemin edinilen kız evladı emzirmesi yada benim kardeşimin edinilen erkek evladını emzirmesidir. Dinimizce evlat edinmek haram demiyor Zaten kişiye mahrem olan kişiler belli dışında kalanlar ise namahrem olacağı için büyüdüklerinde ya anneye ya da babaya namahrem olacağı için iyice araştırılmalı ve ona göre adım atılmalı diye düşünüyorum. Ben şahsen namahrem olan birinin yanında tesettüre uygun şekilde örtünüyorum hal hareketlerime ve tokalaşmamaya dikkat ediyorum. Olurda birgün kız evlat edinirsem baba bileceği kişi yanında rahat olabilmesini isterim çünkü dinimizin emrettiği kurallara göre yetiştirmek isterim.Ca
Canim bu durumda caiz olurmuydu peki bu ilacla sut gelmesi durumu caizmidir
canım sizin tedavi nasıl gidiyor hangi aşamadasınız? bizim 3 aylık tedavimiz bitti cuma günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek tansel bey..Ayrıca sunu da belirtmek isterim; günümüzde hemen hemen heryerden donör sperm teklif edilebiliyor doktorlar yakın zamanda bir kadın dogum doktoru bana da önerdi. Bu öneriyi kabul etmektense evlat edinmek daha uygundur benim düşünceme göre. Diğer türlü direk olmasa da Allah korusun zina oluyor.
Bizim de daha önce olumsuz 2 tese olduğu için doktor 6 ayı tamamlayalım dedi. Şuan 5. Aya başlıyoruz bu ay tahlillerde biraz iyi gibi ama tabi sonucu ne olacak bilemiyoruz inşallah Rabbim gönlümüzdeki isteğimize ulaştırır cümlemizi. Sonuçlar nasıl iyi mi sizincanım sizin tedavi nasıl gidiyor hangi aşamadasınız? bizim 3 aylık tedavimiz bitti cuma günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek tansel bey..
Canim sahsen ben kendim bir evlat almak isterim sadece kafamdaki problem dini acidan nasil olur mahremiyet konusu kafami karistiriyor rabbim insallah hepimize kendi kanimizdan canimizdan nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun allahim hepimizin yar ve yardinmcisi olsunBenim bildiğim kadarıyla ilaçla da süt gelse olmuyor. Çok ince bir konu ve her hocadan alınan fetvaya göre de hareket edilmemeli diye düşünüyorum. Sonuçta kimse bu yükün altına girmez kolay kolay. Yalnızca aklıma yatan yönü görümcemin edinilen kız evladı emzirmesi yada benim kardeşimin edinilen erkek evladını emzirmesidir. Dinimizce evlat edinmek haram demiyor Zaten kişiye mahrem olan kişiler belli dışında kalanlar ise namahrem olacağı için büyüdüklerinde ya anneye ya da babaya namahrem olacağı için iyice araştırılmalı ve ona göre adım atılmalı diye düşünüyorum. Ben şahsen namahrem olan birinin yanında tesettüre uygun şekilde örtünüyorum hal hareketlerime ve tokalaşmamaya dikkat ediyorum. Olurda birgün kız evlat edinirsem baba bileceği kişi yanında rahat olabilmesini isterim çünkü dinimizin emrettiği kurallara göre yetiştirmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?