Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz d vitamini eksikligi oldugu icinmi yoksa doktor mu verdi

Vitamin internete baktım adı yazmıyordu ..? Acemselenyum vitamin nerden aldınız

Evlatlık konusunda birseyler söylemek istiyorum ve benimde hergün aklımda ama bir turlu cesaret edemiyorum.dinen düşünüyorum. Erkek olsa bana kız olsa eşime genç kız olacak delikanlı olacak ama sen tamam evlat olarak düşünüyorsun. Ama allah katında evlatlık.bir yandan sen evlat istiyorsun anne baba duymak istiyorsun o da anne baba demek istiyor.bir yuvasi olsun aile ortamında büyüsün istiyorsun ama ilerde öğrendiğin de hadi bizi sevmez se ailesini sorarsa bırakır giderse zor iş. Evlatlık alacaksanizda kendi bacinızdan kardasinizdan nikah düşmeyen birinden alacaksınız diyorlar ama bizde kimse vermez.ayiptir söylemesi bizim bir tanıdık var ille senden çıkacak diyor kendisi kendinin olmayan 3 çocuğa bakmış ama şimdi hiç sahip çıkmyorlar mış işte napacagiz bilmiyorum Rabbim şu 3 aylar hurmetine bizi hayırlı evlatlar versin inşallah

Arkadaşlar yanlış yazmışım eve gelince baktım. Bitkisel olarak celalettin hoca bize activ'ss ve ist-rem diye hap verdi. Onlarida yönlendirdiği eczaneden tedarik ettik. Istrem ısırgan tohumu iceren bi takviye gidaymis

Yani incir kuru keciboynuzu pekmezi ari sutu bal polen ginseng karışımı kullandik birde alizade idi sanirim bi karışım vardi caksirli bir ay onu kullandik ancak bu karisim cinselligi olumsuz etkileyince biraktik öyle baska birsey yapmadik

Bizde Celalettin Peru da tedaviye basladık canlar. izole fsh yetmezligi tanısı koydu. Ovitrelle igne ve bazı vitamin haplarıyla bazı bitkilerden olusan macun verdi 3 ay kullandıktan sonra tekrar test vericez.
Canım peki ümitli konuştu mu, sperm çıkışı için birde sperm çıkışınız var mı ?

O spermleri dondurup ileri de tüp bebek için kullansaydınız ya canım ne güzel bulmuşsunuz sperm

Eşimde genetik sperm bozukluğu var.. 3 kere tüp bebek denedik. Embriyo oluşmuyor.2 kere Amerikan hastanesinde 1 kere memoria da. Şimdi bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum Tavsiyeleriniz olur mu

Doktor onerdi kendi yazdi hatta devletten aldik devit kullaniyor esim ampul olanini ayda bir ampul kirip iciyor.
Tahlil yaptirdidami d vitamini eksikligini fark etti yoksa hic bakmadanmi verdi ne kadar kullanacak canim

Canim arisutlu karisimmi cinselligi olumsuz etkiledi birde ozel degilse ne oldu canim

Canim esin azospermimi

Azosperm 2 tüp bebekte sadece 1 embriyo oluştu. 3. Tüp bebekte transfer yapılmadı 1 embriyo oluştu ama yaşamadı. Mustafa bahçeci den randevu aldık ama o kadar yoğunmuş ki 18 Mayıs'a randevu verdiler...Amerikan hastanesindeki doktorum eşim için kalıtsal sorun var dedi... bahceçi tüp merkezini denemek istedim bakalım

Böyle olupta Sperm çıkışı olan varmı bir yardım edin
Cnm esime 2015 mart ayında sertoil only tanısı konuldu esime ve bize evlatlik almamız söylendi bıkmadan usanmadan araştırdık ve temmuz ayında tansel hocaya gittik ve igne tedavisi sonrasi 2.tese ameliyatını ocak ayında oldu eşim ve 9 sperm bulundu.ama bolunme olmadi.sonra tansel hoca ve diğer bütün hocalar ameliyat olmaz dediler.cok hasar var diye ve bitkisel kur kullanmaya başladı eşim ve aralık 2016 da test verdik ve 70 80 motil bulunup donduruldu.ve ben tedaviye başladım mart ayında opu işlemi yapıldı ve suan 3dondurulmus embiyomuz var ve persembe gunu transfer edilecek allahin izniyle inşallah tutunur rabbim tez zamanda bütün isteyenlere nasip eder inşallah.umudunuzu kaybetmeyin yaşamış biri olarak soyluyorum dert veren dermaninida verir

Bahcecide erbilbeyi tavsiye ederim su anki doktorum ve cok memnunum

Canim arisutlu karisimmi cinselligi olumsuz etkiledi birde ozel degilse ne oldu canim
Çaksir iyi etkiler çünkü caksirin dişi ve erkek olani varmis esimde kullandi ve kadınlık hormonu yükseldi göğüste şişme oldu ve bıraktı.ona dikkat etmek gerekiyot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…