Normalde her ilaç gibi serinde saklanır ovitrelle pregnyl vb ilaclar soğuk zincir uygulanır sen serin tut chorimon iğnesini ayrıca etki olmaması ilaci saklama koşullarından değil bu ilaçlar herkeste fayda etmez deneme yanılma yolu zamanla gorursunuzCanim soguk derken buzdolabi bizim bu ay etkisi olmamista aceba saklama kosulundanmi yoksa vurma seklindenmi anlamadik
Bu iğne fsh düşürür testesteron u artırır yan etkilerini okuyun çünkü eslerinize hormon veriliyor doğal olmayan yollardan karaciğer değerlerine baktırin eğer yağlanma olursa dışarı vucut zor atarBu iğnenin tam olarak faydasını nedir bizede doktor yeni verdi 4 ay kullancak eşim
Hmm anladım benim eşimin fsh 32Bu iğne fsh düşürür testesteron u artırır yan etkilerini okuyun çünkü eslerinize hormon veriliyor doğal olmayan yollardan karaciğer değerlerine baktırin eğer yağlanma olursa dışarı vucut zor atar
Evet normal , testesteron düşük biraz fsh yüksek hormonlara takılmayınCanım ben pek anlamıyorum bu hormonlardan fsh yüksek diğerleri normalmi sizce
Faydasi mi var zararimi bilmiyorum ama fsh yi dusurup testesteronu yukselticek bakalimBu iğnenin tam olarak faydasını nedir bizede doktor yeni verdi 4 ay kullancak eşim
Canim ben pgt tup bebek deyince degisik bi sey zannettim bizim ilk tedavimizde emriyolarimiz pgt ye gitti saglikli olanla transfer edildiPgt tüp bebek; oluşan embriyo ngs denen bir sistemle kalite olarak en iyi ve kromozom bozukluğu olmayan embriyo demek. 3.gün embriyodan bi parça alınıyor , eğer herhangi bir anormal bi kromozom yoksa embriyo donduruluyor bir ay sonra anneye naklediliyor. Başarı şansını %70'lere kadar çıkaran uygulama.
Canim biz uc aydir kullaniyoruz sizde ne gibi saglik sorunlari oldu bizde cok korkuyoruz napalim el mahkum kullaniyoruzNormalde her ilaç gibi serinde saklanır ovitrelle pregnyl vb ilaclar soğuk zincir uygulanır sen serin tut chorimon iğnesini ayrıca etki olmaması ilaci saklama koşullarından değil bu ilaçlar herkeste fayda etmez deneme yanılma yolu zamanla gorursunuz
bizde choriomon kullanıyoruz 2 aydır.fsh düşürdü ama fazla düşürdü.yarın test yapılacak duruma göre başka tedavi yada tese amelıyatı dıyecek doktorumuz.sizin nasıl işliyor tedavi sürecinizCanim biz uc aydir kullaniyoruz sizde ne gibi saglik sorunlari oldu bizde cok korkuyoruz napalim el mahkum kullaniyoruz
merhaba.bizimde sebep azo rapor çıkarmayı düşünmedik çünkü aşılama yaptırmış olma şartı var siz nasıl çıkarabiliyorsunuz ?tüp bebek için rapor çıkarıyoruz.Ben herkes çıkarıyor sanıyordum cıkarmıyorlar mı acaba? benden istenen ve eşimden istenen tetkikleri devlette yaptırıyorum zamanım olduğu için maliyeti daha düşüyor.Daha önce tedavi olmadık beş bucuk aylık evlıyım zaten azo sperm sebebi.
Hormon değerleriniz kaç ? Gönderebilir misiniz ?Merhaba, esimle 2 bucuk yildir evliyiz. 3 ay kadar once cocuk dusunmeye basladik fakat esimde azospermi oldugunu ogrendik. 2 kere test yaptirdi esim, 2 sinde de 0 cikti sperm. doktor hormonlarinin iyi oldugunu soyledi. tese yapilmasi gerekiyormus biz de suan bir tup bebek merkezi arastiriyoruz. sizde durumlar nedir? nasil bir yol izliyorsunuz? hangi merkezde karar kildiniz? biz daha bu surecin cok basindayiz, her turlu destege ve oneriye oyle ihtiyacim var ki, iyi ki bu forumda dertlesebiliyoruz.
merhaba.bizimde sebep azo rapor çıkarmayı düşünmedik çünkü aşılama yaptırmış olma şartı var siz nasıl çıkarabiliyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?