Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim emin ol burdaki herkes ayni durumda. kimisi ailesinden sakliyor kimisi de paylasiyor. biz ailelerimizle bu durumu ilk ogrendigimiz gun paylastik. cunku ciddi surecleri var ve haberdar olmalari lazim gizli sakli yapilacak seyler degil. ayrica kimseyi de bos yere umitlendirmek istemedik. benim ailem ayni senin alien gibi dort gozle torun bekliyorlar ama bunun biraz zaman alacagini, esimin ameliyat olmasi gerektigini soyledim ve esime kotu yaklasmadilar, anlayisla karsiladilar. neden kotu yaklassinlar ki, bu insanin elinde olan birsey degil sonucta. kimse boyle bir sorun yasamak istemez. ozellikle de erkekler icin kabul etmesi cok zor gercekten. onlarin psikolojileri daha cok etkileniyor. cunku bu bir saglik sorunu. ayni durum sende de olabilirdi, senin tedavi gormen gerekebilirdi. empati yapmak lazim boyle durumlarda. bircok kisi var bu durumda, yillardir tedavi goruyor ve cocuk sahibi olmaya calisiyor. evet benim de arkadaslarim kuzenlerim var, tek seferde hamile kaldilar, hic boyle sorunlari olmadi, ama bu da bizim sinavimizmis. dua etmekten, hayirli doktorlarla, bize fayda saglayacak doktorlarla karsilasmayi ummaktan ve tedavilere harfiyen uymaktan baska sansimiz yok. allah bize evlat nasip etmisse mutlaka olur. gec olur ama olur.. o nedenle duani et, gerisini allaha birak. isyan etme, asla pes etme ve asla umitsizlige kapilma.. bak burada kocaman bir kk ailesiyiz ve birbirimize destek oluyoruz. ne zaman konusmak istersen buraya yaz veya bizlere ozel mesaj at..

Canımmmm ben okuyup çıkıyorum genelde bi gelişme olmayınca. Bende özledimmm seni sen neler yapıyorsun tüp tedavisine başladın mı tekrar
Yok canım baslamadik henüz tüp drumuz eşime 3 4 aylık tedavi verecek sonra başlayacaz tüp bebeğe ama bu verecegi tedavi kafamı karıştırdı önce 1 çeşit tablet vereceğim dedi sonra hem o ilacı bide yanında hormon iğnesi verecem haftada iki defa yapacak dedi benim anlamadığım eşimin hormonları zaten normal neden bu tedavi bi ara Tansel kaplancan a vapsattan attım eşimin sonuçlarını oda hormon tedavisi uygulayacağım dedi

Merhaba arkadaşlar eşim ilaç tedavisi görüyor eylule kadar .Bende erken adet oldum bu ay doktora gittim kist ve rahim duvarımda incelme varmış iyi bı kadın doğum doktoru bulup tedavi olmam gerek eylül ayında tüp bebeğe gececektik hayırlısı artık

Canım geçmiş olsun iyi bir kadın doğumcu bul ve git tedavi versin inşallah çabucak geçer kist rahim duvarı için sanırım ilaç veriyorlar kalınlaşsın diye erken git zaman kaybetme inşallah çabucak atlatırsın inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır

İnşallah cnm çok sağol hayırlı dileklerin için inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır yarın gitmeyi düşünüyorum hala bı karar veremedim ankarada kadın doğum doktoru hakkında sizin bildiğiniz bı doktor varmı acaba

Yok valla canım benim ben hataydayim keşke yardimci olabilseydim

canim m
Olsun cnm yinede teşekkür ederim
Can'ım Mehmet Erdem benim doktorum tup bebegide onların merkezde yaptırdık ben cok ama cok memnunum Bi araştır kafana yatarsa görün istersen

Canım inşallah Allahım nasip etsin. Hormon değerleri Nasıl Canım kalitesinde bi sorun mu var. Tedavi uygılıycak sen takviyeleri eksik etme eşine Allah'ın izni ile olur

Tesekkur ederim muayene ücreti nekadar acaba
Canım tüp bebekmerkezlerine gidersen ilk muayene ucretsiz ama tup Bebek oncesi icin gideceksen ozel muayenehaneleri var ordada ucret aylık 350 tl. Tahlilleri falan Gazi hastanesinde yaptiriyo ekstra Bi ucret almiyo. Bu dediğim doktorun ikizi var Ahmet Erdem netten araştır görürsün ikisi de Prof benim doktorum Mehmet Erdem Allah razı olsun ondan onun özverisi sayesinde suan oglum kucağımda. Sen Bi araştır kafana yatarsa Bi bakarsın ille git diyip vebal almakistemem

Tesekkur ederim cnm bu doktoru da bı araştırayım

Canım inşallah Allahım nasip etsin. Hormon değerleri Nasıl Canım kalitesinde bi sorun mu var. Tedavi uygılıycak sen takviyeleri eksik etme eşine Allah'ın izni ile olur
Amin canım benim cümlemize nasip etsin inşallah canım evet canim esimin sperm kalitesinde sorun var canim dün dayanamadım Tansel hocaya mesaj attım dedim geçen Size eşimin değerlelini yolladım hormon tedavisi vereceğim dediniz ve çok kafamı kurcalayor eşimin hormonlarında sıkıntı mı var tekrar sonuçları yolladım klomen kullandınız mı dedi evet dedim o da hormon ilacı hap şeklinde dedi eşinin hormonları normal eşinde çok az Sperm var onları çoğaltmak için hormon tedavisi vereceğim dedi hormonları uyarmak adına ama cevap yazınca nasıl rahatladım anlatamam rabbim hepimize tez zamanda yavrularımızi nasip etsin de tam rahatlayalım inşallah hepimiz

Amin Canımm şifa olsun inşallah ilaçlar. Elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi imtihanımızı Allah'ın Rızası alıp geçen kullardan oluruz inşallah. Biz çok isteriz ne olursa olsun deyip Allahtan isteriz Allah'ta peki kulum istediğini veriyorum der ve verir sonra verdiği bize hayır getirmez hayatımız alt üst olur sonra Allah'a yine yönelip Allahım neden verdin bunu deyince Allah kulum sen istedin ne oluyorsa olsun dedin bende istediğini verdim der bu yüzdendir ki ne olursa olsun demeden hayırlısını ve Allah'ın rızası ile ne istiyorsak istemeliyiz. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Mrb .. ben yeni uye oldum .. bahceci umut tup bebek merkezinde selen hanimla gorusmem oldu .. esim azosperm .. cars gunu uroloji tansel bey gorcek esimi .. sonra tup bebek baslayacaz ama kararsiz ve korkuluyum .. aranizda ozellkle bahceci umut tup bebek merkezine giden var mi

Zelihammm hep ama hep aklımda bi laf var kalır hep hayır desede bana hayat hep hayırlısı diyeceğim hayata inat çok severim bu lafı her duamda rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip et içi evlat aşkıyla yanan herkese şüphesiz ki rabbim bizler için en hayırlısını verir allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu uğurda savaş veren herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…