Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama böyle okuyunca çok moralim bozuluyor Zaten 2 negatif tese sonucu aldık şimdi buda öyle olacak diye korkuyorum çünkü Tansel beye güveniyorum ama sizlerin sonuç alamaması da çok üzücü Rabbim yardımcımız olsun cümlemizinMerhaba arkadaşım bizde tansel beyde tedavi gördük eşim azosperm 4 5 aylık bir tadavi gördü ve daha sonra adetimin 3. günü ben tedaviye başladım. Vitaminler göbekten iğneler yani yukarıda pamukkizce isimli arkadaşın kullandığı bütün ilaçları kullandım. Operasyon günü geldiğinde eşimde sperm cıkmadı ve benim tedavim boşa gitti arkadaşın dediği gibi yumurtalar toplanmadığı için çok ağrı çektim. Ben erbil beyde tedavi gördüm Şunu söyleyebilirim ki tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Eğer sorun eşimde değil de bende olsaydı ilk tercihim erbil bey olurdu... Psikolojik olarak bile insanın ruhunu dinlendiriyor.
Bozma moralini herşey Allahtan. Gittiğimiz doktorlar sadece aracı canım. Rabbim büyük herşeyin hayırlısını istemek lazım ilk önce... içini ferah tutTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ama böyle okuyunca çok moralim bozuluyor Zaten 2 negatif tese sonucu aldık şimdi buda öyle olacak diye korkuyorum çünkü Tansel beye güveniyorum ama sizlerin sonuç alamaması da çok üzücü Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin
Hepimiz için istiyorum Rabbim den inşallah dualarımız kabul olacak sözün bittiği yer daha birşey söylenmiyor maalesef Mevlam görelim neyler, neylerde güzel eylerBozma moralini herşey Allahtan. Gittiğimiz doktorlar sadece aracı canım. Rabbim büyük herşeyin hayırlısını istemek lazım ilk önce... içini ferah tut
canım moralini bozmak istemem ama madem 2 tesede birsey bulunamadı 3 tesede senin hazırlanman biraz gereksiz geldi bana. cıkarsa insallah dondurursunuz bunu neden dusunmuyorsunuz. Tansel hoca bize dondurmanın sperme hic bir zararı olmadığını soylemisti.Hepimiz için istiyorum Rabbim den inşallah dualarımız kabul olacak sözün bittiği yer daha birşey söylenmiyor maalesef Mevlam görelim neyler, neylerde güzel eyler
Ve Aleyküm Selam arkadaşım daha önce sizinle bu forumda konuşmuştuk hatırlarsınız belki bize de aynı tedavi uygulandı Bana da Adet günümü sordu ve biz tedaviye başladık bugün 6 günümdeyim ben Umut tüp bebek merkezinde gidiyorum Siz nereye gidiyorsunuz? Benim oradaki Doktorum Selen Hanım Şimdilik memnunum bizler için en önemli şey sperm çıkması tabii ki de ben de çok korkuyorum heyecandan öleceğim neredeyse bana göre bizimle ilgili olan kısım bu işin en kolay kısmı adetin 2. Günü gidiyorsun ilaçların yazılıyor muayene sonucunda Herkesin durumu farklı olduğu için doktor Her Şey yolundaysa Tamam başlıyoruz diyor Ben raporlu hasta olduğum için ilaçlarımı önceden yazdırıp almıştım zaten üç dört tane iğne var değişik Ben daha ikincisine Bugün başladım 3 günde bir de kontrol için çağırıyorlar seni yumurta takibi için Bundan sonrasını ben de bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Selamın aleyküm arkadaşlar biz de Tansel Kaplancan da tedavideyiz şuan 6. Ayı doldurduk son tahliller için doktor iyi tedaviye devam et dedi ve benim adet tarihimi sordu plan yapmak için. Bizi nasıl birşey bekliyor hiç bilgimiz Yok aşağı yukarı tahminlerle tatmin oluyoruz. Fikri olan var mı acaba? Ayrıca bahçeci de iyi bir kadın Doğum doktoru tecrübesi olan var mı ? Sanırım beni de hazırlıcaklar olur da sperm çıkarsa diye.
Aslında biz istemedik bu şekilde olmasını 6. Ayın tedavi sonucunda testler iyi dedi ve benim adet tarihimi sordu. Yani 2. Tese de yalnızca sol yumurtalığa bakılmış ve onda da spermatid görülmüş ayrıca ilk tese de hiç tedavisiz olmuştu bilmiyorum acaba bulunabilir diye mi böyle yapıldı. Beni de hazırlayacakları için epey ümitlendim açıkçasıcanım moralini bozmak istemem ama madem 2 tesede birsey bulunamadı 3 tesede senin hazırlanman biraz gereksiz geldi bana. cıkarsa insallah dondurursunuz bunu neden dusunmuyorsunuz. Tansel hoca bize dondurmanın sperme hic bir zararı olmadığını soylemisti.
Bizde umut tüp bebek merkezine gidiyoruz. Yani bu konular için öngörüşme yapılması gerekmiyor mu ne gibi aşamalardan geçeceğimiz konusunda bilgi verilmesi. Ücretleri konusunda bilgilendirilmek ona göre ayarlanmak . Tese ne kadar fiyatını bile bilmiyorum mesela yine benim işlemim için ortalama bi fiyat bilemiyorum. Buradaki bi arkadaş 2500 ü bulduğunu söyledi o kadar. Bide toplamında bizlik olan süre ne kadar ?Ve Aleyküm Selam arkadaşım daha önce sizinle bu forumda konuşmuştuk hatırlarsınız belki bize de aynı tedavi uygulandı Bana da Adet günümü sordu ve biz tedaviye başladık bugün 6 günümdeyim ben Umut tüp bebek merkezinde gidiyorum Siz nereye gidiyorsunuz? Benim oradaki Doktorum Selen Hanım Şimdilik memnunum bizler için en önemli şey sperm çıkması tabii ki de ben de çok korkuyorum heyecandan öleceğim neredeyse bana göre bizimle ilgili olan kısım bu işin en kolay kısmı adetin 2. Günü gidiyorsun ilaçların yazılıyor muayene sonucunda Herkesin durumu farklı olduğu için doktor Her Şey yolundaysa Tamam başlıyoruz diyor Ben raporlu hasta olduğum için ilaçlarımı önceden yazdırıp almıştım zaten üç dört tane iğne var değişik Ben daha ikincisine Bugün başladım 3 günde bir de kontrol için çağırıyorlar seni yumurta takibi için Bundan sonrasını ben de bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ön görüşme yapılıyor Biz Tansel Bey tahlil sonuçları göstermeye gittiğimizde görüşmüştük zaten Selen hanımla Hatta Tansel Bey kendisi yönlendirdi bizi O doktora Biz raporlu hasta olduğumuz için kendimizden bahsedeyim mikrotese ücreti 3050 TL kadın doğum doktor için 350 TL muayene ücreti diğer Doktorlar 450 TL onlar Doçent olduğu için raporlu olarak 3080 işlemin tamamı bunun içinde yumurta takipleri yumurta toplama transfer ücreti hepsi dahil Bir de ekstra sperm çıkıp dondurulursa onların ücretleri var tabii bizler için son aşama embriyo dondurma varBizde umut tüp bebek merkezine gidiyoruz. Yani bu konular için öngörüşme yapılması gerekmiyor mu ne gibi aşamalardan geçeceğimiz konusunda bilgi verilmesi. Ücretleri konusunda bilgilendirilmek ona göre ayarlanmak . Tese ne kadar fiyatını bile bilmiyorum mesela yine benim işlemim için ortalama bi fiyat bilemiyorum. Buradaki bi arkadaş 2500 ü bulduğunu söyledi o kadar. Bide toplamında bizlik olan süre ne kadar ?
Evet öyle insan bir an moral bozukluğu yaşıyor inşallah olumlu sonuç alanlar artar deneyip göreceğiz başka birşey gelmiyor elimizden doktorlar ne derse onu uyguluyoruz zor bi karar açıkçası tedaviyi bırakmak mantığım size katılıyor ama yüreğim katılamıyor maalesef. Fsh 3.79 testosteron 514 sanırım lh 0,69 bu seviyeleri korudu tedavi boyunca doktorS Sila35 canım eşimin hormon sonuçları nasıl? bize de en son çok iyi demişti eşimin sonuçları için Total Testosteron 7 FSH da 7. Bu arada diğer arkadaşlar yazınca Benim de çok moralim bozuldu Tansel Bey de tedavi görüp mikrotese olumsuz olunca sanırım onlara da aynı tedavi uygulanmış Bizim de ilk mikrotesemiz olumsuz olursa ben de bir daha denemeyi düşünmüyorum.
Siz de unut tüp bebekte mi oldunuz Tansel beyde mi tedavi? Yani tese Fulya da mı yapılıyor acaba yoksa muayene olunan yerde mi ? Ayrıca eşim tese olduğu gün bana da bi işlem yapılacak mı? Yoksa 2 gün önce yumurta toplanmış mı oluyor?Ama adetin 2. Günü gidip tedaviye başlamaya karar verildiği zaman sadece 1100 TL ödüyorsun bizden o şekilde aldılar kalanını da sperm çıkarsa yumurtalarım toplanırsa o gün ödeme yapacakmışız telefonla sorup bilgi alabilirsin aslında daha sağlıklı olur senin için Ama merak ettiğin bir şey olursa sor seve seve cevaplarım
Evet canım biz de Umut Tüp bebekte Tansel Bey de tedavi oldu eşim dört beş ay kadar hormonlar istenilen düzeye geldiği zaman Tansel Bey Benim de hazırlanma mı istedi Adetimi sordu ilk adet ile başladık. Tedavi nerede oluyorsanız orada yapıyor mikroteseyi Biz Umut Tüp bebekte başladık orada olacak tese ameliyatı. Adetin 2. Günü iğnelere başlanacak yumurtalarin istenilen büyüklüğe ulaşınca toplama günü belirlenecek. (yaklaşık o da 10 12 gün gibi bir sürede oluyor) o gün eşin önce ameliyata girecek sperm bulunursa yumurtalar toplanacak sperm bulunamazsa yumurtaların ne yazık ki toplanmayacak Bir dahaki adetinle vücut atacak onları bize söylenilen buydu Sizinki de aynı sistemle olur büyük ihtimalleSiz de unut tüp bebekte mi oldunuz Tansel beyde mi tedavi? Yani tese Fulya da mı yapılıyor acaba yoksa muayene olunan yerde mi ? Ayrıca eşim tese olduğu gün bana da bi işlem yapılacak mı? Yoksa 2 gün önce yumurta toplanmış mı oluyor?
Peki siz tedavi olurken eşinizde tedaviye devam mı ediyor taa ki tese gününe kadar edecek miEvet canım biz de Umut Tüp bebekte Tansel Bey de tedavi oldu eşim dört beş ay kadar hormonlar istenilen düzeye geldiği zaman Tansel Bey Benim de hazırlanma mı istedi Adetimi sordu ilk adet ile başladık. Tedavi nerede oluyorsanız orada yapıyor mikroteseyi Biz Umut Tüp bebekte başladık orada olacak tese ameliyatı. Adetin 2. Günü iğnelere başlanacak yumurtalarin istenilen büyüklüğe ulaşınca toplama günü belirlenecek. (yaklaşık o da 10 12 gün gibi bir sürede oluyor) o gün eşin önce ameliyata girecek sperm bulunursa yumurtalar toplanacak sperm bulunamazsa yumurtaların ne yazık ki toplanmayacak Bir dahaki adetinle vücut atacak onları bize söylenilen buydu Sizinki de aynı sistemle olur büyük ihtimalle
amin canım benim inşallah. Sanırım bu imtihana tabi tutulan kullar olarak hepimiz her zaman en kötüsünü düşünüyoruz maalesef ki. İyiyi düşünüp umutlanıp daha yüksekten düşmemek için tedbirli davranıyoruzAh Canım Ah Hiç sorma orayı Bir an geliyor çok umutlu oluyorum güzel şeyler olacak diyorum bir an geliyor olmayacak çok zor diyorum Ben zaten yapım gereği çok olumsuz düşünen bir insanım Her şeyin en kötüsü düşünürüm. Eşim de kızıyor İyi düşün iyi olsun diyor İnşallah hepimiz sen ben burada ne kadar bebek isteyen yüreği evlat hasretiyle yanan insan varsa hayırlısıyla anne oluruz. Bir de uzun zamandır bu sayfalarda olumlu haberler okumadık Aslında Mutlu sona ulaşmış insanlar gelip yazsalar bize de umut olur. Ama Burası ile işi biten bir daha uğramıyor buralara bir de herkes okumayı tercih ediyor sanırım Yukarıdaki soruna gelince canım Evet ameliyat gününe kadar eşime iğnelere devam dedi Tansel Bey
Aynen öyle İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız .Sonuç olumsuz olursa da Rabbim imtihanımızı kolay eylesin içimizi ferahlatsın. Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ne zaman başlayacaksınız tedaviye hemen başlamayı düşünüyormusunuz?amin canım benim inşallah. Sanırım bu imtihana tabi tutulan kullar olarak hepimiz her zaman en kötüsünü düşünüyoruz maalesef ki. İyiyi düşünüp umutlanıp daha yüksekten düşmemek için tedbirli davranıyoruz
Eşim 6 ayı tamamladı benim adet günümü bekliyoruz 16 Haziran'da olacak normalde bi aksama olmazsa oda cuma gününe denk geliyo adetin 2. Günü haftasonu oluyor devam eden haftası da bayram bilmiyorum ne olacak. Eşiniz hangi iğneleri kullanıyor biz haftada 1 pregnyl haftada 3 merional kullanıyoruz ve çok zor şartlarda buluyoruz pregnyl iğneyiAynen öyle İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız .Sonuç olumsuz olursa da Rabbim imtihanımızı kolay eylesin içimizi ferahlatsın. Peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ne zaman başlayacaksınız tedaviye hemen başlamayı düşünüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?