Csnim kistin polikistik mi yoksa normal kist miMerhaba arkadaşlar eşim ilaç tedavisi görüyor eylule kadar .Bende erken adet oldum bu ay doktora gittim kist ve rahim duvarımda incelme varmış iyi bı kadın doğum doktoru bulup tedavi olmam gerek eylül ayında tüp bebeğe gececektik hayırlısı artık
Bilmiyoruz ki korkuyoruz açıkcasıCanım acaba karaciğerlere mi zarar verdiniz ?
Normal kist herhalde cnm devlet Hastanesi'ne gitmişti çok fazla bilgi vermedi sorma rağmen 8.10milim çapında Bikac kist var önemli değil ama tedavi olmam lazım listelerinden dedi..Bende bu hafta tekrar bı kadın doğum doktoruna gitcemCsnim kistin polikistik mi yoksa normal kist mi
Canım benim eşim kullanıyo ovıtrelle yı nefes sorunu yokArkadaslar esi merional ve ovitrelle kullanip nefes darlığı vs gibi sorun yasayan oldu mu
Merional in boyle bir etkisi olabilir miCanım benim eşim kullanıyo ovıtrelle yı nefes sorunu yok
korkuyorum ne biliyim daha sonuçlarımız çıkmadı hiç olmama ihtimalide var doktor sonuçlara göre bi karar vericek ben 32 yaşındayım 35 yaşından sonra zor olur diyorlar bilmiyorum bekledikçe böyle daha çok korkuyorum ne yaparım bilmiyorum hepiniz dua edin ne olur özellikle hamile olan arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmazmışcanim emin ol burdaki herkes ayni durumda. kimisi ailesinden sakliyor kimisi de paylasiyor. biz ailelerimizle bu durumu ilk ogrendigimiz gun paylastik. cunku ciddi surecleri var ve haberdar olmalari lazim gizli sakli yapilacak seyler degil. ayrica kimseyi de bos yere umitlendirmek istemedik. benim ailem ayni senin alien gibi dort gozle torun bekliyorlar ama bunun biraz zaman alacagini, esimin ameliyat olmasi gerektigini soyledim ve esime kotu yaklasmadilar, anlayisla karsiladilar. neden kotu yaklassinlar ki, bu insanin elinde olan birsey degil sonucta. kimse boyle bir sorun yasamak istemez. ozellikle de erkekler icin kabul etmesi cok zor gercekten. onlarin psikolojileri daha cok etkileniyor. cunku bu bir saglik sorunu. ayni durum sende de olabilirdi, senin tedavi gormen gerekebilirdi. empati yapmak lazim boyle durumlarda. bircok kisi var bu durumda, yillardir tedavi goruyor ve cocuk sahibi olmaya calisiyor. evet benim de arkadaslarim kuzenlerim var, tek seferde hamile kaldilar, hic boyle sorunlari olmadi, ama bu da bizim sinavimizmis. dua etmekten, hayirli doktorlarla, bize fayda saglayacak doktorlarla karsilasmayi ummaktan ve tedavilere harfiyen uymaktan baska sansimiz yok. allah bize evlat nasip etmisse mutlaka olur. gec olur ama olur.. o nedenle duani et, gerisini allaha birak. isyan etme, asla pes etme ve asla umitsizlige kapilma.. bak burada kocaman bir kk ailesiyiz ve birbirimize destek oluyoruz. ne zaman konusmak istersen buraya yaz veya bizlere ozel mesaj at..
Hiç bılmıyorum baska bi ilaç kullunıyo mu belkı o yuzden olabılır benım eşım ovıtrelle nın yanında menegon kullanıyo. Siz hangi tedavi de kullanıyorsunuz ıgnelerıMerional in boyle bir etkisi olabilir mi
Hiç bılmıyorum baska bi ilaç kullunıyo mu belkı o yuzden olabılır benım eşım ovıtrelle nın yanında menegon kullanıyo. Siz hangi tedavi de kullanıyorsunuz ıgnelerıMerional in boyle bir etkisi olabilir mi
Canim banada yillar sonra polikistik dedi doktor bizde anlamadikNormal kist herhalde cnm devlet Hastanesi'ne gitmişti çok fazla bilgi vermedi sorma rağmen 8.10milim çapında Bikac kist var önemli değil ama tedavi olmam lazım listelerinden dedi..Bende bu hafta tekrar bı kadın doğum doktoruna gitcem
Yani bitkisel kullaniyor birdeHiç bılmıyorum baska bi ilaç kullunıyo mu belkı o yuzden olabılır benım eşım ovıtrelle nın yanında menegon kullanıyo. Siz hangi tedavi de kullanıyorsunuz ıgnelerı
Bence ondan olablirYani bitkisel kullaniyor birde
Cnm sprem sıfır mı tedavi öncesiSelamın aleyküm arkadaşlar biz de Tansel Kaplancan da tedavideyiz şuan 6. Ayı doldurduk son tahliller için doktor iyi tedaviye devam et dedi ve benim adet tarihimi sordu plan yapmak için. Bizi nasıl birşey bekliyor hiç bilgimiz Yok aşağı yukarı tahminlerle tatmin oluyoruz. Fikri olan var mı acaba? Ayrıca bahçeci de iyi bir kadın Doğum doktoru tecrübesi olan var mı ? Sanırım beni de hazırlıcaklar olur da sperm çıkarsa diye.
S Sila35 biz tansel kaplancanda tedavi gördük azosperm... fsh yüksek testo düşüktü chormion verdi 3 ay kullandi eşim benide ebru Öztürk tedavi sonrasi tesede sperm bulunursa transfer için hazrladi merional iğne bi iğne daha var sabah 9 akşam 6 da gunde 2 defa o iğneleri saatinde gobekten ypiosun bide ilaçlar vermisti klomen folbiol bi ilaç daha vardı bunları kullandim tesede 2 gün önce çatlatma iğnesi verdi 4 tane aynı saatte ardarda vurup teseye gittik tabi sperm bulunamayinca benim tedavi boşa gitti ve 1 ay adet sancisi gbi sanci çektim bnm iğneler ve Dr muayene ücretim toplam 2 500 tl yi buldu
Evet maalesef ki sıfır sadece 2. Tese sonucunda spermatid görünmüş biraz ona ümitleniyorum çokça dua ediyorum inşallah bize de tüm isteyenlere de Rabbim anne baba olmayı nasip etsin eşlerimizin sabrını mükafatlandırsın bu bizim için son olacak öyle dedi doktor çünkü 3. OlacakCnm sprem sıfır mı tedavi öncesi
Merhaba arkadaşım bizde tansel beyde tedavi gördük eşim azosperm 4 5 aylık bir tadavi gördü ve daha sonra adetimin 3. günü ben tedaviye başladım. Vitaminler göbekten iğneler yani yukarıda pamukkizce isimli arkadaşın kullandığı bütün ilaçları kullandım. Operasyon günü geldiğinde eşimde sperm cıkmadı ve benim tedavim boşa gitti arkadaşın dediği gibi yumurtalar toplanmadığı için çok ağrı çektim. Ben erbil beyde tedavi gördüm Şunu söyleyebilirim ki tek kelimeyle muhteşem bir doktor. Eğer sorun eşimde değil de bende olsaydı ilk tercihim erbil bey olurdu... Psikolojik olarak bile insanın ruhunu dinlendiriyor.Selamın aleyküm arkadaşlar biz de Tansel Kaplancan da tedavideyiz şuan 6. Ayı doldurduk son tahliller için doktor iyi tedaviye devam et dedi ve benim adet tarihimi sordu plan yapmak için. Bizi nasıl birşey bekliyor hiç bilgimiz Yok aşağı yukarı tahminlerle tatmin oluyoruz. Fikri olan var mı acaba? Ayrıca bahçeci de iyi bir kadın Doğum doktoru tecrübesi olan var mı ? Sanırım beni de hazırlıcaklar olur da sperm çıkarsa diye.
Teşekkür ederim canım doktorundan memnun muydun? Adetin ilk günü mü başlanıyor tedaviye sizin ilk tese miydi benim eşim de merional kullandı pregnyl ile beraber bana da mı merional verir. Toplamında bu tedavi kaç gün sürüyor Ramazan ayındayız orucumu aksatmak ta istemiyorum adetin ilk günü gidildiğinde muayene ediliyor mu yada ilk gün haber veriyorsun kaçıncı günü çağırıyorlarS Sila35 biz tansel kaplancanda tedavi gördük azosperm... fsh yüksek testo düşüktü chormion verdi 3 ay kullandi eşim benide ebru Öztürk tedavi sonrasi tesede sperm bulunursa transfer için hazrladi merional iğne bi iğne daha var sabah 9 akşam 6 da gunde 2 defa o iğneleri saatinde gobekten ypiosun bide ilaçlar vermisti klomen folbiol bi ilaç daha vardı bunları kullandim tesede 2 gün önce çatlatma iğnesi verdi 4 tane aynı saatte ardarda vurup teseye gittik tabi sperm bulunamayinca benim tedavi boşa gitti ve 1 ay adet sancisi gbi sanci çektim bnm iğneler ve Dr muayene ücretim toplam 2 500 tl yi buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?