Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tese olan arkadaslar bilgilendirebilirler mi acaba beni, sonuc hemen ameliyat sirasinda mi belli oluyor? yani doktor ameliyattan cikinca bulundu ya da bulunmadi mi diyor, yoksa sonucun cikmasini biraz bekliyor muyuz?

bu cuma esim tese ameliyati olacak da, o nedenle merak ediyorum.. oofff zaman gecmiyor, gunler cakildi kaldi sanki... cuma hayirlisiyla bir gelse...

hemen belli oluyor canım. ,Esim odaya geldikten 5-10 dk icinde doktor gelmisti acı haberi vermisti. Patoloji sonucu ise 10 gun filan sonra belli olmustu. Onu da yine doktor arayıp sonucu soylemisti

hemen belli oluyor canım. ,Esim odaya geldikten 5-10 dk icinde doktor gelmisti acı haberi vermisti. Patoloji sonucu ise 10 gun filan sonra belli olmustu. Onu da yine doktor arayıp sonucu soylemisti

anladim canim, cok tesekkur ederim.. allah hayirli haberler almamizi nasip etsin insallah... patoloji sonucu ne icin onemli? sperm ureten hucre olup olmadigini mi gosteriyor? sanirim sperm ureten hucre var ama gelismiyorsa tedavi olma yolu denenebilir ama sperm ureten hucre bile yoksa o zmn sanirim yapilacak birsey yok, oyle degil mi?

Evet canım alınan parcaya ayrıntılı bakılıyor.
Sperm ureten hucre cıkmadıysa yapılacak birsey yok diyor Tansel bey ve bircok doktor. Bizde oyle oldu.

Evet canım alınan parcaya ayrıntılı bakılıyor.
Sperm ureten hucre cıkmadıysa yapılacak birsey yok diyor Tansel bey ve bircok doktor. Bizde oyle oldu.

anladim canim... hakkimizda hayirlisi.. insallah allah yuzumuzu guldurur. biran once cuma gelse de bu belirsizlikten kurtulsak. beni en cok bu yoruyor. olacak mi olmayacak mi stresi. en azindan onumuze bakariz.

anladim canim... hakkimizda hayirlisi.. insallah allah yuzumuzu guldurur. biran once cuma gelse de bu belirsizlikten kurtulsak. beni en cok bu yoruyor. olacak mi olmayacak mi stresi. en azindan onumuze bakariz.
insallah cıkarda artık bu baslıktan cıkıp '2018 Anneleri' baslığında yazarsın veya yazarız canım.

insallah cıkarda artık bu baslıktan cıkıp '2018 Anneleri' baslığında yazarsın veya yazarız canım.

amin canim insallah, bu sorunla mucadele eden herkes dualarimda, kendim icin ne diliyorsam sizler icin de aynisini diliyorum. en kisa zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlara kavusmamiz dilegiyle...

tese ameliyatı ne zaman yapılıyor biz tedaviye başlayalı 1,5 ay oldu iğne kullanıyor eşim gerçi doktoroda sorucam ama yaptıran arkadaşlar ne kadar beklememiz gerekiyor

Cumagünü iyi haberlerini bekliyoruz canım rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah cnm benim

PREGNYL 5000 IU IM/SC enjeksiyon u nereden bulabilir eşim. galiba üretimi durdurulmuş
Çok zor bulunan bir iğne maalesef.. Biz 6 ay boyunca çok zorlandık o iğneyi bulmak için. Yurtdışından getirttik birçoğunu. Ama şuan tanıdık eczane varsa onlar bulabiliyor teker teker. Türkiye'ye gelmiş ama cok fazla verilmiyor. Siz kimde tedavi oluyorsunuz ve ne kadar süreli bir tedavi olacak? Biz muadili olan choriomon kullanmıştık ve sonuç alamamıştık diye Tansel bey ille pregnyl olacak demişti ve bu sebeple biz zorlansakta bulmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…