- 25 Nisan 2017
- 65
- 1.711
- 103
- 29
????Abla Total testesteron 87 çıktıyani sperm degil
Ya nasıl olur da erkek sperm üretemez ben anlamıyorum. Peki kızlar eşleriniz yatakta nasıl ? Penis boyu vs ? Biz de hiçbir sorun yok, eşim yatakta gayet iyi ama sperm çıkışı çok az aklım almıyor bir türlü.
Benim de aklım mantığım almıyor. Ne zaman ameliyatlacak eşiniz ve kime olacak canımcanim emre bey de tansel bey de muayenede esimin testis boyutlarinin cok iyi oldugunu soyledi. ki esimin penis boyu da oyle cunku ben zorlaniyorum yani iliskide, o derece. testesteronu cok yuksek cikti, hatta emre bey "adamdan testesteron fiskiriyor" dedi. fsh, lh ztn olmasi gerektigi gibi. yani ne emre bey ne tansel bey anlamadi sorunun neden kaynaklandigini. cikmamasi icin bir sebep yok, bir tikaniklik olabilir dediler. esim kucukken bir testisinden bir ameliyat gecirmis, o ameliyattan kaynakli olabilir dediler. cunku ikiz erkek kardesi var, onda hicbi sorun yok, spermiogram yaptirdi 90 milyon sperm cikti. o nedenle bilemiyoruz gercekten sorun ne. genetik olmadigi kesinlesti, karyotip ve y kromozomu yaptirdik cunku, onlar normal. haftaya tese olacak emre beyde, bakalim hepimiz merakla bekliyoruz cikacak mi cikmayacak mi diye. inan benim de aklim almiyor, milyonlarca cikmasi gerekirken gectim milyonu 1 tane bile cikmaz mi?
canım bu dedik lerin çocuk olmamasiyla alakasi yok diye biliyorum. hele meninin az cikmasi da önemli değil çünkü ben bunu çocuk sahibi olmuş kisilerden birebir duydumYa nasıl olur da erkek sperm üretemez ben anlamıyorum. Peki kızlar eşleriniz yatakta nasıl ? Penis boyu vs ? Biz de hiçbir sorun yok, eşim yatakta gayet iyi ama sperm çıkışı çok az aklım almıyor bir türlü.
Cenabı Allah in nasip etmesini ve "Ol" demesini bekleyeceğiz.canım bu dedik lerin çocuk olmamasiyla alakasi yok diye biliyorum. hele meninin az cikmasi da önemli değil çünkü ben bunu çocuk sahibi olmuş kisilerden birebir duydum
mesala esimde görünüşleri hareket vs milyonlarca saglikli sperm çıkıyor.ama bi tane embiriyo oluşmuyor.keza bende öyleyim bolca yumurta sonuç 0 yani birazda nasip
Benim de aklım mantığım almıyor. Ne zaman ameliyatlacak eşiniz ve kime olacak canım
Cenabı Allah in nasip etmesini ve "Ol" demesini bekleyeceğiz.
Herşey normal bir aile vardı bizim aile dostumuz. Ama olmadı.
47xxy olan bir aile vardı onların olmuş.
Bazı durumları okudukça yaşadıkça "olgunlasiyorum galiba diyorum kendi kendime.. annem geçenlerde dedi ki Tevekkül et kızım.. sonu hayr olması için. Dua et.. isyana düşme.. koçanı üzme.. oda istemezdim böyle şeyleri.. Allah'a dua edin dedi. Gözlerim yaşlı yaşlı Amin dedim. Satılık ve dua ettik.
testislerin ufak ve hormon düşüklüğü en büyük etkenlerden imiş. sperm oluşmaması içindogru soyluyorsun canim, herseyin hayirlisi...
inanir misin bu siralar algida secicilik midir bilmiyorum ama hep onume hasta kucuk cocuklar icin yapilan bagis kampanyalari cikiyor.. gecen hafta 19 saatte 1 milyon euro toplanmisti kartal bebek icin, belki hatirlayanlariniz olur.. simdi de omer bebek var. bogazina fistik parcasi kacip solugunu kesmis, ve suan konusamiyor, yuruyemiyor, yiyip icemiyor, tepki veremiyor. kartal bebek de dogustan kalp hastasi, almanya'da kalp nakli olmayi bekliyor, nakil olmazsa allah korusun zamani cok az diyorlar. iste bu haberleri goruyorum ve sonra hep diyorum ki kendime, hep hayirlisini dile allahtan. belki bizim icin de boylesi hayirlidir kimbilir. o insanlar suan ne kadar perisan, hallerine cok uzuluyorum, icim parcalaniyor o cocuklar icin. hayatta herkesin bir sinavi var, bizim sinavimiz bu, onlarinki de o. bizim icin hayirli olmayacaksa hic olmasin. ben kesinlikle inat edip, olacak, ille de olacak, niye benim olmuyor diye hirs yapip kendime bu dunyayi zehir etmiyorum. evet suan yasadiklarimiz cok zor, cok yipratici, ve cok istiyorum cocuk sahibi olmak, insallah anne olurum bu hayatta ama allah vermiyorsa da vardir bir sebebi diyorum.. en azindan kendimi boyle avutmaya, teselli etmeye calisiyorum..
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM BİZİMDE NERDEYSE SİZİN GİBİ SPERMATOSİT SONRA SPERMATİD VE EN SON İMMOTİL SPERM BİZDE 9 .AYI BEKLİYORUZ ŞİMDİ NASIL Bİ TEDAVİ UYGULUYO CANIM PAYLAŞABİLİRMİSİN?Merhabalar bizde eşimle celalettin peruda tedavideyiz çok doktor gezdik kaan aydosa kadar gittik tedavisiz tese öneriyorlar kaan aydos ısrarla tedavi yok önce tese dedi kafamız yatmadı paranın peşinde gibi geldi daha sonra celalettin hocayı duyduk gerçi onunda tedavisi baya masraflı oluyor 3 ayda 1 kontrol istiyor vitaminler muayene sperm testi ücretleri 1000 lirayı buluyor ssebepsiz azospemdi bizimki eşimin herşey normaldi ilk tahlilde %100 spermatosit dediler 3 ay sonra %4 spertmatid olmuş elonge 1-2 falan yazıyordu işin iyi tarafı 1 tanede olsa ımmotil sperm çıktı ağustos 20 sinde ikinci 3 aylık periyot bitecek inş bikaç tanede olsa canlı sperm çıkar tüp bebeğe geçeriz hoca umutluymuş ama herşey nasip kısmet kader
Rabbim öyle bi mutlu etsin ki güzel haberlerini alırsın inşallah seni tanımıyorum ama senin için ve tüm arkadaslar için dua ediyorumMerhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır bizde azospermiyle savaşıyoruz ilk öğrendiğimizde yıkılmıştık ama geçen haftaya kadar yinele ufakta olsa benim değil ama eşimin çok umudu var tese ameliyatı sonucu hiç hücre olmadığı söylendi ve bizim için herşeyin bittiği an oldu yani bundan sonra tıptan bir umudumuz belki olamayacak ama Allahtan ümit kesilmez Allah herkesin yardımcısı olsun tese ameliyatına kadar çok stresli ve zor zamanımız geçti ama onların hiç önemi yokmuş şimdi daha büyük bir çıkmazın içindeyiz belki anne baba olamayacağız bu düşünceye alışmak bizim için çok zor ama Allah sabrını verecek inşallah...
Çok sağol Allah herkesi görüyor ve duyuyor herşeyin bir zamanı var rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin diye dua ediyorum ben her zaman nasibimizde varsa er yada geç olur bence tevekkül edip sabretmek lazımRabbim öyle bi mutlu etsin ki güzel haberlerini alırsın inşallah seni tanımıyorum ama senin için ve tüm arkadaslar için dua ediyorum
Canım benim hadi hayırlısı inşallah. iyi haberlerle gel emi. bende çok merak ediyorum. Her gün bakıyorum ama ses seda çıkmayınca yazamadım belki kafa dinlemek istiyorlardır diye. Bende heyecanlandımArkadaşlar merhaba bu ay adetim 2 gün gecikti inanılmaz şekilde içim kıpır kıpırdı belki dedim Rabbim son ana kadar dua etmemizi istedi ve sonunda mucizeyi bize yaşattı ama maalesef yine hayaller Alabora oldu.. olsun yüce mevlam inşallah daha iyisini önümüzd çıkaracak onun için bizleri bekletiyor.. bugün selen hanıma gittim ve benim tedaviye başladık. Ganol f iğnenin adı Çarşamba günü tekrar kontrolüm var. Bugün çok kalabalıktı insanlara sürekli merakla baktım acaba buradan birileri var mıdır diye. :) en çokEbrarsu arkadaşımızı merak ettim ama kimseyle konuşamadım tabii.. inşallah Rabbim gönlümüzdeki dualarımızı kabul etsin tez vakitte kucağımızı doldursun. Belki çok parça parça yazdım ama bilmem böyle yazmak istedim sadece.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah Allah'a emanet olun..
Amin canım benim cümlemizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah . Allah razı olsun her an dualarımda tüm evlat sahibi olmak isteyenler inşallah kabul olacağı güne doğru ilerliyoruz güzel günlere doğru.. evetCanım benim hadi hayırlısı inşallah. iyi haberlerle gel emi. bende çok merak ediyorum. Her gün bakıyorum ama ses seda çıkmayınca yazamadım belki kafa dinlemek istiyorlardır diye. Bende heyecanlandımEbrarsu ayın 7 sinde gidecekti diye hatırlıyorum ama sesi çıkmıyor hiç. İnşallah iyi sonuçlarla gelir buraya... Hep dualarımdasınız.. Hakkımız da hayırlısı...
hayrola yaOffffff offfffff
canım sizin sorun tam olarak neydi?hayrola yakötü bir şey mi var yoksa
47xxy ve azosperm teşhisicanım sizin sorun tam olarak neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?