hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşıminsallah canim, sakin olmaya calisiyorum ama pek beceremiyorum malesef, cok heyecanliyim, gerginim, stresliyim, anlicagin karisik duygular icerisindeyim allah sonumuzu hayir etsin
artık bircok doktor prengnly yerine ovitrelle veriyor. Doktorunuza danısıp alabilirsiniz. İşlevleri aynı diye biliyorum.PREGNYL 5000 IU IM/SC enjeksiyon u nereden bulabilir eşim. galiba üretimi durdurulmuş
İlk tese miydi sizi?siz de hazırlanacak mısınız? Emre bey tedavi vermiş miydi?insallah canim, sakin olmaya calisiyorum ama pek beceremiyorum malesef, cok heyecanliyim, gerginim, stresliyim, anlicagin karisik duygular icerisindeyim allah sonumuzu hayir etsin
hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım
İlk tese miydi sizi?siz de hazırlanacak mısınız? Emre bey tedavi vermiş miydi?
ilk gittiği gün prengnly verebiliriz demiş fakat bugün gittiğinde orvitrelle verdi. onu kullanmaya başlayacağız.artık bircok doktor prengnly yerine ovitrelle veriyor. Doktorunuza danısıp alabilirsiniz. İşlevleri aynı diye biliyorum.
Canim sperm testini hep ayni yerdemi veriyorsunuzYine bir test ve yine 0 nasil olacak bilemiyorum. Bir defa cikis oldu ve simdi yok ne yapacagiz rabbim yardim etsin
CANIM HERŞEYİ HAYIRLISI İNŞALLAH KÖTÜ DÜŞÜNME HİÇBİ ZAMAN RABBİM NE YAZDIYSA O OLUR HEPİMİE İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM DAHA ZAMANI DEĞİLMİŞYine bir test ve yine 0 nasil olacak bilemiyorum. Bir defa cikis oldu ve simdi yok ne yapacagiz rabbim yardim etsin
Amin inşallah rabbim nasip eder onun rahmeti boldur insallahCANIM HERŞEYİ HAYIRLISI İNŞALLAH KÖTÜ DÜŞÜNME HİÇBİ ZAMAN RABBİM NE YAZDIYSA O OLUR HEPİMİE İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM DAHA ZAMANI DEĞİLMİŞ
Cıkması cok zor demisler peki Celalettin hoca ne diyor?Universite hastanesinde verdik tup bebek merkezinde iki defa 0 çıktı ve cok zor bi ihtimal çıkması dediler
Arkadaslar sperm fish sonucumuz geldi hic habloid hucre gozlenmedi yaziyor ne deme oluyor bu bilen varmi
Yani ona göre olacak diyor iyi gidiyor tedaviCıkması cok zor demisler peki Celalettin hoca ne diyor?
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlarım nasılsınız? Öncelikle cuma günü eşi tese olacak arkadaşım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün sizinde bizimde.. cok kaliteli sperm hücreleri bulunsun inşallah Rabbim size Emre hocayı vesile etsin bizlere de devam ettiğimiz hocaları inşallah.. Bana gelince bugün yumurta takibi var 5 gün iğne vuruldun göbekten ve 2 gündür şeffaf akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Gidip öğrenilecek artık. Korkularım gün yaklaştıkça artıyor cok korkuyorum aynı durumu yaşamak ve bu sefer bu defteri kapatacak olmak cok zor her an mucize bekliyorum bu zamana kadar daha güçlüydüm ama yalnızca günler kalınca iş değişti.. Güçlü ben gitti, yerine korkak dokunsalar ağlayacak yutkunamayan içi huzursuz geceleri uykusuz mutsuz bir ben geldi Rabbim sonumuzu kalbimizdeki duamıza çıkarsın inşallah cümlemizin duasını kabul etsin.. tahminen eşim pazartesi günü tese olucak. Aslında çok güzel özel bir gün inşallah yüce mevlam bir güzellik daha ekleyecek o mübarek güne..
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlarım nasılsınız? Öncelikle cuma günü eşi tese olacak arkadaşım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün sizinde bizimde.. cok kaliteli sperm hücreleri bulunsun inşallah Rabbim size Emre hocayı vesile etsin bizlere de devam ettiğimiz hocaları inşallah.. Bana gelince bugün yumurta takibi var 5 gün iğne vuruldun göbekten ve 2 gündür şeffaf akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Gidip öğrenilecek artık. Korkularım gün yaklaştıkça artıyor cok korkuyorum aynı durumu yaşamak ve bu sefer bu defteri kapatacak olmak cok zor her an mucize bekliyorum bu zamana kadar daha güçlüydüm ama yalnızca günler kalınca iş değişti.. Güçlü ben gitti, yerine korkak dokunsalar ağlayacak yutkunamayan içi huzursuz geceleri uykusuz mutsuz bir ben geldi Rabbim sonumuzu kalbimizdeki duamıza çıkarsın inşallah cümlemizin duasını kabul etsin.. tahminen eşim pazartesi günü tese olucak. Aslında çok güzel özel bir gün inşallah yüce mevlam bir güzellik daha ekleyecek o mübarek güne..
Kızlar ikiniz için de dualar ettim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu hafta mutlu haber verin inşallah çok aminnnncanim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin, aynilarini ben de senin ve esin icin diliyorum. allah umarim bu sorunla ugrasan herkesin yuzunu guldurur. tese gunlerimiz yakinmis. guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla. endiselerini, korkularini cok iyi anliyorum arkadasim cunku aynilari bende de var. kac gundur uyudugum uykunun bana bi faydasi yok cunku cok kalitesiz bir sekilde uyuyorum surekli uyaniyorum. cuma ameliyat gunune kadar malesef boyle devam eder. belirsizlik beni cok yordu, bulunacak mi bulunmayacak mi, bu defter bizim icin kapanacak mi yoksa bulunmasa da tedavi sansi var mi, bu sorular hep kafamda donuyor. umarim bu verdigimiz sinavdan alnimizin akiyla cikariz. guclu olmaya calis canim, sen guclu olursan dollenen yumurtalarin da guclu olur sana tutunur. allah biran once evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin canım benim Allah razı olsun güzel yüreğin, duaların için. Ahh kaliteli spermler bulunsa inşallah rabbimin izniyle güçlü olurum ama bekleyiş zor ve biz 2 kere olumsuz sonuç alınca bu sefer daha da zorluyor. Sizin ilk tese inşallah ilkinde bulunur ve yüzünüz güler Rabbim kucağınızı doldurur. Dualarımız aynı söylemeye gerek bile Yok sürekli dualarımızda olduğumuzu çünkü bu imtihanda olan kişi tüm isteyenlere dua ediyor cok iyi biliyorum biliyoruz.. buradaki yazışmalardan o kadar cok duygulanıyorum ki sanki kardeşimle dertleşiyormuş gibi çünkü anneme cok içimi açamıyorum onu daha çok üzerim diye e kardeş de olmayınca burası sizlercok değerli oluyorsunuz inşallah tez zamanda yavrularımızla koklaşırızcanim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin, aynilarini ben de senin ve esin icin diliyorum. allah umarim bu sorunla ugrasan herkesin yuzunu guldurur. tese gunlerimiz yakinmis. guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla. endiselerini, korkularini cok iyi anliyorum arkadasim cunku aynilari bende de var. kac gundur uyudugum uykunun bana bi faydasi yok cunku cok kalitesiz bir sekilde uyuyorum surekli uyaniyorum. cuma ameliyat gunune kadar malesef boyle devam eder. belirsizlik beni cok yordu, bulunacak mi bulunmayacak mi, bu defter bizim icin kapanacak mi yoksa bulunmasa da tedavi sansi var mi, bu sorular hep kafamda donuyor. umarim bu verdigimiz sinavdan alnimizin akiyla cikariz. guclu olmaya calis canim, sen guclu olursan dollenen yumurtalarin da guclu olur sana tutunur. allah biran once evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Saol canımm benim inşallah tüm isteyenlerin hepimizin yüzünü güldürsün mevlam Allah razı olsun cümlemizin dualarını kabul etsin yüce RabbimKızlar ikiniz için de dualar ettim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu hafta mutlu haber verin inşallah çok aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?