Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yine bir test ve yine 0 nasil olacak bilemiyorum. Bir defa cikis oldu ve simdi yok ne yapacagiz rabbim yardim etsin

Arkadaslar sperm fish sonucumuz geldi hic habloid hucre gozlenmedi yaziyor ne deme oluyor bu bilen varmi

Yine bir test ve yine 0 nasil olacak bilemiyorum. Bir defa cikis oldu ve simdi yok ne yapacagiz rabbim yardim etsin
CANIM HERŞEYİ HAYIRLISI İNŞALLAH KÖTÜ DÜŞÜNME HİÇBİ ZAMAN RABBİM NE YAZDIYSA O OLUR HEPİMİE İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN RABBİM DAHA ZAMANI DEĞİLMİŞ

Arkadaslar sperm fish sonucumuz geldi hic habloid hucre gozlenmedi yaziyor ne deme oluyor bu bilen varmi

Biz de bir süredir azoospermik erkeklerde önce spermi Papanikolau tekniği ile boyayarak spermatid çıkışını kontrol ediyoruz. Aynı zamanda sperm FISH boyaması ile de haploid hücre oranlarını belirliyoruz. Gerçekten de, haploid hücre oranı ne kadar yüksekse, mikroTESE sonuçlarımızda da o kadar yüksek oranda olgun sperm hücresi bulunduğunu gözlemledik. Ancak kesin bir kanıya varabilmek için daha fazla sayıda olgunun gözlenmesinin de gerekli olduğu kanısındayız.

http://www.kaanaydos.com.tr/haploid.html

Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlarım nasılsınız? Öncelikle cuma günü eşi tese olacak arkadaşım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün sizinde bizimde.. cok kaliteli sperm hücreleri bulunsun inşallah Rabbim size Emre hocayı vesile etsin bizlere de devam ettiğimiz hocaları inşallah.. Bana gelince bugün yumurta takibi var 5 gün iğne vuruldun göbekten ve 2 gündür şeffaf akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Gidip öğrenilecek artık. Korkularım gün yaklaştıkça artıyor cok korkuyorum aynı durumu yaşamak ve bu sefer bu defteri kapatacak olmak cok zor her an mucize bekliyorum bu zamana kadar daha güçlüydüm ama yalnızca günler kalınca iş değişti.. Güçlü ben gitti, yerine korkak dokunsalar ağlayacak yutkunamayan içi huzursuz geceleri uykusuz mutsuz bir ben geldi Rabbim sonumuzu kalbimizdeki duamıza çıkarsın inşallah cümlemizin duasını kabul etsin.. tahminen eşim pazartesi günü tese olucak. Aslında çok güzel özel bir gün inşallah yüce mevlam bir güzellik daha ekleyecek o mübarek güne..

canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin, aynilarini ben de senin ve esin icin diliyorum. allah umarim bu sorunla ugrasan herkesin yuzunu guldurur. tese gunlerimiz yakinmis. guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisiyla. endiselerini, korkularini cok iyi anliyorum arkadasim cunku aynilari bende de var. kac gundur uyudugum uykunun bana bi faydasi yok cunku cok kalitesiz bir sekilde uyuyorum surekli uyaniyorum. cuma ameliyat gunune kadar malesef boyle devam eder. belirsizlik beni cok yordu, bulunacak mi bulunmayacak mi, bu defter bizim icin kapanacak mi yoksa bulunmasa da tedavi sansi var mi, bu sorular hep kafamda donuyor. umarim bu verdigimiz sinavdan alnimizin akiyla cikariz. guclu olmaya calis canim, sen guclu olursan dollenen yumurtalarin da guclu olur sana tutunur. allah biran once evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Kızlar ikiniz için de dualar ettim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu hafta mutlu haber verin inşallah çok aminnnn

Amin canım benim Allah razı olsun güzel yüreğin, duaların için. Ahh kaliteli spermler bulunsa inşallah rabbimin izniyle güçlü olurum ama bekleyiş zor ve biz 2 kere olumsuz sonuç alınca bu sefer daha da zorluyor. Sizin ilk tese inşallah ilkinde bulunur ve yüzünüz güler Rabbim kucağınızı doldurur. Dualarımız aynı söylemeye gerek bile Yok sürekli dualarımızda olduğumuzu çünkü bu imtihanda olan kişi tüm isteyenlere dua ediyor cok iyi biliyorum biliyoruz.. buradaki yazışmalardan o kadar cok duygulanıyorum ki sanki kardeşimle dertleşiyormuş gibi çünkü anneme cok içimi açamıyorum onu daha çok üzerim diye e kardeş de olmayınca burası sizlercok değerli oluyorsunuz inşallah tez zamanda yavrularımızla koklaşırız

Kızlar ikiniz için de dualar ettim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu hafta mutlu haber verin inşallah çok aminnnn
Saol canımm benim inşallah tüm isteyenlerin hepimizin yüzünü güldürsün mevlam Allah razı olsun cümlemizin dualarını kabul etsin yüce Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…