Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar size sorum olacak biraz utanarak sooruyorum .eşim celalettin peru da tedavi görüyo 1.5 senedir neyse bizim herşey iyi gidiyodu son mayısta gittiğinde bizim spermatidler düştü yüzdeliği fsh lh yükseldi neyse kullanılan hapı bıraktırdı onun yerine başka vitamin yazdı felan bu arada ovitrelle ve merionale aynen devam ediyoruz haftanın 4 günü ama nedense eşim bu ilaçları önceden kullanmasına rağmen bu sıralar daha istekli sabahları uyarılmış olarak uyanıyo ve testisleri dolgunlaştı normalde öyle değildi bu iyileşmeye mi işaret acaba böyle olan var mı ağustos ta sperm analizi verilecek tahliller yapılacak hakkımızda hayırlısı

dün eşim endokrin e gitmişti. ovitrelle olgunlaşır ve büyüyebilirmiş :) inşa olgunlaşır ve istediğinizi alırsınız

Canım testeron hormonu aldığı için sex isteği artıyordur. İnşallah bol bol sperm çıkar

canim ben de ayni durumdayim, benim de kardesim yok.. ailem zaten uzuluyor, daha fazla uzmemek icin icime atiyorum. esime de zaten o guclu olsun diye uzuldugumu belli etmemeye calisiyorum. yani benim icin de burasi ve buradaki insanlar cok kiymetli. dertlesip kendimi iyi hissediyorum ben de. allah hepinizin guzel gonlune gore versin insallah.. ben de artik tam anlamiyla bir aile oldugumuzu hissetmek istiyorum, artik baskalarinin cocuklarina bakip benim ne zaman olacak, ya da hic olacak mi acaba diye dusunmek istemiyorum, hamile kadinlar gordugumde imrenmek istemiyorum artik, cunku ben de o duyguyu yasamak istiyorum... insallah hakkimizda hayirlisi olur ne diyim, dua etmekten baska carem yok suan..

canım bende o kadar heyecanlandım ki şimdi anlatamam. İnşallah kullandığınız ilaçlardan şifa bulmuşsunuzdur. Çok az kalmış. Sayılı gün çabuk geçer ama eminim ki şu durum da geçmiyordur. Kalbini hiç bozma. Herşey güzel olacak Allh'ın izniyle. Ben hep dua ediyorum biliyorum ki seninde dilinden dua eksik olmuyor. Bunu her zaman söylüyorum doktorlar sadece bir aracı Ol deyip olduran Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

canım bende o kadar heyecanlandım ki şimdi anlatamam. İnşallah kullandığınız ilaçlardan şifa bulmuşsunuzdur. Çok az kalmış. Sayılı gün çabuk geçer ama eminim ki şu durum da geçmiyordur. Kalbini hiç bozma. Herşey güzel olacak Allh'ın izniyle. Ben hep dua ediyorum biliyorum ki seninde dilinden dua eksik olmuyor. Bunu her zaman söylüyorum doktorlar sadece bir aracı Ol deyip olduran Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Sonuclariniz nasil gelisme gosterdi bizde celalettin beyde tedavideyizde hic germ hucrede azalma filan oldumu ara ara

arvenlena cnm rabbim yüzünüzü güldürsün dualarım seninle iyi haberlerle gelll inşallah aminnnn

canim benim cok tesekkurler, az once ameliyata girdi esim, biz de ailecek merakla bekliyoruz allah iyi haberler almamizi nasip etsin sizi bilgilendiricem

canim benim cok tesekkurler, az once ameliyata girdi esim, biz de ailecek merakla bekliyoruz allah iyi haberler almamizi nasip etsin sizi bilgilendiricem
İnşallah güzel sonuçlar alırız burda Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah eşinin ameliyatı mutlulukla sonuçlanır

Canlarim sukurler olsun sperm bulundu, esimde epididim bolgesinde tikaniklik varmis, operasyonu kisa surmus doktorun dedigine gore, hemen bulmuslar ve suan istemediginiz kadar sperm bulundu ve donduruldu dedi. Allahim nasil sevindik anlatamam cikista sevinc gozyaslari doktuk ailecek, esimle sarilip agladik, ne kadar bekledik bu sevinci yasamayi, hep icimize atmisiz uzuntumuzu... bu surecte bana destek olan, merak eden, dualarini esirgemeyen siz arkadaslarima nasil tesekkur etsem azdir, iyi ki varsiniz, allah hepinizin guzel gonlune gore versin, hayirlisiyla hepiniz bu mutlulugu yasayin insallah, sizler de benim dualarimdasiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…