dün eşim endokrin e gitmişti. ovitrelle olgunlaşır ve büyüyebilirmiş :) inşa olgunlaşır ve istediğinizi alırsınızmerhaba kızlar size sorum olacak biraz utanarak sooruyorum .eşim celalettin peru da tedavi görüyo 1.5 senedir neyse bizim herşey iyi gidiyodu son mayısta gittiğinde bizim spermatidler düştü yüzdeliği fsh lh yükseldi neyse kullanılan hapı bıraktırdı onun yerine başka vitamin yazdı felan bu arada ovitrelle ve merionale aynen devam ediyoruz haftanın 4 günü ama nedense eşim bu ilaçları önceden kullanmasına rağmen bu sıralar daha istekli sabahları uyarılmış olarak uyanıyo ve testisleri dolgunlaştı normalde öyle değildi bu iyileşmeye mi işaret acaba böyle olan var mı ağustos ta sperm analizi verilecek tahliller yapılacak hakkımızda hayırlısı
Canım testeron hormonu aldığı için sex isteği artıyordur. İnşallah bol bol sperm çıkarmerhaba kızlar size sorum olacak biraz utanarak sooruyorum .eşim celalettin peru da tedavi görüyo 1.5 senedir neyse bizim herşey iyi gidiyodu son mayısta gittiğinde bizim spermatidler düştü yüzdeliği fsh lh yükseldi neyse kullanılan hapı bıraktırdı onun yerine başka vitamin yazdı felan bu arada ovitrelle ve merionale aynen devam ediyoruz haftanın 4 günü ama nedense eşim bu ilaçları önceden kullanmasına rağmen bu sıralar daha istekli sabahları uyarılmış olarak uyanıyo ve testisleri dolgunlaştı normalde öyle değildi bu iyileşmeye mi işaret acaba böyle olan var mı ağustos ta sperm analizi verilecek tahliller yapılacak hakkımızda hayırlısı
Kızlar ikiniz için de dualar ettim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bu hafta mutlu haber verin inşallah çok aminnnn
Amin canım benim Allah razı olsun güzel yüreğin, duaların için. Ahh kaliteli spermler bulunsa inşallah rabbimin izniyle güçlü olurum ama bekleyiş zor ve biz 2 kere olumsuz sonuç alınca bu sefer daha da zorluyor. Sizin ilk tese inşallah ilkinde bulunur ve yüzünüz güler Rabbim kucağınızı doldurur. Dualarımız aynı söylemeye gerek bile Yok sürekli dualarımızda olduğumuzu çünkü bu imtihanda olan kişi tüm isteyenlere dua ediyor cok iyi biliyorum biliyoruz.. buradaki yazışmalardan o kadar cok duygulanıyorum ki sanki kardeşimle dertleşiyormuş gibi çünkü anneme cok içimi açamıyorum onu daha çok üzerim diye e kardeş de olmayınca burası sizlercok değerli oluyorsunuz inşallah tez zamanda yavrularımızla koklaşırız
canım bende o kadar heyecanlandım ki şimdi anlatamam. İnşallah kullandığınız ilaçlardan şifa bulmuşsunuzdur. Çok az kalmış. Sayılı gün çabuk geçer ama eminim ki şu durum da geçmiyordur. Kalbini hiç bozma. Herşey güzel olacak Allh'ın izniyle. Ben hep dua ediyorum biliyorum ki seninde dilinden dua eksik olmuyor. Bunu her zaman söylüyorum doktorlar sadece bir aracı Ol deyip olduran Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlarım nasılsınız? Öncelikle cuma günü eşi tese olacak arkadaşım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün sizinde bizimde.. cok kaliteli sperm hücreleri bulunsun inşallah Rabbim size Emre hocayı vesile etsin bizlere de devam ettiğimiz hocaları inşallah.. Bana gelince bugün yumurta takibi var 5 gün iğne vuruldun göbekten ve 2 gündür şeffaf akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Gidip öğrenilecek artık. Korkularım gün yaklaştıkça artıyor cok korkuyorum aynı durumu yaşamak ve bu sefer bu defteri kapatacak olmak cok zor her an mucize bekliyorum bu zamana kadar daha güçlüydüm ama yalnızca günler kalınca iş değişti.. Güçlü ben gitti, yerine korkak dokunsalar ağlayacak yutkunamayan içi huzursuz geceleri uykusuz mutsuz bir ben geldi Rabbim sonumuzu kalbimizdeki duamıza çıkarsın inşallah cümlemizin duasını kabul etsin.. tahminen eşim pazartesi günü tese olucak. Aslında çok güzel özel bir gün inşallah yüce mevlam bir güzellik daha ekleyecek o mübarek güne..
canım bende o kadar heyecanlandım ki şimdi anlatamam. İnşallah kullandığınız ilaçlardan şifa bulmuşsunuzdur. Çok az kalmış. Sayılı gün çabuk geçer ama eminim ki şu durum da geçmiyordur. Kalbini hiç bozma. Herşey güzel olacak Allh'ın izniyle. Ben hep dua ediyorum biliyorum ki seninde dilinden dua eksik olmuyor. Bunu her zaman söylüyorum doktorlar sadece bir aracı Ol deyip olduran Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Selamun aleyküm hayırlı sabahlar arkadaşlarım nasılsınız? Öncelikle cuma günü eşi tese olacak arkadaşım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün sizinde bizimde.. cok kaliteli sperm hücreleri bulunsun inşallah Rabbim size Emre hocayı vesile etsin bizlere de devam ettiğimiz hocaları inşallah.. Bana gelince bugün yumurta takibi var 5 gün iğne vuruldun göbekten ve 2 gündür şeffaf akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Gidip öğrenilecek artık. Korkularım gün yaklaştıkça artıyor cok korkuyorum aynı durumu yaşamak ve bu sefer bu defteri kapatacak olmak cok zor her an mucize bekliyorum bu zamana kadar daha güçlüydüm ama yalnızca günler kalınca iş değişti.. Güçlü ben gitti, yerine korkak dokunsalar ağlayacak yutkunamayan içi huzursuz geceleri uykusuz mutsuz bir ben geldi Rabbim sonumuzu kalbimizdeki duamıza çıkarsın inşallah cümlemizin duasını kabul etsin.. tahminen eşim pazartesi günü tese olucak. Aslında çok güzel özel bir gün inşallah yüce mevlam bir güzellik daha ekleyecek o mübarek güne..
Sonuclariniz nasil gelisme gosterdi bizde celalettin beyde tedavideyizde hic germ hucrede azalma filan oldumu ara aramerhaba kızlar size sorum olacak biraz utanarak sooruyorum .eşim celalettin peru da tedavi görüyo 1.5 senedir neyse bizim herşey iyi gidiyodu son mayısta gittiğinde bizim spermatidler düştü yüzdeliği fsh lh yükseldi neyse kullanılan hapı bıraktırdı onun yerine başka vitamin yazdı felan bu arada ovitrelle ve merionale aynen devam ediyoruz haftanın 4 günü ama nedense eşim bu ilaçları önceden kullanmasına rağmen bu sıralar daha istekli sabahları uyarılmış olarak uyanıyo ve testisleri dolgunlaştı normalde öyle değildi bu iyileşmeye mi işaret acaba böyle olan var mı ağustos ta sperm analizi verilecek tahliller yapılacak hakkımızda hayırlısı
eyvah mune hemen ceza keser haberiniz olsun.Klinefelter bebekler whatsap grubundan yazisiyoruz ama, buralarda degisiklikler var mi?
Halen bir tedavi yontemi bulamadik.
ayyy valla bilmiyordum yaaeyvah mune hemen ceza keser haberiniz olsun.
İnşallah güzel sonuçlar alırız burda Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah eşinin ameliyatı mutlulukla sonuçlanırcanim benim cok tesekkurler, az once ameliyata girdi esim, biz de ailecek merakla bekliyoruz allah iyi haberler almamizi nasip etsin sizi bilgilendiricem
Ne yaptınız canım. Dua ediyorum sizin icincanim benim cok tesekkurler, az once ameliyata girdi esim, biz de ailecek merakla bekliyoruz allah iyi haberler almamizi nasip etsin sizi bilgilendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?