Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim biz cebecide bugun kan testi verdik bi sorun yoktu sperm niye verilmiyoki
cnm esimde kan vermiş kan testini almışlar ama sperm testi için tadilatta demişler ...3 ay öncede genetik testte vermiştik 1 ay sonra cıkar demişlerdi esim sürekli aradı cıkmadı dediler en son aramasındada tadilatta demişler bende anlam veremedim

Merhaba arkadaşlar 2011 Ocak ayından beri azosperm ile savaşıyoruz eşim çocukken ALL2 yani bir çeşit lösemi hastalığı geçirmiş bizim azosperm sebebimiz bu bir negatif tese üzerinden 5 yıl geçtikten sonra Tansel hoca ile tanıştık 6 ay iğne tedavisi sonrası tekrar mikroteseye karar verdik bunun son şansımız olduğunu benim de hazır olmam gerektiğini söyledi ve bizi Müstecep hocaya yönlendirdi.5 gündür tedavi görüyorum ve bugün kontrolde 7 yumurta var gayet güzel dendi perşembe tekrar kontrolüm var durumdan sizi haberdar edecegim sizden ricam bizim içinde dua edin son şansta yüzümüz güler inşallah allah tüm kader arkadaşlarımın yüzünü güldürür inşallah NOT:ANTEPTEYİZ İSTANBUL FULYA BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRÜYORUZ.

Insallah guzel haberlerinizi duyariz canim.bizim azo sebebimiz de AML tedavisinde alinan kemoterapi. Sonucunu ve tedavinizle ilgili durumlari paylasirsan cok sevinirim

Insallah guzel haberlerinizi duyariz canim.bizim azo sebebimiz de AML tedavisinde alinan kemoterapi. Sonucunu ve tedavinizle ilgili durumlari paylasirsan cok sevinirim
Tabi ki paylaşırım şuan eşim de bende iğne tedavisine devam ediyoruz haftaya herşey belli olacak allah hepimizin yardımcısı olsun siz hangi doktora gidiyorsunuz

Arkadaşlar lütfen yardım eşime kaan hoca menogon 75 igne verdi göbek veysa koldan vurulsun yazmış normalde koldan vuruldu bugün göbekten vurulmuş çok fena mide bulantısı yapmış hala midesi bulanıyor acaba hoca yanlış mı yazdı göbekten vurulan var mı 3. İgneyi vuruldu

Bence Kaan hocayı arayıp hemen görüşün

Canım bize de tansel hoca vermişti bizde hepsini göbekten vurduk. Yanlis değil yani ama neden bulantı yaptı orasını bilemedim. Yan etkilerini bi oku

Benim eşimde kullandı başka bişey dokunmuş olmasın eşimde hiç bir yan etki olmadı.

Arkadaşlar gürgan klinikte tüp bebeğe hazırlanan oldu mu?
EVET TİMUR GÜRGAN HOCAM ÖZELLİKLE AZOSPERMİ HASTALARINDA YENİ BULUŞLARIN DOKTORU DİYEBİLİRİM . BİZDE İLK TELEVİZYONDA SPERM DETOKSUNU GÖRÜP BALANSLAMA İLE ANKARADA TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPTIRMAYA KARAR VERDİK. KESİNLİKLE DOĞRU YAPMIŞIZ BALANSLAMA TEKNİĞİNİN Bİ PARÇASI OLAN SPERM VE EMBRYO DETOKSU UYGULANDI VE SONUÇ POZİTİF HERKESE ÖNERİRİM..

Slm ben de aranıza yeni katılıyorum . Dün eşime test yaptırdık sperm sayısı sıfır çıktı fsh 32.2 varikosel teşhisi de konuldu. Dünden beri ikimiz de kendimizde değiliz dünyamız başımıza yıkıldı resmen . Ne yapsak nasıl bi yol izlesek şaştık kaldık . Bana yol gösterir misiniz şimdi biz ne yapmalıyız ?

Kaba etten vur kalçadan yani ben eşime öyle vuruyorum fark Yok zaten bizim hormonlarımız düzeldi çok şükür

İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın dua edicem bizde Antep'teyiz İstanbul'a gidip geliyoruz İnşaAllah hepimizin emekleri karşılığını bulur

eşim haftada 3 gün merional 75 lik göbekten vuruluyor. mutlaka kahvaltı yaptırıyorum herhangi bir yan etki olmadı çok şükür . ama sizin iğne farklı yan etkilerini bir okuyun orada mide bulantısı yazıyorsa mutlaka doktora ulasn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…