Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar kaan hocanın yazdığı merional 75 lik iğneleri haftada 3 gün kullanıyoruz.ve 1 adedi 40 lira ayda 12 iğne yapıyor ve 480 lira ödüyoruz. yarın 3. kez 480 lira ödemiş olacağız. bazı arkadaşlar iğneleri devlet karşılıyor dedi. lütfen yardımcı olur musunuz bana. hem ankarada hem de antalyada eczanelere sorduk devlet karşılamıyor sadece recete kadına yazılırsa ve rapor alınırsa devlet karsılıyor dediler ama eşime yazıldı. iğneleri para ödemeden alanlar yol gösterebilir mi ?

Tabi ki paylaşırım şuan eşim de bende iğne tedavisine devam ediyoruz haftaya herşey belli olacak allah hepimizin yardımcısı olsun siz hangi doktora gidiyorsunuz

Amin insallah hayirla güzel pozitif sonuçlar gelsin.biz kaan hocadayiz bir senedir su an esim emodex kullaniyor ay sonunda tahlil gondericez bakalim Allahm aratmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Bizde haftada uc kullaniyoruz celalettin hocada rapor çıkardık ve hem ovitrelle hem merional ucretsiz alıyoruz esime hipoganadizm teshisi koydu ve o şekilde aliyoruz

Doktorunuz rapor çıkarsın o zaman ücretsiz biz iki buçuk yıldır bedava kullanıyoruz

benimde eşim göbekten vuruluyor herhangi bri yan etkisni görmedik biz akşam yemeğinden 1 saat sonra vuruluyoruz saatleri hep aynı ayarlıyoruz başka bir şey dokunmuştur belki
Bizimki sabah cnm klomeni aç kullanıyordu hoca bişey yzmamış bizde yine aç karnına sandık hemşireyle görüştüm tok vurulcak artk

Hayırlısıyla eşim pazartesi tese olacak sonuçta sperm bulunursa benimde yumurtalarım toplanacak allah yardımcımız olsun dualarınızı bekliyorum arkadaşlar emin olun ben hepinize dua ediyorum bazen yazamasamda.

Bizde haftada uc kullaniyoruz celalettin hocada rapor çıkardık ve hem ovitrelle hem merional ucretsiz alıyoruz esime hipoganadizm teshisi koydu ve o şekilde aliyoruz
Hipogonodizm derken bu nasil oluuo canim bizde 6 ay chiriomon kullandik bu igneyede rapor olurmuydu

Evet canm sperm testinde cikti sperm ilk baslarda 300 bin sperm vardi gecen ayki tahlildede yine ayni sekilde sperm gözüktü ve hareketlilikte baslamis biz kaan aydosya tedavideyiz ama emre hocaylada irtibattayiz :) nasil oldu bu durum yani acikcasi bizde bilmiyoruz cnm teseden sonra yavas yavas cikmaya basladi ve gittikce sayisi cogaldi tabi buda hareketini tetikledi oda basladi suan sperm sayisini dahada cogaltmaya ve morfoloji bozuklugunu aza indirmeye calisiyorlar :) insallah sizlerdede cikar canm sperm gercekten bunun verdigi heyecan bi baskaymis rabbim herkese tattirsin insallah bu arada bizim tesede cikan spermlerin kalitesi yoktu malesef ve onun yuzunden bi negatif tüp denemem oldu

çok sevndim canım insallah alah kucaklarımızı doldursun. biz de görürürüz umarım o günleri. :)

Doktorunuz rapor çıkarsın o zaman ücretsiz biz iki buçuk yıldır bedava kullanıyoruz

kızlar çok tşk ederim cevaplar için. bu şekilde olduğunu hiç bilmiyordum. neden doktorlar basta söylemez ki . kaan hoca özelde diye rapor çıkmıyor , devlet hastanelernden çıkıyor sanıyordum. hocaya ulaşmaya çalışacağım. nasıl yaptınız acaba biz herhangi bir evrak veriyor muyuz yoksa o sadece bize bir rapor mu verecek ? ankaraya gitmemiz gerekir mi ?

Hayır özel hastanedede çıkıyor biz söylemeden doktor kendisi rapor çıkardı

Şu anlık Yen'i başlıyoruz İstanbul Cerrahpaşa'da genetik tahlil tapılacak ondan sonra artık başlayacak nasip olur ise inşallah

meraba arkadaşlar benimde eşimde azospermi var tüp bebek olması gerekiyormuş cerrappaşaya gittik ama ellerinde malzeme yokmuş 6ay beklemeniz gerekir dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…