14 aylık gibi bi sürede çıkış oldu sizin nasıldı ne kadar çıktı ve durdu ben de bunda korkuyorum bir ay sonra tekrar gidecek ve sonra 10 günde bir gidip havuzlamam yapılacakmış Rabbim inşallah tamamına erdirir cümlemizinkiniNe kadarlik tedavi sonucu oldu canm bizdede vardi sperm durdu ne yapacagiz bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun Hayırlı haberler alın inşallahEşimi 10:35 de tese için aldılar hadi hayırlısı Rabbim yüzümüze güler inşallah
İnşallah canim allah olumlu sonuçlar nasip eder yüzünüzü güldürürEşimi 10:35 de tese için aldılar hadi hayırlısı Rabbim yüzümüze güler inşallah
İnşallah bekliyoruz bakalımİnşallah canim allah olumlu sonuçlar nasip eder yüzünüzü güldürür
Allah yardımcınız olsun Hayırlı haberler alın inşallah[/QUO
Sağolun bekliyoruz sonucu hayıırlısı
Ayy ne nasippp Rabbim büyük biDe tesede çıkmadı hoca iltihap diyor şimdi maydanoz kürü deniyoruz vücudda iltihap varAynen canım bizden bahsediyordur 10 sene sonra çıkış oldu...2008 de tese oldu çıkmadı 2009-2013 arası kaan aydosa gittik bi ara verdik tedaviolduk ama en son yine tese dedi eşim yanaşmadı ameliyata 2 sene ara verdik ve 2016 ocakta celalettin peru ile başladık ve bu ayın başında sperm çıkışını gördük Allah'ın izniyle...
Doktor gelip gitti parçalar yıkamaya gitmiş sonuç bekliyoruz.
arkadaşlar dün kaan hocanın hemşiresiyle görüştüm sağolsun dönüş yaptı. iğnelere para ödüyoruz diye belirtmiştim ya size. rapor olayını sordum. eğer erkek, allah korusun kanser ya da tümör gibi bir hastalık taşıyorsa ancak o zaman iğneleri devlet karşılıyormuş. yoksa bizlik bir durum yok rapor veririz ama geçerli bir hastalık belirtilmesi lazım dedi. iğneleri ücretsiz akan arkadaşların böyle bir durumu var mı acaba ?
Canm bizim ilk tahlilde cikti 19 adet sonra baska bir yerde verdik. Nadir immotil cikti ve simdi durdu tedavi devam ediyor bakalim ne olacak14 aylık gibi bi sürede çıkış oldu sizin nasıldı ne kadar çıktı ve durdu ben de bunda korkuyorum bir ay sonra tekrar gidecek ve sonra 10 günde bir gidip havuzlamam yapılacakmış Rabbim inşallah tamamına erdirir cümlemizinkini
Bizdede yok öyle bir durum hatta aile hekimi bile yazabiliyor die biliyorumarkadaşlar dün kaan hocanın hemşiresiyle görüştüm sağolsun dönüş yaptı. iğnelere para ödüyoruz diye belirtmiştim ya size. rapor olayını sordum. eğer erkek, allah korusun kanser ya da tümör gibi bir hastalık taşıyorsa ancak o zaman iğneleri devlet karşılıyormuş. yoksa bizlik bir durum yok rapor veririz ama geçerli bir hastalık belirtilmesi lazım dedi. iğneleri ücretsiz akan arkadaşların böyle bir durumu var mı acaba ?
Malesef sonuç negatif parçalar patolojik gitti
Amin Allah razı olsun hepinizden insan kendini yalnız hissetmiyor sizle konuşuncaçok üzüldüm cnm nasip kısmet ne denir ki bilmiyorum hayırlısı rabbim sabır versin cnm benim
Cnm bizi en çok biz anlarız bütün gün aklım sendeydi girip girip bakıyordum çok isterdik mutluluğunu paylaşmani ama kısmet nasip ne denir ki rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize ne zaman biriyle konuşmak istersen yazabilirsin özelden biliyorum şimdi acın taze ama rabbim inşallah sabır verir bu da geçer inşallah dikkat et kendine çok yıpratma kendini bitanemAmin Allah razı olsun hepinizden insan kendini yalnız hissetmiyor sizle konuşunca
Aslan pencesi kürü uygulayin. Hormonlarin dengelenmesi icin. Detayli bilgi icin yutube ye bakinArkadaşlar sordum ama cevap vermemişsiniz eşimin fsh değeri 32 benim ne yapmam lazım belki aranızda bana yardımcı olacak birileri vardır ya
Malesef sonuç negatif parçalar patolojik gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?