Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne kadarlik tedavi sonucu oldu canm bizdede vardi sperm durdu ne yapacagiz bilmiyorum
14 aylık gibi bi sürede çıkış oldu sizin nasıldı ne kadar çıktı ve durdu ben de bunda korkuyorum bir ay sonra tekrar gidecek ve sonra 10 günde bir gidip havuzlamam yapılacakmış Rabbim inşallah tamamına erdirir cümlemizinkini

Ayy ne nasippp Rabbim büyük biDe tesede çıkmadı hoca iltihap diyor şimdi maydanoz kürü deniyoruz vücudda iltihap var

Hayır öyle bi durum yok sizi kandırmışlar inanmayın benim eşim de öyle bi durum yok rapor çıkarttık herkes çıkartıyo

Canm bizim ilk tahlilde cikti 19 adet sonra baska bir yerde verdik. Nadir immotil cikti ve simdi durdu tedavi devam ediyor bakalim ne olacak

Bizdede yok öyle bir durum hatta aile hekimi bile yazabiliyor die biliyorum

Amin Allah razı olsun hepinizden insan kendini yalnız hissetmiyor sizle konuşunca
Cnm bizi en çok biz anlarız bütün gün aklım sendeydi girip girip bakıyordum çok isterdik mutluluğunu paylaşmani ama kısmet nasip ne denir ki rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize ne zaman biriyle konuşmak istersen yazabilirsin özelden biliyorum şimdi acın taze ama rabbim inşallah sabır verir bu da geçer inşallah dikkat et kendine çok yıpratma kendini bitanem

Arkadaşlar sordum ama cevap vermemişsiniz eşimin fsh değeri 32 benim ne yapmam lazım belki aranızda bana yardımcı olacak birileri vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…