• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim merhaba eşinde varikosel var mi
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu FSH hormonu yüksekliğine karşı testere dişli aslanpençesi kürünü öneriyor. Hazırlanışı : 1 tutam (3-4 gram ) kurutulmuş testere dişli aslanpençesini kaynamakta olan bir Su bardağı suyun içine atarak çok kısık ateşte 5 Dakika daha kaynatın.Ardından soğumaya bırakın. Ilıyınca süzün. Uygulanışı: Bir Ay süre ile her Gün 2 kez ( sabah kahvaltıdan 2 Saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra ) için. Her defasında taze olarak hazırlanmalıdır. Bir ay uygulandıktan sonra 1 hafta ara verin. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde 1 ay daha kürü uygulayın. ve kürü sonlandırın.

Canim merhaba eşinde varikosel var mi
Canım valla bizim durum daha çok Yen'i Yen'i başladık bu işe genetik tahliller yapıldı sonuç bir ay içinde çıkacak o zaman artık herşey belli olacak Rabbim beterinden korusun hepimizi hakkımızda neyi layık gördü ise onu nasip etsin hepimize

Günaydın arkadaşlar bizim patoloji sonucu çıkmış doktor eşimi aramış malesef tedavisi yok kök hücreyi bekleyeceksin demiş hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık

Günaydın arkadaşlar bizim patoloji sonucu çıkmış doktor eşimi aramış malesef tedavisi yok kök hücreyi bekleyeceksin demiş hakkımızda hayırlısı biz elimizden geleni yaptık
Canını sıkma bitkiselere yonel bizede aynını dediler ama bi defada olsa çıkış oldu umudunu yitirme veren Allah dir.

Canım valla bizim durum daha çok Yen'i Yen'i başladık bu işe genetik tahliller yapıldı sonuç bir ay içinde çıkacak o zaman artık herşey belli olacak Rabbim beterinden korusun hepimizi hakkımızda neyi layık gördü ise onu nasip etsin hepimize
Amin canım genelde testislerde bir sorun varsa o yuzden fsh yukseliyormus benim esimde 1 ay once ameliyat oldu fsh yuksekti dr. fsh düşmez dedi 5 ay sonra tekrar test yapilacak bekliyoruz bizde

Bizim 2 kere başarısız tüp bebek tedavimiz oldu bizdede sperm çıkıyor ama tutmuyor kaderimiz bu ozaman bizde intaharmi edelim daha sen ilkinde umudunu yitirmişsin sabret canim ve takma herşey çocuk değil hayatını yaşa biz aynen böyle yapıyoruz kafana takma
Canm merhaba oncelikle ben yazimdada belirttigim gibi umudumu yitirmedim olacagina inaniyorum ve olacakta beni yıkan tutmaması olmaması vs değildi beni yıkan o cevabi düzgün bir sekilde alamamdı insanlardı yoksa rabbimden gelene de gelmeyenede sual olunmaz herseyine kabulûm benm bu msjdaki amacim korkabilirsiniz bahaneler arkasina kacabilirsiniz ama umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyindi yanls anlasildim sanirim :) olacağina inananlardanım hatta ki normal yolla olacagina inananlardanm ben tüp bebege bile gerek kalmadan rabbimin istemesi yeterli :) ve bu arada intihara gerek yok 11 defa deneyip intihar etmeyen anneler var 12.yi deneyen anneler intiharlik bi durum yok ortada ha ama mesela siz deneyecek cesareti kendinizde bulurken ben tekrar deneme cesaretini kendimde bulamiyorum cnkü 7 8 aydir sadece iki defa regli görebildim hormonlarm alt ust oldu normal hayatima dönemedim yani ben ama ucunda ölüm yok cünkü ben esimle cocuk icin evlenmedim :)

Son düzenleme:
Canm merhaba oncelikle ben yazimdada belirttigim gibi umudumu yitirmedim olacagina inaniyorum ve olacakta beni yıkan tutmaması olmaması vs değildi beni yıkan o cevabi düzgün bir sekilde alamamdı insanlardı yoksa rabbimden gelene de gelmeyenede sual olunmaz herseyine kabulûm benm bu msjdaki amacim korkabilirsiniz bahaneler arkasina kacabilirsiniz ama umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyindi yanls anlasildim sanirim :) olacağina inananlardanım hatta ki normal yolla olacagina inananlardanm ben tüp bebege bile gerek kalmadan rabbimin istemesi yeterli :) ve bu arada intihara gerek yok 11 defa deneyip intihar etmeyen anneler var 12.yi deneyen anneler intiharlik bi durum yok ortada ha ama mesela siz deneyecek cesareti kendinizde bulurken ben tekrar deneme cesaretini kendimde bulamiyorum cnkü 7 8 aydir sadece iki defa regli görebildim hormonlarm alt ust oldu normal hayatima dönemedim yani ben ama ucunda ölüm yok cünkü ben esimle cocuk icin evlenmedim :)
Hım ne güzel o zaman yola devam hayatı yaşamaya bak

• Cumartesi 19.08.2017
Japonya'da bilim adamları, canlıyı oluşturan tüm hücre tiplerine dönüşebilme kapasitesine sahip, indüklenmiş pluripotent kök hücreler kullanarak kısır fareden doğurgan fare üretmeyi başardı. Japon haber ajansı Kyodo'nun haberine göre, Kyoto Üniversitesi'nden araştırmacılar, genetik doğurganlık problemleri üzerine yaptıkları araştırma için laboratuvar ortamında genetik klonlama yoluyla kromozom anomalisi bulunan bir canlı fare üretti. Çalışma genetik kısırlıklara yönelik tedavi geliştirilmesi açısından önemli. AA KÖK HÜCREYİ BEKLEYEN ARKADAŞLARIM BEN İNANIYORUM AZ KALDI

• Cumartesi 19.08.2017
Japonya'da bilim adamları, canlıyı oluşturan tüm hücre tiplerine dönüşebilme kapasitesine sahip, indüklenmiş pluripotent kök hücreler kullanarak kısır fareden doğurgan fare üretmeyi başardı. Japon haber ajansı Kyodo'nun haberine göre, Kyoto Üniversitesi'nden araştırmacılar, genetik doğurganlık problemleri üzerine yaptıkları araştırma için laboratuvar ortamında genetik klonlama yoluyla kromozom anomalisi bulunan bir canlı fare üretti. Çalışma genetik kısırlıklara yönelik tedavi geliştirilmesi açısından önemli. AA KÖK HÜCREYİ BEKLEYEN ARKADAŞLARIM BEN İNANIYORUM AZ KALDI
Japonlardan bişi olmaz onların hayatı şov. Kim bilir hangi sağlık şirketinin hisse fiyatını arttırmak için uydurulmuştur. Bu işlerin uzmanı İsviçre ve İngiltere, onlardan bi haber duyarsanız bu iş tamamdır.çgerisi boş.

KIZLAR MRB esim azosprmi 2 sene boyunca çocuğumuz olmadı tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım yalnız esimin ilk eşinden 12 yaşında bi kızı var sonradan damar tıkanmış bu şekilde olan var mı bu damarlar acılmazmı ameliyatla bilgisi olan lütfen yardım

Herkese merhaba.Benim de eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Denemediğimiz bitkisel takvi,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Ayrıca varikosel de var eşimde maalesef.Doktor varikosel tedavisi için geç kalındığını düşünüyor.Micro tese de birşey çıkmayabilirmiş.Bu durumda olup varikosel ameliyatıyla eşinde sperm çıkışı olan var mı aranızda?

Herkese merhaba.Benim de eşim azosperm.Hiç spermi yok vucut üretmiyormuş.Denemediğimiz bitkisel takvi,ilaç kalmadı.Cumartesi micro tese oldu.Hiç sperm bulunamadı.Benim toplanan yumurtalarım çöpe gitti ve doktor hayatınız boyunca çocuğunuz olmaz dedi.2. Bir micro tese de işe yaramazmış.Ayrıca varikosel de var eşimde maalesef.Doktor varikosel tedavisi için geç kalındığını düşünüyor.Micro tese de birşey çıkmayabilirmiş.Bu durumda olup varikosel ameliyatıyla eşinde sperm çıkışı olan var mı aranızda?
Varikosel varsa bence yine de ameliyat olsun, bir de kaan aydos diye bi dr varmis ankarada internetten araştır istersen orda hasta sonuçları var benim esimde varikosel ameliyati oldu gecen ay eğer duzelme olmazsa ankaraya o doktora gitmeyi düşünüyoruz başarı hikayeleri beni umitlendirdi açıkçası

Varikosel varsa bence yine de ameliyat olsun, bir de kaan aydos diye bi dr varmis ankarada internetten araştır istersen orda hasta sonuçları var benim esimde varikosel ameliyati oldu gecen ay eğer duzelme olmazsa ankaraya o doktora gitmeyi düşünüyoruz başarı hikayeleri beni umitlendirdi açıkçası
Canım Kaan Aydos u çok araştırdık.Bayramdan sonra ona gideceğiz zaten.Bakalım hakkımızda hayırlısı.İnşallah senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda burada alırız canım.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.

Canım Kaan Aydos u çok araştırdık.Bayramdan sonra ona gideceğiz zaten.Bakalım hakkımızda hayırlısı.İnşallah senin de hayırlı haberlerini en kısa zamanda burada alırız canım.Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.
Insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz canım, teşekkür ederim, siz ne kadarlik evlisiniz yaslariniz kaç

Amin canım.İki yıldır evliyiz.Bir buçuk yıl önce öğrendik azospermi.Uzun süre de kabul edememiştik.Ben 31 eşim 33 yaşında canım.

Arkadaşlar benim eşime yol tıkanıklığı var dediler hiç bir tedavi ile açılacak birşey değil mesa yada mikrotese yapmamız gerekli dediler mesa yada mikrotese olan var mı aranızda acaba

Merhaba Arkadaslad size bi sorum olacak. Ben bir Ay sonra tup bebek tedavisi icin yurtdisindan gelecegim. Hazirliklar icin bana dogum kontrol hapi onerildi adetim icin planli olsun diye. Bugun 30 agustos basladim. Ekimin Ilk haftasi adetim olabilir mi? Son adet gunum 17 agustos basladi. Ve nezaman o dogum kontrol hapini birakmam gerekiyor ? Yurtdisindaki doktorlara guvenmiyorum. Ve Biraz ters gittiler Orda neden tup bebek yaptirmiyorum diye net bir Cevap vermediler. Cevabiniz icin Simdiden Cok Tesekkur ederim saygilar..

Eşimin azosperm olduğunu geçen sene öğrendik başta 5 ölü sperm çıktı teste sonra 1 canlı 12 ölu.. bir ay öncede maalesef 0 sperm.. eşim 3 yaşinda İnmemiş testis ameliyatı geçirmiş çift tarafli.. testesteron 25,9 LH 6.1 FSH hormonu 24 çıktı sizce mikro teseden sperm çıkma ihtimali varmıdır. Kafamda öyle sorular var ki. Kusura bakmayın çok sordum.. Allah hepimize bir evlat verir inşallah sizleri çok takip ediyorum ve tanımadığım halde öyle yakın görüyorum ki..

Back
X